vladags 245 Napisano Četvrtak u 10:08 Svrati ponekad, 188 postova Prijavi odgovor kao problematičan To svakako. Ja sam stavio one Rhinowalk, torbe pored kofera da imam kad nešto nosim. Ne skidam ih, a ne štrče mnogo sa strane i ne daj bože da se preturi motor malo i one mogu da amortizuju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 802 Napisano Četvrtak u 11:58 Zainteresovan, 629 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan One su lepe,gledao sam ih ali nisam hteo da stavljam meke torbe.ja vec imam jednu oxford torbu od 50L ali me nervira olabavljuje se,moram stalno da vodim racuna da slucajno ne zakaci tocak i tako to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksde 52 Napisano Četvrtak u 18:10 U prolazu, 69 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Piaggio free, NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Bobni je napisao: One su lepe,gledao sam ih ali nisam hteo da stavljam meke torbe.ja vec imam jednu oxford torbu od 50L ali me nervira olabavljuje se,moram stalno da vodim racuna da slucajno ne zakaci tocak i tako to. Gurtna sa onim metalnim mehanizmom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 245 Napisano Četvrtak u 18:12 Svrati ponekad, 188 postova Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Bobni said: One su lepe,gledao sam ih ali nisam hteo da stavljam meke torbe.ja vec imam jednu oxford torbu od 50L ali me nervira olabavljuje se,moram stalno da vodim racuna da slucajno ne zakaci tocak i tako to. Ja sam moje lepo fiksirao i ne mrdaju. Mada, proveravam s vremena na vreme i jeste, malo deluju kao da su blizu auspuha ali ne kače i evo već godinu dana tako vozim sa njima i ok su. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bianconeri 24 Napisano Petak u 19:32 U prolazu, 42 postova Lokacija: Budva Motocikl: Honda NX500 2024. Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 7. 2026. at 0:26, markommarko je napisao: Budimo realni, samo je bela NX 500 lepa, crna i crvena su katastrofa Ok, kada smo tu postigli saglasnost, pogledajte koju boju su dobili braća Brazilci - Prata Metálico (metalik srebrna) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1323 Napisano pre 7 sati Zainteresovan, 538 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio prednji lančanik, umesto 15 stavio sa 14 zubaca (AFAM, nema gumeni dampner, nema ni JP, samo 15 i 16 imaju). Snimio sam vožnju po gradu, pa ću da u jedan video da ubacim paralelno broj obrtaja na istim lokacijama, da biste videli razliku. Osećaj je da je motor mnogo više napet. Poređenja radi, kada bi na 15 lančaniku išao u drugoj brzini 50-60 kmh. Za sada mi je to dobro, jer me primorava da vozim po propisima, tj 30 mi je sasvim prirodno u drugoj, pa čak i u trećoj, a 50 u četvrtoj. Mislim da mi broj obrtaja tu ne prelazi 3.000. Nisam imao prilike da idem na duže destinacije, vozikao sam se samo po Beogradu. Dakle, čekajte snimak kada me ne bude mrzelo da se time pozabavim Evo fotki, zamenili su mi ga u Moto ride servisu kod Sajma, super momci, sve kako treba urađeno. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 802 Napisano pre 5 sati Zainteresovan, 629 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Javljaj jedva cekam da cujem tvoje utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...