LukaJovanovic 221 Napisano Maj 17 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan Ja na tari cepo danas test motor. Za off je bas dobar 9 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaichi.xo 192 Napisano Maj 17 (promenjeno) Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi je ispao 3-4 puta iz brzine, na ekranu samo nestanu brzine i menjac nece ni gore ni dole, mora malo da se pusti kvacilo da ga vrati u brzinu u kojoj je bio a onda se vrati i cifra na ekranu. Je l se jos nekom desava? Secam se da je neko na jednoj recenziji pomenuo da mu je na testiranju na Filipinima ispao iz brzine jednom ili dva puta Promenio Maj 17 član kaichi.xo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5659 Napisano Maj 17 Drug član, 2003 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Iz koje brzine? Kad tačno se to desi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3580 Napisano Maj 17 Malinar u pokusaju, 1707 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ti ispada iz brzine? Nekada je normalno da kada si na semaforu npr motor neće da prihvati 1. brzinu dok malo ne mrdneš napred-nazad (kao u kolima kad neće da prihvati rikverc, tzv. sindrom zub na zub) ili uhvati prvu "plitko", pa kad kreneš on ispadne u N (neutral). Isto može da slabo prihvati 2. brzinu i da ispadne isto u N (mada se ovo desi jako retko kada se nedovoljno podigne šaltalica na gore, pa ni tamo ni ovamo), ali iz ostalih brzina (3,4,5,6) to ne sme da se dešava, ne sme da iskače... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaichi.xo 192 Napisano Maj 17 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: MT450 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, živke said: Iz koje brzine? Kad tačno se to desi? Cini mi se u manjim brzinama, nisam bas zapamtio svaku situaciju, malo pre u bulevaru je iz druge ispao , kad sam raskvacio i zaustavio motor. Msm bar je u drugi brzinu vratio kad sam malo pustio kvacilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 318 Napisano Maj 17 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, milomir22 said: Kako ti ispada iz brzine? Nekada je normalno da kada si na semaforu npr motor neće da prihvati 1. brzinu dok malo ne mrdneš napred-nazad (kao u kolima kad neće da prihvati rikverc, tzv. sindrom zub na zub) ili uhvati prvu "plitko", pa kad kreneš on ispadne u N (neutral). Isto može da slabo prihvati 2. brzinu i da ispadne isto u N (mada se ovo desi jako retko kada se nedovoljno podigne šaltalica na gore, pa ni tamo ni ovamo), ali iz ostalih brzina (3,4,5,6) to ne sme da se dešava, ne sme da iskače... Druž, ni ovo prvo nije normalno, ja sam lik koji vole motore iz '80 i nemam takve među njima. A 'di na nečemu što nije staro 40 godina ili dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1323 Napisano Maj 17 Drug član, 867 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @kaichi.xoMozda nedovoljan pritisak na polugu menjaca? Meni se na proslom mopedu desavalo da nedovoljno jako poguram polugu ka gore i ispadne iz brzine kako odvrnem gas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 318 Napisano Maj 17 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, kaichi.xo said: Cini mi se u manjim brzinama, nisam bas zapamtio svaku situaciju, malo pre u bulevaru je iz druge ispao , kad sam raskvacio i zaustavio motor. Msm bar je u drugi brzinu vratio kad sam malo pustio kvacilo Možda ne guraš dovoljno duboko (duži hod šaltalice, ko je posedovao IŽ-a???) ...pa ti upada u razmaku između brzina. I dok ne stisneš kvačilo ne možeš tako lako da ga ubaciš u brzinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaichi.xo 192 Napisano Maj 17 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Videcu da obratim paznju ovih dana pa cu se javiti sa boljim informacijama. Za sad mi je ispadao na mestima gde neam vremena da proucim nego moram da reagujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3580 Napisano Maj 17 Malinar u pokusaju, 1707 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Forest je napisao: Druž, ni ovo prvo nije normalno, ja sam lik koji vole motore iz '80 i nemam takve među njima. A 'di na nečemu što nije staro 40 godina ili dana Kada si izbacio u N i čekaš semafor, kreneš da ubaciš u 1. i osetiš da je šaltalica plitko uhvatila, računaj da će, iako je ugasio N lampicu, kada kreneš da puštaš kvačilo, ponovo da izbaci iz brzine, ne u vožnji, nego pre samog kretanja. To je najnormalnija pojava za većinu starijih motora, mrdneš točak napred 2 cm na leru i on se ušalta najnormalnije. Kao kada manuelni menjač na starijim kolima neće iz prve u rikverc, kreneš unapred 1 cm i on ubaci normalno. Zub na zub. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6400 Napisano Maj 17 Drug član, 1819 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Udri menjac jace i zadrzi ga delic sekunde duze. Ja sam mazio moj u pocetku i desavalo se da ispadne ili iz 1 ubacim u N umesto u 2 kad krecem sa semafora, pa odvrnem gas na prazno i ispadnem seljak Kod mene na 800mt menjac posle 4500km mnogo bolje radi i ulazi u brzine nego na pocetku, ili sam ga naucio pa je samo lazni osecaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaichi.xo 192 Napisano Maj 18 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: MT450 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, MladenV said: Dodatna oprema i cene kod braca grka Gde nadje ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4176 Napisano Maj 18 Nemanja Stojanović, 1408 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Al ga deru grci, ja proširenje ćopave naručio za fazon 10€ na aliju, a kofere od soma neću ni da komentarišem Ali za neke stvari tipa visoki blatobran za 100€, kreš bar donji i gornji za 250, centralni 100, reli sedište 120... to mi sve još i zvuči ok, i možda uzmem kad odem za mesec dana na more karavanom 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 288 Napisano Maj 18 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, LukaJovanovic said: Ja na tari cepo danas test motor. Za off je bas dobar Комшо, сјајно место за фото. Надам се да мотор испуњава очекивања. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 105 Napisano Maj 18 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, kaichi.xo said: Gde nadje ovo? @kaichi.xo Neki grcki forum za 450mt Taman izgovor da se ide na more motorom, kupis tamo i sve ti odmah namontiraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Maj 18 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi je jasno vase odusevljenje ovim motorom. Isprobao sam ga juce na Tari, bas je izuzetno lak i zabavan za voznju. Na uzanom krivudavom asfaltu sasvim dovoljno snage. Meni je sediste previse nisko (186cm) i noge su zgrcene. Mimo toga nisam nasao zamerke u toj kratkoj voznji. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4176 Napisano Maj 19 (promenjeno) Nemanja Stojanović, 1408 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Gliga koje torbe i sistem kačenja bi preporučio za njega? edit: pisali smo već o ovome negde na početku teme, i bili su izloženi različiti sistemi. Sada više pitam kada si ga video i probao uživo, šta ceniš šta bi mu najbolje leglo da tako kažem Promenio Maj 19 član Skittles Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riderOfTheStorm 98 Napisano Maj 19 U prolazu, 43 postova Lokacija: Prijedor, RS BiH Motocikl: CFMoto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan https://unclewang.net/products/450mt-engine-protection-b?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3_ea_keJR2xpQJW1o0-8EXhUUAu5lwUvKujByFpw_kmhtC9Zz3OajV6yM_aem_AeN3GHqghzLW5QGrO_Tl0Jnp7o1LdZ5sqIq9gdcBrIUwmDxZ0gFVAfJwE-Ly97LQGol3wuDHfv1dQXUnlWrP66tt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Maj 19 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Skittles je napisao: @Gliga koje torbe i sistem kačenja bi preporučio za njega? edit: pisali smo već o ovome negde na početku teme, i bili su izloženi različiti sistemi. Sada više pitam kada si ga video i probao uživo, šta ceniš šta bi mu najbolje leglo da tako kažem Nemam pojma, iskreno mi to nije bilo ni na kraj pameti. Motor sam probao zato sto je bio dostupan, nisam potencijalni kupac (a bilo bi ga fino imati u garazi, recimo umesto KLE-a). Od svih torbi sa kojima sam.se susretao, najradije bih koristio Kriega OS-base sa OS-18 torbama. Ovo apsolutno ne zavisi od motora Budzet varijanta je Rhinowalk, kopije Enduristan Blizzard. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nvic 95 Napisano Maj 20 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650, Honda Crf 300l Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Gliga said: Budzet varijanta je Rhinowalk, kopije Enduristan Blizzard Imam ja Rhinowalk, pa ako hoce neko da proba na motoru pre porucivanja nek se javi. Meni super zavrsavaju posao 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4889 Napisano Maj 20 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo za "torbare" da malo parite oči 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaichi.xo 192 Napisano Maj 20 (promenjeno) Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Odradjen servis danas, prvi sam sa 450mt haha … 1040km , servis je 16700 dinara. Moj je plan Kriega OS za torbe, nadjoh negde i sliku: Promenio Maj 20 član kaichi.xo 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4889 Napisano Maj 20 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 16700? Nek' su živi i zdravi... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaichi.xo 192 Napisano Maj 20 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: MT450 Prijavi odgovor kao problematičan 21 minutes ago, alexanto said: 16700? Nek' su živi i zdravi... Ja bas pitah kako toliko oni kazu kao to su uskladjene cene sa ostalim motorima tog ranga na trzistu … U servis spada: Filter ulja, ulje i zatezanje lanca…. 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1050 Napisano Maj 20 Drug član, 554 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan U Eurosumaru 10200 za Vstroma, za isto to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...