sgolub 90 Napisano Novembar 8, 2023 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym cruisym 300 Prijavi odgovor kao problematičan I 350D je dobio mladjeg brata 125D, 15 konja vodom hladjenih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4673 Napisano Novembar 8, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 5992 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako cena ne preĆera 7 hiljada evara, ozbiljno bih se zamislio dogodine ako dodje do nas da pomerim promenu auta na dve - tri godine i pokusam da udjem u posed ovog motorina... Naravno, ovo je inicijalna vodilja ali gledajuci sta sve nudi i da bih ostao u klasi do 500 ccm a dobio 10 konja, 110 000 km manje i 21 godinu manje nego na Atlantic-u , ovo bi vrlo moguce bio model koji bi meni dao sve sto mi treba na 2 tocka... Sledi besomucno vrtenje klipova na YT i cekanje sajma ako bude izlozen... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4673 Napisano Novembar 8, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 5992 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude tacno ovo iz tabele sto je sgolub postavio, 35kw na 7500 rpm i 53 nm na 5500rpm, ima da cupa ruke iz ramena 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sgolub 90 Napisano Novembar 8, 2023 (promenjeno) U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym cruisym 300 Prijavi odgovor kao problematičan Tmax kategorija ili bar Sym TL 508 Ovaj najmanji 500h ce ici preko 160 ko od sale. Ne znam koji kineski proizodi su usli u dogovor sa Kinom o bescarinskom uvozu od sredine naredne godine. Ako spadaju motocikli i automobili bice Ja vec vozim kineski auto, a i naredni ce mi biti iz Kine Promenio Novembar 8, 2023 član sgolub Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Novembar 9, 2023 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jos kad bi smanjilji ovu drečavu plavu bio bi savršen.Samo s bojama mogu da ga ukake,ostalo su pogodili izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sgolub 90 Napisano Novembar 9, 2023 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym cruisym 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, alexanto je napisao: DakleM, ste se zna za sada: 17-15 tockovi sa zbicama - tubeless Podesivo prednje vesanje, dupli trouglovi Podesivi vizir, upotrebljiv izgleda Integrisani fazasteri za off Keyless sistem Tipki na kormanu da pobelis dok ih ne savladas Pod sediste staje treci putnik ako nije preko 180 visok Full LED, moze se reci i full Crash bar Pokradena Honda za sve pare dizajnom 7 inch televizor sa mLogo informacija Redovan CVT, nije lanac i bakrachi auspuh izrezan od Ytong bloka to je bar lako promenljivo Parking kocnica - pametno izvedena Ono sto se pretpostavlja: 1 cilindar oko 50 konja (logicno bi bilo do 48 zbog A2 ali neka i preko, zbog nas kojima nije bitno ) Cena? Realno mislim da ce tesko da ide ispod 8 kila evara. Sve sto bude ispod toga - bonus... Rezervoar oko 16-17 litara ... + vizir rucno podesiv Integrisana kamera i dvr Kukica napred za kacenje kesa Dupli diskovi napred Podesivo zadnje vesanje Dopunska led svetla na crash baru 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16420 Napisano Novembar 9, 2023 Integrisan, 4927 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako se Zontes i Voge kotiraju naspram CF MOTO, QJ i Bennelija po kvalitetu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4712 Napisano Novembar 9, 2023 Drug član, 3605 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li postoji takva rang lista, ali rekao bih da je pogrešno pitanje. Sve je to dobro. Bitno je samo kakvu servisnu i logističku podršku imaju u našim uslovima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16420 Napisano Novembar 9, 2023 Integrisan, 4927 postova Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, boza_kg said: Ne znam da li postoji takva rang lista, ali rekao bih da je pogrešno pitanje. Sve je to dobro. Bitno je samo kakvu servisnu i logističku podršku imaju u našim uslovima. Znam da je tesko porediti, ali mozda je neko video par modela uzivo u slicnoj klasi pa da kaze nesto. Ili je citao nesto sa strane itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Novembar 9, 2023 (promenjeno) Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Voge deluje malo bolje,kvalitetnije od zontesa ne u smislu plastika,ne (Ovi modeli u Srbiji iz nautike i autoprometa)...već diskovi amorti,kočnice i farovi.Po meni je ovaj QJ ispod Voge takođe(ovo samo na bazi videaa) Čini mi se da je taj cf iznad svih na bazi endura koji sam gledao.. Promenio Novembar 9, 2023 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4712 Napisano Novembar 9, 2023 Drug član, 3605 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad, odokativno laičko šacovanje i nije neko merilo kvaliteta, složićeš se. Svi ovi kinezi su relativno ili skroz novi. Vreme će tek pokazati. A dovoljna je samo neka greškica u konstrukciji, ili traljavost u proizvodnji, tipa nešto ne dotegnu kako treba, pa da se napravi belaj. I sve ono što fensi izgleda padne u vodu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Novembar 9, 2023 (promenjeno) Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan To je nešto konkretno iz obilazaka salona i vožnje.Bolji metod nemam za sad,to je što je, od modela ovde i mog utiska o njima i između njih.Vreme kad prođe videćemo šta kaže..Sve ostalo su "opšta mesta" dok neprođe vreme a (ne)kvalitet se dokaže. Promenio Novembar 9, 2023 član Džim Džarmuš 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4712 Napisano Novembar 9, 2023 Drug član, 3605 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kaže moja starija koleginica otprilike duplo mlađoj koleginici iz kancelarije: Jel svraćao Goran? Koji Goran, pita mlađa? Ma onaj, lep, visok, markantan, znaš ga... Svraćao je samo neki matori, nisam zapamtila kako se zove... Ispostavilo se da jeste to taj Goran Lepota je u oku posmatrača. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Novembar 9, 2023 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan To je dvosmerna ulica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 132 Napisano Novembar 9, 2023 Svrati ponekad, 202 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Slušao sam snimke sa EICMA kažu da je to protitip, da će inače imatu elektronsku kontrolu vizira.... Ova priča me podseća na Hyundai recimo njihove motore 1.6 T u Tusconu, koji su se pokazali vrhunski, mislim da Sym i Kymco pripadaju grupaciji KIA Hyundai, ako isto bude sa Zontesom mislim da ću na proleće uleteti u kredit, odavno više nema Burgmana 400 i 650 po dimenzijama a po pristupačnoj ceni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6124 Napisano Novembar 9, 2023 Drug član, 1762 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Da imam para skupio bi celu kolekciju kineza na parkingu, dizajn svih kineza mi se bas svidja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15658 Napisano Novembar 10, 2023 Integrisan, 9281 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Manje više, više manje svi liče jedni na druge, kopija kopije. Trend je izgledati zajebano, opasno, namrgodjeno, agresivno, oštre ivice. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4712 Napisano Novembar 10, 2023 Drug član, 3605 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nekako više za umerenije, oblije linije i klasiku. Ovi mi svi kao da dreče - vidi mene, vidi mene! A ni nemam neku potrebu niti želju da teram skuter po njivama i šumama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4673 Napisano Novembar 10, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 5992 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Neceti mi ogaditi moj sledeci motor 2 10 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 189 Napisano Novembar 10, 2023 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 179 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, Motorcyclist said: Kako se Zontes i Voge kotiraju naspram CF MOTO, QJ i Bennelija po kvalitetu? Kotiraju se tako sto odes i kupis sta ti se najvise svidja, mislim ako ces da pokreces temu kvaliteta zasto uopste posmatras ova 4 brenda, sad i da saznas kao ovaj je bolji a ovaj gori hoce ti to biti presudno u odabiru? Ili ces da izaberes sta ti se najvise svidja, lezi, odgovara... Ako ces kvalitet i zelis da bijes baz ozbiljnu kilometrazu: Prvo Honda pa sve onda! Nemoj mnogo da trosis vreme na ove... Hvala milom Bogu konacno mozemo da biramo, ima za svakog po nesto... Imam Zontes i prezadovoljan sam njime samo toliko mogu da podelim ako nesto znaci. Sad da li je Voge bolji... i u cemu da je bolji... trajace duze ili sta... moj ce da pukne na pola sa 30k km a voge ce da tera do 100 pa nije bas tako... Bilo koji kvar i da bude, kupis drugi deo i teras dalje, pa nece da izgore motori, nesto se pokvari ti popravis i voznja... sta god to bilo. Motor sa unutrasnjim sagorevanjem je star koncept, ko ne ume da ga napravi da traje u 2023 godini onda ne verujem bas da pravi svoj brend i krece u biznis, cvt smesno, samo racunari mogu da izdaju al opet kupis drugi i voznja. Na kraju na pitanje koji je bolji od kineza-koreanaca-tajvanaca i ostalih, sto rece ona baba: i to me mnogo boli pa**a... uzeo sam sta mi se vise svidja i odgovara, subjektivno, drugi su prezadovljni sa voge, treci se kunu u kymco, kad se podvuce crta ne vencava se niko od nas sa motorom, svi cemo mi to mnogo pre izmenjati nego sto mislimo i docekamo da popucaju blokovi motora ili pomesaju vodu i ulje il sta god gore i grdje... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Novembar 10, 2023 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Možda je pitao za gume Izvini druže šala mala ,morao sam.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 189 Napisano Novembar 10, 2023 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 179 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Tovari slobodno... Nema penetracije pa onda izvinjenja, namere jasne! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Novembar 10, 2023 (promenjeno) Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se brate realno sve slažem sa tobom o upotrebi osnovnog sredstva,sad ozbiljno. Promenio Novembar 10, 2023 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zinda 126 Napisano Novembar 10, 2023 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 250, SW 400...? Prijavi odgovor kao problematičan Kakva dodatna oprema 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4712 Napisano Novembar 10, 2023 Drug član, 3605 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Fali još jedan rekvizit, i može da se krene. Mislim, ne u vožnju, to je prevaziđeno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...