Jump to content

Moto Zajednica

Sebica1984

Članovi
  • Broj tema i poruka

    27
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Sebica1984's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

27

Reputacija u zajednici

  1. Ako misliš na motolend kod dunav stanice, bio sam pre dva dana i nemaju nosače za njega
  2. Pozdrav, preko koje osiguravajuće kuće si ga osigurao?
  3. Dok sam čekao u servisu da predam motor čuo sam ženu koja radi za pultom da se još par ljudi žalilo na sedište, ali sačekaće to još malo ipak. Prvo ide kofer da se uzme pa onda da vidim kreš barove ( jel mu baš lepo stoje) pa tek onda sedište
  4. Sa SR 4 tih problema nema visok sam 190 i lagano se zavalim i skoro skroz mogu da opružim noge. Jedina mana kod ovog skutera je sedište. Za kraće vožnjice po gradu je ok, ali sam pre neki dan išao do Novog Sada i malo Frušku goru posetio (od prilike sve ukupno 3,5 sata efektivnog sedenja) sedište se kao malo deformisalo. Trebalo mi je malo vremena da dupe vratim u normalu jer izgleda za malo dužu vožnju i nije toliko udoban. Pa sam načuo da ima majstora koji presvlače sedišta i stavljaju neki gel radi poboljšanja udobnosti. Imate li neku info da to neko radi u BG-u da ne lutam sad baš negde daleko. Ili još bolje ako je to neko radio pa da znam da li je to vredno para, pošto čujem da se cene kreću negde oko 250 e sa komplet presvlačenjem i gelom.
  5. Odvezao sam skuter na prvi servis i probao da se informišem da li motor ima možda neku blokadu do provog servisa jer sam probao da ga razvučem koliko god može da ide i nije hteo da pređe 8000 obrtaja ili ti 140 km. Pošto im glavni majstor dolazi sutra nisu znali da mi daju odgovor. Pa da pitam ljude koji ga već imaju i prošli taj prvi servis da li ima nekih promena ili ne?
  6. Evo ja sam skoro ubio prvih 900 km sa SR4, i još mu nisam našao zamerku. Vuče kao blesav bilo da sam sam na njemu ili sa saputnikom, potrošnja je oko 4 litre. Vozio sam i po autoputu i što je neko komentarisao do 120 je ok vožnja a sve preko toga ne znaš sa koje strane više bije vetar i nije prijatna vožnja. Max što sam ga poterao je 145 km. Mogao je još ali nisam hteo toliko baš da ga cepam dok ne uradim makar prvi servis. Vidim da ga drugi bajkeri baš zagledaju i čude se kako su kinezi napravili tako lep motor
  7. Platio ga jesam, isporuka za sedam dana odnosno nakon sajma, zato što salon ne radi dokle god traje sajam. A što se tiče brzine imaš par klipova na you tube gde ga teraju preko 150.
  8. Prodato je pre dana dve SR 3, i nema ih više, sledeći kontigent stiže u junu
  9. Hoću, raspitao sam se i za to. Oni kažu da je ovaj sa 34 ks.
  10. Ma meni je samo malo do estetike, baš mu lepo stoje a malo mi je para preteklo pa reko da ga još malo ulepšam.
  11. Pa iskreno ne mogu da čekam sledeću godinu, ovaj mi se baš sviđa a i pričao sam sa čovekom koji je radio njegovu recenziju i baš ga je nahvalio. Bio sam dva puta da ga gledam i baš mi odgovara gabaritno pošto sam 190 cm i 110 kg što je najvažnije ima baš dosta mesta za noge. A i uspeo sam da izboksujem još neki popust van ovog sajamskog tako da prekosutra idem da ga kupim.:)
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja