Jump to content

Moto Zajednica

CF Moto 450 MT

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 6593 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Već sam pisao da su mi ove CST gume jedno od najvećih otkrovenja na ovom motoru. Bio sam ubedjen da ću njih prvo promenuti na motoru medjutim za ovih 19K km me opet i iznova oduševljavaju :care:

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 6 postova
  • Motocikl: CFMOTO 450 MT
pre 54 minuta, alexanto je napisao:

Već sam pisao da su mi ove CST gume jedno od najvećih otkrovenja na ovom motoru. Bio sam ubedjen da ću njih prvo promenuti na motoru medjutim za ovih 19K km me opet i iznova oduševljavaju :care:

19K km? Pa na automobilu 4 gume traju krace 😅 U svakom slucaju su prijatno iznenadjenje, ameri i evropejci su ih ispljuvali i kao odmah menjaju gume za enduro trail XT hyper pro max plus ii sta vec, verujem da su namenske gume bolje ali ove nisu uopste lose, rekao bih u rangu sa pirelli skormionkama STR a ocigledno da traju duze. Ja imam za sad nesto ispod 5K ali izgledaju kao da su nove kad se ociste, naravno 80% zemljani putevi, slabo vozim asfalt sa njima.

• Zainteresovan, 750 postova
  • Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V)

Ova CST bas ima saru potpuno istu kao Pirelli Rally STR koje dolaze sa T7. I prednja je dosta dobra i traje ali zadnja je poprilicno slaba i dok je nova, jako lose kopa, nema uopste kontrole za agresivniju voznju, samo kliza na sve strane pod gasom. (za poredjenje zadnja TKC70Rocks (60/40) ima neuporedivo bolji grip van puta, dize prednji tocak po vecini terena).

• Drug član, 1459 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

@andrej.

1e7d62bfc4c635904c017a22a95a5b62_1763389772204-ezgif.com-optimize.gif

Ja nista ne napisah u ovoj temi😂

Promenio član Rider000
  • Haha 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja