Gile 2419 Napisano pre 4 sati Drug član, 1041 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Svratio sam danas do salona Nitom u KGu, osoblje vrlo ljubazno, cene odlicne, gledao sam kvad pre svega, ali seo i na 450 MT. Odlican je na prvu loptu, gabaritno tu negde sa Stromom, polozaj sedenja mi bas odgovara, kvalitetna obrada. Jedino mi se ne svidjaju retrovizori, deluju suvise jeftino. I vizir bi mogao biti malo veci, ali to je sve resivo. Sve u svemu zadovoljan. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7045 Napisano pre 4 sati Advanced Member, 2417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Retrovizori na MT su možda i najbolji fabrički retrovizori koje sam video. Bez vibracija, pregledni, preklapaju se. Šta god drugo da se stavi, ne verujem da će biti toliko funkcionalno. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8986 Napisano pre 3 sati Drug član, 3086 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jedina im je mana što se lako razšrafe. Mora locktite i da se stegnu lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 107 Napisano pre 3 sati U prolazu, 82 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Gde se bas zakaci za retrovizore, emte je JEDINI motor na kom sam ostavio fabricke retrovizore P.S. dobro ti stoji, izgleda skoro kao da je kupljen 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tihi_ue 20 Napisano pre 3 sati U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li se zna kada ce biti dostupan u ovoj kolor shemi?Sent from my SM-S938B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 10282 Napisano pre 3 sati BJB Maxi Scooter Club, 6682 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Realno dogodine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2419 Napisano pre 2 sati Drug član, 1041 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, mandrak_ je napisao: Gde se bas zakaci za retrovizore, emte je JEDINI motor na kom sam ostavio fabricke retrovizore P.S. dobro ti stoji, izgleda skoro kao da je kupljen Jbg, kazem na oko, plastikaneri, bodu mi oci. Stvar ukusa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 10282 Napisano pre 1 sat BJB Maxi Scooter Club, 6682 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Retrovizori su ODLIČNI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...