živke 5379 Napisano Utorak u 06:29 Drug član, 1930 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, immo said: Pozdrav kolege, ja sam vlasnik 450 MT oko mjesec dana, jedva 500 km prešao sa njim i extra je stroj. Međutim moj je isporučen sa velikim prednjim blatobranom ili kako se to već zove, pa me zanima smijem li se pouzdati da naručim onaj manji od Wanga je li iko probao pošto mi to nekako izgleda krhko da dođe iz Kine do BiH u komadu. Inače ja sam iz Mostara Nije to tako krhko, ako pričamo o visokom blatobranu. Tj.trebalo bi da bude od žilavije plastike a i pakuje se sigurno, tako da ja ne bih mnogo brinuo. Druga je priča što je stvarno preskup, ja do sada plaćao univerzalne po 30ak evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
immo 1 Napisano Utorak u 06:35 U prolazu, 4 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: CF moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Visoki je u mene i mjenjao bi ga za niski, a da je skup jeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5379 Napisano Utorak u 06:39 (promenjeno) Drug član, 1930 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Aha, jasno. Što ne staviš oglas za zamenu, mislim da dosta ljudi preferira visoki, a dobili su niski? Osim ako ne želiš oba da zadržiš. Evo @riderOfTheStorm je super kandidat za visoki blatobran Promenio Utorak u 06:41 član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4018 Napisano Utorak u 07:36 Nemanja Stojanović, 1369 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dobio sa niskim, a hteo sam visoki, samo nije bilo da se bira tada Posle sam kupio i visoki pa sada imam oba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5379 Napisano Utorak u 07:48 Drug član, 1930 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Od tebe nismo dobili status report i slike tog tvog KTM-a wanna be 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riderOfTheStorm 95 Napisano Utorak u 08:16 U prolazu, 40 postova Lokacija: Prijedor, RS BiH Motocikl: CFMoto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan @živke da, razmisljao sam o tom, ali bi volio imati oba kao @Skittles, pa da po potrebi mijenjam. Ali nije mi to prioritet trenutno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5379 Napisano Utorak u 08:26 Drug član, 1930 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @riderOfTheStorm jasno. Inače pominjao si TET, ako sve bude kako treba, verovatno ću i ja naredne godine da prođem malo vašim TET-om, doduše južne delove, pa se možda i vidimo negde 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riderOfTheStorm 95 Napisano Utorak u 08:37 U prolazu, 40 postova Lokacija: Prijedor, RS BiH Motocikl: CFMoto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan @živke javi kad planiras, mozemo zajedno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5557 Napisano Utorak u 09:28 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Има ли ко каквих информација да ли бити поскупљења од Нове године? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
immo 1 Napisano Utorak u 10:19 U prolazu, 4 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: CF moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, živke je napisao: Aha, jasno. Što ne staviš oglas za zamenu, mislim da dosta ljudi preferira visoki, a dobili su niski? Osim ako ne želiš oba da zadržiš. Evo @riderOfTheStorm je super kandidat za visoki blatobran Morat ću na oglas, a ne trebaju mi oba, ovoga svog kad pogledam bode mi oči ovaj visoki skino bi ga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5379 Napisano Utorak u 10:51 Drug član, 1930 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da je plavi, uzeo bih ga ja verovatno Ovako me mrzi da ga farbam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4721 Napisano Sreda u 23:27 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @thewitchermr Prebacio sam prepisku u temu o CF Moto 300NK pa tamo neka se nastavi da ovde ne brljamo... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5379 Napisano pre 2 minuta Drug član, 1930 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za braću Grke - stiže nam kit na 480cc, sa još nekim dodacima. Ovo ću ispratiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...