Rider000 1218 Napisano Octobar 24 (promenjeno) Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Motech-ovi nece mrdnuti, jedino sto pukne je plasticni oklop, tj. školjka. Promenio Octobar 24 član Rider000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1089 Napisano Octobar 24 Drug član, 379 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Iz ličnog iskustva potvrđujem prilikom klizanja motech štitnik odradio svoje, pukla plastična školjka, a nosač kao kad je montiran. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5348 Napisano Octobar 24 (promenjeno) Drug član, 1910 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 57 minutes ago, aca-pn said: Inače, ja sam se baš primio na ovaj motor, najverovatnije ga uzimam na proleće. Jedino što me brine je dostupnost rezervnih delova - lanac, lancanici, pločice, filteri itd. Ja ga svakako neću održavati u ovlšćenom servisu (sem prvog servisa) tako da ću ja morati da nabavljam delove. I trenutno kod Uncle Wanga možeš da naručiš prednje lančanike, filter za ulje, za vazduh, stižu polako i high flow itd. Ne verujem da će biti problema sa delovima, jer već je očigledno da je jako popularan model. Wang je skroz ok lik za sada, jedino što dere sa cenama, meni se čini da su mi za Yamahu bile jeftinije džidže bidže nego za ovog kineza. Ali dobro. Inače, od kako sam video kineski sajt sa delovima za motore, ali isključivo za kinesko tržište - znači nema ni engleskog ni nikakve opcije za slanje - ja ne mogu da prestanem da razmišljam kakvu kombinaciju da pravimo da dođemo do tih delova Verovatno wang, ali i ostali uzimaju odatle pa preprodaju. Jer ono nije realno kakve su cene. Sedište koje sam ja kod wanga platio oko 150 evra, na ovom sajtu ispada 39 evra! Da ne pominjem bočne plastike od 10 evra, slično nešto i retrovizori i sve ostalo. Lamele, filteri, sve može da se nađe. Neki lik, dal beše sa Filipina, našao kako da mu dostave, tj neko da mu kupi - bukvalno uzeo ceo motor u rezervnim delovima, da se nađe Promenio Octobar 24 član živke 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4385 Napisano Octobar 24 Advanced Member, 1962 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Sve što nađeš kod Uncle Wang potraži posle i na Aliexpress. Vrlo verovatno da će koštati osetno manje, a za sitne stvari će i dostava biti gratis ili jeftina. Moj primer: hteo da poručim creva-oduške za čep rezervoara i ventile za ispuštanje vazduha iz prednjih vila (odnosi se na Kove 450), po automatizmu kod Ujke. Delovi su koštali 8-9$ što nije nikakva cifra. Onda su mi posle par dana tražili dodatnih 10$ za dostavu. I na to sam pristao. Onda slučajno na Aliexpress nabasam na iste te proizvode, cene duplo niže a dostava skoro besplatna (recimo 1-2$ da je bilo). Na kraju me sve to koštalo ispod 6$. Wang je bio dovoljno poslovan da bez natezanja otkaže porudžbinu i vrati novce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4011 Napisano Octobar 24 Nemanja Stojanović, 1367 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Meni stigla pre neki dan skraćena ručica za kvačilo, al bio sjeban navoj za odbojnik. Reklamirao kod ujke, ponudio mi odma refund il da pošalje ponovo, ja reko daj još jednu da se nađe. Ovu sam sredio kod metalostrugara za 2 minuta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano Octobar 24 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Skittles je napisao: Meni stigla pre neki dan skraćena ručica za kvačilo, al bio sjeban navoj za odbojnik. Reklamirao kod ujke, ponudio mi odma refund il da pošalje ponovo, ja reko daj još jednu da se nađe. Ovu sam sredio kod metalostrugara za 2 minuta. Kakav si mufljuz!!!! Opelješi Wanga za sve pare!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batica87 78 Napisano Octobar 24 U prolazu, 45 postova Lokacija: Surdulica, Niš... Motocikl: CFMoto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Jeste alu, ali ovaj deo od kormana do stitnika se krivi kao ništa jer na njega deluje sila od 90 stepeni.Još nemam iskustva sa padom sa ovim proizvodom vodio sam se opisima ljudi koji su ih kupili i montirali i jer su bili priuštivi (plus sam imao neke vaučere da iskoristim, a koji su isticali )Ovako, na prvu, lepo legli - a za dalje, pa videćemo... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novakpg 16 Napisano Octobar 24 U prolazu, 34 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF 450MT Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, živke said: I trenutno kod Uncle Wanga možeš da naručiš prednje lančanike, filter za ulje, za vazduh, stižu polako i high flow itd. Ne verujem da će biti problema sa delovima, jer već je očigledno da je jako popularan model. Wang je skroz ok lik za sada, jedino što dere sa cenama, meni se čini da su mi za Yamahu bile jeftinije džidže bidže nego za ovog kineza. Ali dobro. Inače, od kako sam video kineski sajt sa delovima za motore, ali isključivo za kinesko tržište - znači nema ni engleskog ni nikakve opcije za slanje - ja ne mogu da prestanem da razmišljam kakvu kombinaciju da pravimo da dođemo do tih delova Verovatno wang, ali i ostali uzimaju odatle pa preprodaju. Jer ono nije realno kakve su cene. Sedište koje sam ja kod wanga platio oko 150 evra, na ovom sajtu ispada 39 evra! Da ne pominjem bočne plastike od 10 evra, slično nešto i retrovizori i sve ostalo. Lamele, filteri, sve može da se nađe. Neki lik, dal beše sa Filipina, našao kako da mu dostave, tj neko da mu kupi - bukvalno uzeo ceo motor u rezervnim delovima, da se nađe Cek cek, na kojem sajtu je sjediste 39 eura? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5348 Napisano Octobar 24 Drug član, 1910 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pročitaj lepo moj post. Ne možeš ništa naručiti odatle za evropu. Inače taobao je u pitanju. Ali sada mi ne dozvoljava da gledam ništa bez registracije, ranije je moglo. A mrzi me sad da se registrujem. https://shop137100926.world.taobao.com/shop/view_shop.htm?spm=a1z0k.7385961.0.0.5fe237dey9EkHL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5348 Napisano Octobar 24 Drug član, 1910 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu sad da nadjem sedište, ali evo recimo kreš barovi od 30ak evra. 100 Juana je oko 12 evra. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riderOfTheStorm 95 Napisano Octobar 24 U prolazu, 40 postova Lokacija: Prijedor, RS BiH Motocikl: CFMoto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan evo neki od artikala https://www.taobao.com/chanpin/cbec2734730e17ebc992932b5deb4c51.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Octobar 24 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Naleteh nekad na AllChinaBuy i da su preko njih nabavljali ljudi sa taobao, nisam siguran da li jos funkcionise... Ovde imas kalkulator cene shippinga od njih: [Logistics freight inquiry - AllChinaBuy](https://www.allchinabuy.com/en/page/query/freight/) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5348 Napisano Octobar 24 Drug član, 1910 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan E, tu je začkoljica shipping Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 12 Napisano Octobar 25 U prolazu, 13 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Cfmoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko uradio update na sw.1.00.98? Šta su konkretno novine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1488 Napisano Octobar 29 Drug član, 571 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Za kolegu koji je pitao u Generalno o 450......ma ništa to ne vallja, Kinez je to. Što je najgore, ovi što to voze su postali gori sektaši od GS-ovaca, više neće ni da pozdrave. Kolega sa foruma kog nećemo imenovati je u nedelju prošao pored mene, ma ni da me pogleda. Tačno da nisam držao flašu rakije u rukama, bio bih uvrijeđen. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5348 Napisano Octobar 30 Drug član, 1910 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude da samo kudimo, evo jedne odlične incijative od Guevare, baš su me prijatno iznenadili. Postujem ovde za slučaj da je nekom promaklo: MT Sector - Tara - CFMOTO CFMOTO.RS Probaj naše CFMOTO MT mašine na off-road poligonu i nauči osnove off-road vožnje uz iskusne instruktore, Dušana Blagojevića i Nebojšu Mirića! Nažalost, meni je ovog puta Tara predaleko, ali biće nadam se još prilika. Očekujemo izveštaje od onih koji idu 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Octobar 30 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ista priča... Prijatno iznenadjen, nažalost taj dan mi dolaze 2 miksera sa 8 kubika betona, tako da će se adventure avantura održavati u rodjenoj avliji... Svakako odlična inicijativa i lep gest prema kupcima i ostalim zainteresovanima. Jedan dobar korak u gradjenju brenda 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1488 Napisano Octobar 30 (promenjeno) Drug član, 571 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Octobar 31 član admiki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Octobar 30 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Видех ово за Тару и са задовољством ћу отићи да мало извидим ситуација. Још ако буде могло и мало да се провоза идеала. Видим да има нека пријава, али по оним подацима мислим да је за власнике мотора којима треба превоз мотора до Таре. Ако неко зна нешто више, јављајте. Хвала. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4011 Napisano Novembar 3 Nemanja Stojanović, 1367 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Hoće neko iz Beograda da idemo zajedno na Taru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 465 Napisano Novembar 8 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Da prijavim kolegama vlasnicima, da je motor na Eicmi bio izlozen na CFMOTO standu sa zadnjom gumom Pirelli Scorpion 140/80 R18. Tako da ni sam proizvodjac nije zadrzao fabricku dimenziju 140/70 R18 pri predstavljanju bajka. Elem, kasirao je CST tu neku tuzbu od strane Pirellia i cisto sumnjam da ce se OEM guma moci naci. Znam da se ovdje bila povela tema bas o toj zadnjoj dimenziji, pa da prosljedim informaciju 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 123 Napisano Novembar 8 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Šta mu piše za visinu sedišta? Jel sad 830mm.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5348 Napisano Novembar 8 Drug član, 1910 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta piše, ali ako te zanima koliko je: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 123 Napisano Novembar 8 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta si hteo da linkuješ, ja motor imam i znam tačno koja je visina sedišta. Poenta je da to što su cele godine reklamirali kao visinu sedišta (820) više ne važi, ako su prešli na 140/80. Nije neki problem, ali eto fabrička specifikacija više nije tačna, samo mi je to bilo interesantno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5348 Napisano Novembar 8 Drug član, 1910 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pa da si kliknuo na link video bi šta sam hteo da linkujem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...