Jump to content

Moto Zajednica

novakpg

Članovi
  • Broj tema i poruka

    28
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu novakpg

  • Rođendan 18.11.1990.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Podgorica
  • Motocikl
    Honda Transalp 700

Poslednji posetioci profila

193 profile views

novakpg's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

14

Reputacija u zajednici

  1. novakpg

    Transalp 700va

    Tako bi trebalo, jer i meni pali na 102. Oce u mjestu da se ugrije lijepo i dosta brzo
  2. Ajde da vidimo u ovih par dana kad pocne da radi sta je, obavjestavacu vas. Hvala na pomoci u svakom slucaju
  3. Evo sad mi majstor rece ne valja brusiti nego druga da se trazi ako je do korpe. nisam pametan
  4. Valjda ga ko do sad nije turpijao, nadam se makar
  5. Ako poravnam zube hoce li onda normalno da radi mjenjac? Mislim ako ce efekat isti da bude zasto kupovati novu korpu?
  6. Probao sam i jaca ubrzanja prvom, drugom i trecom ali nista ne kliza kvacilo, drzi normalno
  7. Pa preskace ali i u mjestu da ga ubacim u brzinu kad je ugrijan bas treba da se upre dobro i lakse nadjem ler kad iz druge ga spustim nekako cimnem samo polugicu ali ni to ne uspjeva uvijek. odveo sam ga juce kod majstora pa da vidimo sta je kad dodje na red. Znaci korpa moze da se radi?
  8. Jer citam po internetu i to su simptomi da su se diskovi iskrivili i da kad se ugriju prave trenje izmedju sebe i ‘vuku’ kvacilo.
  9. Pozdrav ljudi, imam problem da mi mjenjac radi normalno kad je hladan ali kad se ugrije pocne cudno da se ponasa, tresko se mijenjaju brzine uz bas mnogo pritiska i mislim da mi je danas ispao iz prve kad sam krenuo. Tako da mislim da je kvacilo za zamjenu, to jest lamele. Da li neko ima iskustva da time? Gledao sam po interentu da moze da se motor obori na stranu kako se ne bi ulje ispustalo jer mi ga je zao obzirom da je tek prije 100km usuto. I zanima me mijenjaju li se samo lamele ili i metalne ploce i pasuje li od transalpa 650? I koliko je tezak posao kad bih sam krenuo to da radim (na youtubu mi se ucinje dosta prosto)? Znaci svaka pomoc je dobrodosla ko ima iskustva.
  10. Ajde da vidim za vikend da probam par podesavanja i malo da ga isprobam sta je bolje. A u svakom slucaju idem kod majstora da mi zamjeni semering na vilama pa mozda i njega da pitam to da vidi
  11. Teze u odnosu na hladan mjenjac, nije sad pretesko ali kad je hladan kao u puter sto kazu a kad se ugrije mora malo da se upre da prebaci
  12. Meni ovaj sto je prodao transalpa znam da je pricao kako je isti problem imao i kako je on to mijenjao i kupio ih u Dubrovniku mislim u ovlascenom servisu. Probaj sjutra da ih zovnes da pitas jer njega da pitam ne vjerujem da ce znati obzirom da je stariji covijek
  13. Desava li vam se da teze salta kad se ugrije mjenjac? Kad je hladan taknes mjenjac i upada u brzinu, a kad se ugrije moras bas da upres, skoro je promijenjeno ulje i lanac. Moze li biti da je do stelovanja sajle kvacila (ostavio sam 10-20mm kako i pise praznog hoda) ili samo kvacili ne valja?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja