živke 6994 Napisano Maj 10 Drug član, 2378 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, stanko11 said: @živkekoliko si platio crash bar, meni je reko 200e I meni je inicijalno rekao od 150 - 200, ali sam ja vec redovan kod Ivice, pa je uz malo pregovaranja ipak bilo na najnižoj procenjenoj ceni. Možda je doprinelo to što mi je rekao da su kinezi na sve mislili, ostavili lepe pozicije za kačenje ( za razliku od mnogih drugih modela) što dosta olakšava posao. Nisam merio, mada Ivica kaže da bi trebalo da su 5 - 6 kg, što je podosta, ali šta je tu je. Iskreno, oem za 120 evra su bile vrhunska ponuda, ali nisu za visoke / krakate ljude, a i nema ih više u ponudi i pitanje je kad će i da li će ih biti. Tako da sam prezadovoljan ovim što sam dobio. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6994 Napisano Maj 10 Drug član, 2378 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, knez.mladja said: Da javim utiske za vise sediste. Ko se dvoumi kao i ja sto sam se dvoumio da malo bacim negativnog rovca Elem prvi osecaj je jako los. Ja sam uzeo ovo sediste da bi imao vise mesta za noge tj. najvise za kolena i zato sto je fabrika resila da nam baci buve pa ko na sisa. Realno dobar marketing. Ali iskreno osmeha na asfaltu barem za moj subjektivni osecaj je manje. Totalno se izgubio taj osecaj da sedis u motoru i spreman si da ga obaras i tacno osecas sta se desava sa silama i podlogom preko volana i samog motora. Sa ovim sedistem bukvalno sedis na motoru i mnogo vise podseca na dual sport i skoro je izgubljen osecaj kao kada sam sedao na stroma 1000 pa imas "ogroman" motor ispred sebe. Ja iskreno mislim da cu ovo sediste pre koristiti za off a standardno sediste za asfalt. Svako ko vozi off zna da ne mozes stalno da stojis a ako ti nije podesena suspenzija na tvrdja podesavanja naJebao si kad pogodis rupu tj. iskoristices sav hod vila i amortizera i onda ili pad ili tezak udarac po ramu motora. E sad u tom slucaju mislim da je bolje vise sediste jer je kao da sedis na sundjeru i samim tim ce biti lepse ici po tim rupama i trailovima. Ja iskreno nisam jos dirao podesavanja suspenzije. Dok ne stavim rol barove (nadam se da sl. Vikend kacim i ja slike) i skid plate ne diram nista jer ce biti tezi motor jedno 7 kila pa da vidimo kako ce se onda ponasati. Standardno sediste mi je bilo topinaaaaa za voznju do posla i jednom sto sam napravio 150setak km a ovo nekako bezveze. Malo se previse guzica pomera. Videcemo na offu, mislim da ce biti pun pogodak ali vracam fabricko nazad za asfalt. I da vizir izgubi kompletno funkciju tako mora veci i svaki drugi put sam morao da namestam jajca jer nekako je osecaj da sedim na njima Elem da sumiram, mnogo mi je bolji osecaj za voznju po asfaltu normalnog sedista. Bolja je pozicija kicme, bolji je usutini celokupni osecaj tako cu istrpeti malo savijenija kolena. Jureci crvene honde malo sam se zaneo ali ni tada nisu se sabile kompletno vile. Tj. Nisam osetio udarac tako da reci hvale za suspenziju. Nebo i zemlja u odnosu na crf rally. Sent from my SM-F926B using Tapatalk Sličan utisak i razmišljanje sam i ja imao za visoko sedište, potraži u temi. A sada bih prodao fabričko. Daj mu malo vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzevadnp 0 Napisano Maj 10 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Cfmoto 450mt Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, knez.mladja je napisao: Da javim utiske za vise sediste. Ko se dvoumi kao i ja sto sam se dvoumio da malo bacim negativnog rovca Elem prvi osecaj je jako los. Ja sam uzeo ovo sediste da bi imao vise mesta za noge tj. najvise za kolena i zato sto je fabrika resila da nam baci buve pa ko na sisa. Realno dobar marketing. Ali iskreno osmeha na asfaltu barem za moj subjektivni osecaj je manje. Totalno se izgubio taj osecaj da sedis u motoru i spreman si da ga obaras i tacno osecas sta se desava sa silama i podlogom preko volana i samog motora. Sa ovim sedistem bukvalno sedis na motoru i mnogo vise podseca na dual sport i skoro je izgubljen osecaj kao kada sam sedao na stroma 1000 pa imas "ogroman" motor ispred sebe. Ja iskreno mislim da cu ovo sediste pre koristiti za off a standardno sediste za asfalt. Svako ko vozi off zna da ne mozes stalno da stojis a ako ti nije podesena suspenzija na tvrdja podesavanja naJebao si kad pogodis rupu tj. iskoristices sav hod vila i amortizera i onda ili pad ili tezak udarac po ramu motora. E sad u tom slucaju mislim da je bolje vise sediste jer je kao da sedis na sundjeru i samim tim ce biti lepse ici po tim rupama i trailovima. Ja iskreno nisam jos dirao podesavanja suspenzije. Dok ne stavim rol barove (nadam se da sl. Vikend kacim i ja slike) i skid plate ne diram nista jer ce biti tezi motor jedno 7 kila pa da vidimo kako ce se onda ponasati. Standardno sediste mi je bilo topinaaaaa za voznju do posla i jednom sto sam napravio 150setak km a ovo nekako bezveze. Malo se previse guzica pomera. Videcemo na offu, mislim da ce biti pun pogodak ali vracam fabricko nazad za asfalt. I da vizir izgubi kompletno funkciju tako mora veci i svaki drugi put sam morao da namestam jajca jer nekako je osecaj da sedim na njima Elem da sumiram, mnogo mi je bolji osecaj za voznju po asfaltu normalnog sedista. Bolja je pozicija kicme, bolji je usutini celokupni osecaj tako cu istrpeti malo savijenija kolena. Jureci crvene honde malo sam se zaneo ali ni tada nisu se sabile kompletno vile. Tj. Nisam osetio udarac tako da reci hvale za suspenziju. Nebo i zemlja u odnosu na crf rally. Sent from my SM-F926B using Tapatalk Ako povišeno sedište kojim slučajem bude na prodaju javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5479 Napisano Maj 10 Nemanja Stojanović, 1632 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: CF 450 MT Dark Horse Prijavi odgovor kao problematičan 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 104 Napisano Maj 11 U prolazu, 76 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan To to dajem mu vremena sigurno. Prvi utisak je samo prvi utisak ali realno je lepo kad je prvi utisak top ali ajde videcemo..Sent from my SM-F926B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 381 Napisano Maj 12 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko od vas parkira kod novog Burnouta? Ako bi bio raspoložen da mi da krug oko bloka, da probam kako mi leži. Neki dan kad otopli pa ja dođem motorom. Ja radim u toj zgradi. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 147 Napisano Maj 12 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Drugar prodaje CF 450MT . Razlog prodaje je taj sto poseduje jos 2 motocikla ( druge namene ) a inace je pilot u stranoj kompaniji, a kad je slobodan ne stize sve motore da vozi. Inace motor je jako malo koriscen i veoma pedantno odrzavan ( npr. detaljno opran i prebrisan nakon svake voznje ) CFMOTO 450 MT WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM CFMOTO 450 MT, 2024. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 1150 km, Vršac. Cena Po dogovoru - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duta_91 75 Napisano Maj 12 (promenjeno) U prolazu, 29 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Suzuki K5 1000, CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Na poslednjooj vožnji sam malo jače udario deklom kamnčić na bedemu, pa rekoh da stavim pre Tare, odnosno pred Sore 3 i štitnike dekli. Evo kako izgleda. Na slikama ćete videti i oštećenja nastala baš na mestu koje pokriva štitnik. u Gevari sam uzeo 4800 RSD. Promenio Maj 12 član Duta_91 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6568 Napisano Maj 12 Enduraš, 6456 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, VELJA YZ 250 said: Drugar prodaje CF 450MT . Razlog prodaje je taj sto poseduje jos 2 motocikla ( druge namene ) a inace je pilot u stranoj kompaniji, a kad je slobodan ne stize sve motore da vozi. Inace motor je jako malo koriscen i veoma pedantno odrzavan ( npr. detaljno opran i prebrisan nakon svake voznje ) CFMOTO 450 MT WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM CFMOTO 450 MT, 2024. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 1150 km, Vršac. Cena Po dogovoru - Motori - Polovni Automobili A stiže da odgovara na gomilu poruka "koja je cena". Kako ga ne mrzi da ga ljudi smaraju tim pitanjem, nisu mi jasni ti oglasi bez cene. 5 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 183 Napisano Maj 12 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3 , Aprilia Scarabeo 125 Prijavi odgovor kao problematičan Cena imbox Solidan nivo mazohizma 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1368 Napisano Maj 13 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan 5400e je 3 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6568 Napisano Maj 13 Enduraš, 6456 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Eto, jos i nije losa cena, verovatno po dolasku moze bar jos stoja dole, po meni solidna prilika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4824 Napisano Maj 13 Advanced Member, 2062 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan 800 manje od novog, a treba platiti porez na prenos. Šta znam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6568 Napisano Maj 13 Enduraš, 6456 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Taman ga za taj prenos ubiješ za cenu prenosa, plus ne placaš prvi servis koje je bar 100e, plus ne cimanje sa razradom, po meni je ok ušteda. Ja tako nešto lovim, ali trenutno nisam u zemlji do polovine jula inače bi dobro razmislio. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 7037 Napisano Maj 13 BJB Maxi Scooter Club, 6223 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dok se bavim zidanjem na ploči, vredni Kinezi šalju naručene drangulije... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 147 Napisano Maj 13 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Prodat CF za manje od 24h . 28 poziva imao drugar, a kaze da je samo 3 poziva, poruka, bilo samo za cenu. Tako da je relativno lako preziveo, iako sam ga i ja kritikovao za ono " po dogovoru " 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5479 Napisano Maj 13 Nemanja Stojanović, 1632 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: CF 450 MT Dark Horse Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, znači može i skuplje 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 7037 Napisano Maj 13 BJB Maxi Scooter Club, 6223 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Montiran zaslon, lepo čučnuo. Naravno da prilikom montaže zaslona, obod koji ide na ivice displeja zakači foliju i skemba je tako da je folija u kanti... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 175 Napisano Maj 13 Svrati ponekad, 50 postova Lokacija: Apatin Motocikl: CFMOTO 800MT Touring Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i ja prošao sa folijom na mom 800 MT Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 7037 Napisano Maj 13 BJB Maxi Scooter Club, 6223 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim rešenje će biti da se iseče folija na meru i zalepi ovako sa montiranim zaslonom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6994 Napisano Maj 14 (promenjeno) Drug član, 2378 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Maj 15 član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshasam 1 Napisano Maj 14 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se,ako se ponavlja,al može li neko da mi kaže da li drugi servis radimo na ukupno predjenih 5000 ili 6000 km?Buni me jer mi na satu stoji da imam još 1200 km do servisa,a prešao sam do sada 4800? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2749 Napisano Maj 14 Drug član, 902 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Logično bi bilo da je 5000 posle prethodnog servisa, ali mi se čini da je na 5000 ukupne kilometraže, pa tek onda na svakih 5000. @alexantoje čini mi se imao taj zajeb? 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshasam 1 Napisano Maj 14 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da znam da je imao,čitao sam te postove,samo me buni jer mi je lik koji je radio servis rekao da je sat naštelovao tako da će mi pokazata kolko imam do sledećeg servisa,a meni stoji 1200 km još,što je ukupno ipak 6000 km? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thewitchermr 26 Napisano Maj 14 U prolazu, 20 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Cfmoto 300nk Prijavi odgovor kao problematičan sve ima u manual Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...