Jump to content

Moto Zajednica

Zontes ADV 501-G

Recommended Posts

• Drug član, 3605 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Cene novo najavljenih, i Zontesa i SYM modela su prilično prijatne, za divno čudo. Dal je u pitanju ona bescarinska priča sa Kinom, ili konkurencija čini svoje?

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 179 postova
  • Motocikl: Zontes 350E

Vidimo se sutra drugari... @mick @miketa Valjda ce nas biti jos...

@boza_kg ja sam izneverovao da ovaj novi 368g samo 6 soma, zicani tockovi, fuzasteri, crash barovi, maglenke, kamere, grejaci rucica, podesiv vizir, novi zadnji amoritizeri, obrnuti prednji, jaci agregat, novi displej... pa stvarno svaka cast! Na kraju cu morati da uzmem i da prepravaljam sediste na novom mopedu...🤦‍♀️

Konkutencija je majka, ovaj sym 300 mi je malo smesan naspram 368g al eto dobra cena pa i to znaci i imace prodju sigurno, nego da vidimo sta ce sad yamaha na eicma da predstavi, ako ne ulete u adv segment skutera kaskace posteno... a hondu adv 350 ko kupi pored ovoga ja ne znam... jedino i honda da izbaci sad na sajmu neku novu adv babarogu...

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 440 postova
  • Motocikl: afrika

Ja sam se zagrejao bas

Videcemo

Moram prvo da prodam motor koji sad vozim pa cemo videti do februara dal ce ostati neki model i za mene

Pa bre, ni srediti sedište nije nuklearna fizika, a košta oko 200€. S obzirom da je, aj da kažemo "skromnija" Honda ADV 350 - 7.850€, a treba ti bar doplata za i vizir, blatobran, normalno kvačilo i zvono, bez ostale opreme. Jeste povoljno, mora se priznati.

A dobro je i što AP daje varijantu "staro" za novo. I to mnogo znači, ako korektno procene vrednost.

• Sviđa mi se 1

Prošle godine, kad sam se interesovao za dolazeći QJ Fort, iz AP su mi tad rekli višu cenu, da bi mi posle nekog vremena, kad je stigao, poslali ponudu sa nižom.

Pa, aj da ne skačemo pred rudu, moguće su korekcije i kod nas.

• Sviđa mi se 1

Jedino nikako... 🤣 
Da vidimo sad u Milanu da li ima nade... mozda voge ili cf moto ako izbaci nesto tako samo sa dva cilindra(agregat iz mt450) a za slicne novce pa da ima smisla, ostalo mrka kapa...

Promenio član Vujke1

• U prolazu, 72 postova
  • Motocikl: Sym cruisym 300

Na nekom grckom forumu sam procitao da je njihov uvoznik Gorgiolis navodno generalni uvoznik za ovaj deo Evrope (Balkan). Nije mi jasno kako u CG moze biti 10% jeftiniji nego kod nas

Pa na primer - moraju da naruče neku određenu količinu, a fali im para, pa se odriču dela zarade zarad avansa od 50%?

A u Grčkoj, najavljuju da će koštati 6.195€

SCOOTERNET-GR.TRANSLATE.GOOG

Ένα Adventure Scooter που αλλάζει τα δεδομένα της κατηγορίας Μια πολύ τολμηρή και ολοκληρωμένη πρόταση όσον αφορά τα maxi scooter Adventure μεσαίου κυβισμού...

Promenio član boza_kg

• U prolazu, 46 postova
  • Motocikl: Voge SR4 max

Juče sam gledao klip na YT, neki kinez radio recenziju posle pređenih 6000 km. Zamerke su mu bile da su plastike oko rezervoara popucale i da je imao problem sa prednjim maortizerima odnosno viljuškom. Da nakon što se sabije amortizer neće da se vrati u pređašnji položaj. Izgleda da su ga malo sklepali na brzinu. :(

• Sviđa mi se 1

Primio se na marketing da je skuter enduro\kros izgleda :)

Promenio član boza_kg

@Sebica1984 posle 5000km i nisu plastike popucale nego je ostecena farba na mizarnom delu kod cepa rezervoara za sta ni on ne zna sta se desilo i sam kaze da moze da bude i da je mehanicko ostecenje plus pranje na pusci i eto ga... Malo je ovo daleko od da te citiram: "plastike oko rezervoara popucale"
image.thumb.png.23ae7025aac02c4888fc3a26b1fa17c8.png

Za prednju vilu moze da bude svasta i nije bas ni on da place. A i poprilicno je tesko ispratiti ovaj prevod sa kineskog o cemu se tacno radi... 
Kako bilo malo je rano i neodgovorno da krene pljuvacina za nesto cega jos nema na evropskom trzistu... 

• Podržavam 1

• U prolazu, 46 postova
  • Motocikl: Voge SR4 max

Ma meni  se i dalje sviđa ovaj skuter, samo ga čekam sa motorom od 500 cc. Do tada će valjda da isprave sve što se bude loše pokazalo na 368.

• Zainteresovan, 760 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Ne znam koja ce cena biti ovoga. Bukv. dosta stvari na njemu prepoznajem sa Aliexpressa. Lepo su iskopirali Hondu.

Realno da sam kupac, bih dao nekih 4500eur za ovo

Promenio član Rider000
  • Haha 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja