alexanto 9832 Napisano pre 5 sati BJB Maxi Scooter Club, 6593 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Već sam pisao da su mi ove CST gume jedno od najvećih otkrovenja na ovom motoru. Bio sam ubedjen da ću njih prvo promenuti na motoru medjutim za ovih 19K km me opet i iznova oduševljavaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 14 Napisano pre 4 sati U prolazu, 6 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, alexanto je napisao: Već sam pisao da su mi ove CST gume jedno od najvećih otkrovenja na ovom motoru. Bio sam ubedjen da ću njih prvo promenuti na motoru medjutim za ovih 19K km me opet i iznova oduševljavaju 19K km? Pa na automobilu 4 gume traju krace U svakom slucaju su prijatno iznenadjenje, ameri i evropejci su ih ispljuvali i kao odmah menjaju gume za enduro trail XT hyper pro max plus ii sta vec, verujem da su namenske gume bolje ali ove nisu uopste lose, rekao bih u rangu sa pirelli skormionkama STR a ocigledno da traju duze. Ja imam za sad nesto ispod 5K ali izgledaju kao da su nove kad se ociste, naravno 80% zemljani putevi, slabo vozim asfalt sa njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1399 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 750 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Ova CST bas ima saru potpuno istu kao Pirelli Rally STR koje dolaze sa T7. I prednja je dosta dobra i traje ali zadnja je poprilicno slaba i dok je nova, jako lose kopa, nema uopste kontrole za agresivniju voznju, samo kliza na sve strane pod gasom. (za poredjenje zadnja TKC70Rocks (60/40) ima neuporedivo bolji grip van puta, dize prednji tocak po vecini terena). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2828 Napisano pre 2 sati BJB Maxi Scooter Club, 979 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @mandrak_ nije isti set 19k 16 su potrajale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2117 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Drug član, 1459 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @andrej. Ja nista ne napisah u ovoj temi Promenio pre 2 sati član Rider000 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2828 Napisano pre 1 sat BJB Maxi Scooter Club, 979 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Delovala slično profilna na telefonu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...