Max_Afrikanac 13 Napisano Sreda u 12:36 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Taman sam mislio da cu se odmoriti od drugara weight weenie-a (i ja vozim drumasa - jbg dvotockas je dvotockas) tako sto se motam malo sa bajkerima kada ono op, i vamo weight weenies 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 125 Napisano Sreda u 13:25 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jedini komentar ce mi biti da ako ukines 3 imbusa iz fabrickog alata skinuces 59 grama sto je pola tezine od prosirenja copave. Eeee pola!!!Ma brate sve znam ali mi je i nekako postalo zanimljivo to skidanje grama (valjda to kazu svi na pocetku bolesti) a kad predjes sa dual sporta na ovo a zelis i dalje da vozis dual sport trailove sa tim istim ljudima bas se oseti tezina mt-a. Na asflatu tezina mt-a bas prija i dok sam vozio dual bolelo me uvo jer su do 160 kg a sad kuVac. Opet kazem, ne mere da se vracam na daske od dual sporta. 450 kida sa obzirom koliko je tezak a opet dobijes uzolivanje na asfaltu a i moze fino da se tera na off-u. Naravno dodao bi uvek jednu 690/701 zbog fun faktora ali nema se novaca za toSent from my SM-A546B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8849 Napisano Sreda u 13:32 Drug član, 3029 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ima onaj jedan šveđa, adventure north, amater koji se sprema da vozi Romaniacs ove godine. Mislim da se on baš potrudio da ga olakša maksimalno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16099 Napisano Sreda u 13:47 Integrisan, 8314 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma mi smo problem jer trpamo kile na motorima glupostima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 6895 Napisano Sreda u 13:49 Advanced Member, 2376 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Većini bi bilo bolje da skine 5kg sa stomaka i dupeta nego 2kg sa motora 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22617 Napisano Sreda u 14:18 Integrisan, 7145 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam ja odlucio da idem na dijetu sa 75kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max_Afrikanac 13 Napisano Sreda u 14:19 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Gliga Tako rekla moja cura kada sam pravdao nove karbonske felne za drumaša, bilo presudno ipak kada sam joj objasnio da čovek koji ih prodaje (ortak) mora od nečega da živi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 6895 Napisano Sreda u 18:27 Advanced Member, 2376 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Sreća pa nikada nisam imao dovoljno para da jurim grame na bajsovima... Bilo dovoljno da se vozim, doduše bez ikakvih takmičarskih ambicija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...