Rapax 124 Napisano Četvrtak u 17:18 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Rezervoar je presvučen belom folijom pa zato može da prođe bez nalepnica. Lokacija je napuštena fabrika pored Ralje. I prva i druga fotka. Airsoft teren. Obe fotke su odatle. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22520 Napisano Četvrtak u 17:46 Integrisan, 7082 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Saljem ja suprugi slike, 60e rata i sliku motora. Salje mi, tvoj je lepsi. Ne vidim tebe na tom ko penzioner Ali to je adv segment 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22520 Napisano pre 11 sati Integrisan, 7082 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan stage 1 with catalyte exhauste costum airflow box with dna stage 1 filter.! whp not to the crank on dynojet dyno.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1699 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Drug član, 903 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Uuu ovo deluje jako dobro ako je tacno, to je 60ks na radilici, ogroman narpedak. Trebalo bi da je drasticno brzi onda i lakse da dize tocak u drugoj. Meni je delovao slabije i pored kratkog prenosa, pogotovo na nizim obrtajima, pa sam poredio dyno sa CB500X, i cela kriva snage je 20-10% slabija kroz ceo opseg, i uradio sam kratak test ubrzanja da uporedim. A ovo vec bas jako, preko 15ks dobitak. moj cb500x ima 42whp tj oko 48ks na radilici i 14T prednji lancanik (laze par procenata vise brzinometar ali opet). Promenio pre 11 sati član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 77 Napisano pre 10 sati U prolazu, 64 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jesu li mereni na slicnoj nadmorskoj visini? Na vecoj nadmorskoj visini svaki motor (agregat) gubi na performansama, gustina vazduha, atmosferski pritisak itd. Ovo pisem jer vidim da si na relaciji NS-Tajland pa ako nisu mereni u istoj zemlji i to doprinosi razlici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1699 Napisano pre 10 sati (promenjeno) Drug član, 903 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je priblizno, pogledao sam tacke, NBG je oko 80m, a ovo oko 200m, to je mala razlika. Samo moj nije fabricki, ima taj 14t lancanik, umesto 15T (mada opet je malo duzi prenos od 450Mt, i punih je 35kw) Ima ovde zanimljiv test motora i ubrzanja raznih. Promenio pre 10 sati član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8816 Napisano pre 7 sati (promenjeno) Drug član, 3008 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Au. Stvarno papir i forum svašta trpe... @Motorcyclist aj za početak kad zalepiš ovako neki link, sliku itd, makar napiši šta misliš da si zalepio, pa onda možemo nešto da diskutujemo. U suprotnom samo troluješ. Promenio pre 7 sati član živke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3401 Napisano pre 7 sati BJB Maxi Scooter Club, 1116 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Lepo piše koji motor, i i da je realan grafik, od SR-a je.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22520 Napisano pre 7 sati Integrisan, 7082 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, živke said: Au. Stvarno papir i forum svašta trpe... @Motorcyclist aj za početak kad zalepiš ovako neki link, sliku itd, makar napiši šta misliš da si zalepio, pa onda možemo nešto da diskutujemo. U suprotnom samo troluješ. Sa 450MT grupe na fejsu. Sto bih ja nekoga ovde trolovao? Ako je mene neko zajebao onda sam i ja vas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3401 Napisano pre 7 sati BJB Maxi Scooter Club, 1116 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ali nije uopšte grafikon od 450MT, piše na slici. Drugačiji ECU, drugačiji prenos, drugačije bregaste.. isti je agregat u osnovi ali baš ima dosta razlika medju modelima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22520 Napisano pre 7 sati Integrisan, 7082 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ok izvinjavam se zbog greske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8816 Napisano pre 7 sati (promenjeno) Drug član, 3008 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist Pa mislim da sam ti rekao već - napiši neki komentar - šta linkuješ, odakle, itd. Meni deluje da ti ovo nisi ni pogledao, a zalepio si ovde. Prvo x osa u kmh - obično su obrtaji. Crveni grafik kaže 180kmh pre promena ?!?! Odmah vidiš da nešto nije u redu. Posle promena skoro 190kmh ? A promenjen samo filter za vazduh i mapa ... I kad zagledaš vidiš da uopšte nije od MT-a . Još @Blackened uleteo sa 60 ks, ja sam mislio odnosi se na tvoj grafikon. Ako ništa lepo sam se nasmejao Promenio pre 7 sati član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 10104 Napisano pre 6 sati BJB Maxi Scooter Club, 6637 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan ... a taman smo se ponadali da imamo aždahu u najavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1699 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Drug član, 903 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, nisam gledao ime fajla, rek'o mozda ima potencijala za tih 60KS sa grafika, verovatno bregaste prave najvecu razliku na SR modelu. Cudno je da su 450MT "namestili" na 31KW, mogli su jos tih 5-6ks nagurati do 35KW limita. Promenio pre 6 sati član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8816 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Drug član, 3008 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj, ipak se odnosilo na grafik? A gde vidiš 60ks? Piše max power 53... Promenio pre 6 sati član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3401 Napisano pre 5 sati BJB Maxi Scooter Club, 1116 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Piše u opisu da je mereno na točku, znači 10-15% gore na radilici (što je specifikacija koju uglavnom uzimamo) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1699 Napisano pre 5 sati (promenjeno) Drug član, 903 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Da, obicno je oko 12% gubitak do tocka. Onaj 450SR sa 53whp bi trebalo biti preko 60hp. Fabricki 450MT ima oko 36/37ks na tocku. Promenio pre 5 sati član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...