živke 5264 Napisano Novembar 6, 2023 (promenjeno) Drug član, 1872 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, moji roditelji koji baš retko menjaju automobile su se odlučili da se ponove, pa rekoh da pokušam da im pomognem i proverim da li možda neko ima neki auto za preporuku. Možda će se neko setiti da sam pisao već na ovu temu, malo konkretnije, tražio preporuku za mehaničara da proveri jedan auto po koji su zapucali do Pančeva. Auto je stao na putu do mehaničara Dakle traži se mali gradski auto, 4/5 vrata, da ima klimu, 1.2 ili 1.4 benzinac, eventualno Yaris 1.4 dizel, do nekih 2500 evra , ali za dobar primerak vervatno mogu i malo da povećaju budžet. Pišite ako prodajete ili znate nekog ko prodaje nešto takvo. Promenio Novembar 6, 2023 član živke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Novembar 6, 2023 (promenjeno) Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prodao @Biker Boy fiestu 1.4benz plin 2004g. On je od tada svasta nesto skockao na njoj (veliki servis, mali servis, pumoa goriva, gume, neki releji sto me zezali...) mislim da oce da je proda, nesto mu izletelo Promenio Novembar 6, 2023 član Markone88 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5264 Napisano Septembar 18 Drug član, 1872 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno, budžet sada do 3000 evra. Sve ostalo kao u prvom postu, idealno da je autić 2008 - 2009 godište. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Septembar 18 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Juri yarisa ili twinga dvojku 1.2 8v 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5264 Napisano Septembar 18 Drug član, 1872 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan U koje još modele ide taj 1.2 ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Septembar 18 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ide i u klia, al je teza karoserija. Ili im mozda gledaj modusa, tamo se lako ulazi/izlazi, nije velik a zapravo jeste. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1455 Napisano Septembar 18 Drug član, 831 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar ima Fiestu sedi i vozi, utegnuta max, kupljena nova u Srbiji, mislim da ti se uklapa u budzet, bas mi juce rece da bi je mozda prodao, nasao drugi auto. Ako si zainteresovan pisi na pp za broj telefona. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11090 Napisano Septembar 20 Drug član, 1277 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Samo Yarisa i ne brigaj 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3351 Napisano Octobar 2 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 9. 2024. at 14:04, Gile je napisao: Moj drugar ima Fiestu sedi i vozi, utegnuta max, kupljena nova u Srbiji, mislim da ti se uklapa u budzet, bas mi juce rece da bi je mozda prodao, nasao drugi auto. Ako si zainteresovan pisi na pp za broj telefona. Daj neki info, ili link za fiestu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9477 Napisano Octobar 2 Drug član, 1458 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Teško je danas kupiti auto da valja. I ja gledam te manje aute, prevashodno za grad. Skoro godinu dana pratim oglase, neki odem da pogledam. Danas gledao dva komada ali nije to to... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Octobar 2 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam i ja... Prodao sam dobru korolu, jer mi smetala, neće niko da vozi, samo ja zimi kad padne sneg. Sad se pojavila potreba za još jednim manjim gradskim autom... Da sam bio pametan (kao sad ) i da sam je oterao u selo, sad ne bih opet listao oglase... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano Octobar 2 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Tražim i ja nešto slično Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Octobar 2 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Manja auta i kostaju vise. Cene su bas otisle gore. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10442 Napisano Octobar 2 Hronični Motociklopata, 7309 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Možda nisam zahtevan vozač, ali ko mene pitaš, za 2000-2500 eura, najbolji izbor je Punto dvojka restajling 1.2 8V benzinac , prost, jeftin za održavanje, mala registracija, mala potrošnja, sasvim solidan kvalitet, udoban, odličan autić za te pare. 2 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6582 Napisano Octobar 2 Ne silazi, 6513 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Lancia Ypsilon ima taj isti motor. Ludaci za malo noviji...tipa 10 godina star traže preko 5000€...ludilo. Takvi automobili se retko nalaze u dobrom stanju, jer svi to hoće. Zato su i cene nenormalne, a održavanje uvek upitno. Nevezano direktno za to...drugari uzeli "nov" (10ak godina star) auto skoro, lepo se iskezili...na preporuku...nije prošlo mesec dana, crkla klima i procureo jedan zadnji amortizer. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Octobar 3 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi twingo kec 1.2 8v, nema da mislis!!! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6582 Napisano Octobar 3 Ne silazi, 6513 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan autić, ali ide vreme i za njih, kao i za sve drugo. Taj Renoov motor je svakako vrlo pouzdan i nalazi se i u drugim karoserijama. Ne znam dal' je kod Dačije bio taj ili 16V. Tim starijim Dačijama je mana lim, koji je prilično loš, ali sigurno znam da su u stanju da pređu stotine hiljada kilometara bez kvarova na motoru. 1.4, pa i 1.6, obično sa dodatim TNGom...taksistima po manjim gradovima često bio glavna limuzina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2974 Napisano Octobar 3 (promenjeno) Drug član, 1173 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan @živke ako ne smeta, hoću da napišem šta je u ponudi i to samo za forum (nije i neće biti ni na kakvim oglasima), samo iz hira da promenimo, u'vatio neizdrž bez ikakvog konkr. razloga zato što smo ovih dana nešto trebali da menjamo pa kad se to izjalovilo ostala želja, kod mene da tinja a kod žene gori... Elem, sve drugačije od onoga što ti tražiš kao pokretač teme, ali gradski autić u besprekornom stanju. On 11/6/2023 at 4:00 PM, živke said: Dakle traži se mali gradski auto, 4/5 vrata, da ima klimu, 1.2 ili 1.4 benzinac, do nekih 2500 evra... Nudim Citroen C3 2006 god., nema klimu, 1.6 benzin sa pravim a/t (nije onaj robotizovani manuelni koji je najčešće kod tog modela), nestvarno dobro stanje za taj autić te starosti. 'Stvarna' kilometraža, stvarno drugi vlasnik, stvarno garažiran ceo svoj radni vek do sada, i stvarno fixna cena 2.990,- Uz auto idu dva seta točkova sa odličnim zima/leto gumama i svi filteri za sledeći mali servis. Registracija ističe krajem meseca. Za slike i sve dodatne info - poziv/Viber na 064 364 88 11 Promenio Octobar 3 član PremieRacing 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5264 Napisano Octobar 3 Drug član, 1872 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @PremieRacing taman posla da smeta. U slučaju mojih roditelja klima je obavezna. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1676 Napisano Octobar 3 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Bezobrazno skup...ali nema bolji. Renault Twingo - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM perfektan auto , garaziran i malo vozen u srbiji, i nije za poredjenje sa mnogima iz oglasi koji imaju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Octobar 3 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ima bolji, moj. Zvanicno zenin. But jbg nije na prodaju 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hansol 28 Napisano Octobar 4 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: none Prijavi odgovor kao problematičan Meni je neverovatno da neko ne može za godinu dana da nađe auto koji mu odgovara. Pretpostavljam da su ti roditelji vrhunski izbirljivi i da na polovnom autu gledaju stanje kao da je nov a da nije precenjen. Takvi automobili POSTOJE u oglasima ali se u 99% slučajeva prodaju isti dan kad se i oglase. Znači ako ne listaju oglase bukvalno svaki dan nema ništa od kupovine takvog auta. Ako gledaju oglase jednom nedeljno onda neka biraju od onoga što se nudi. Ako imopet ništa ne odgovara placevi u Nemačkoj, Švajcarskoj su puni automobila tih godišta, ali to više nije ta cifra, sve mora da se plati.Takođe, moje razmišljanje, svaki "normalan" auto (koji nije egzotičan po bilo čemu) koji se ne proda za maksimalno mesec dana od objavljivanja sa njim nešto nije u redu. Nijedan auto koji sam posedovao a odlučio da promenim nisam prodavao duže od mesec dana, pričam o Fordovima, Fiatu, Pežou, Opelu. Naravno, svu automobili su bili tehnički ispravni, registrovani, bez skrivenih mana i sa dokazima o servisima. Nijedan nije bio NOV NOV NOV ali nijedan nije bio truo, izudaran , sa lakom koji se ljušti itd.Auto MORA da se održava, kod nas ljudi voze dok auto ne počne da "traži" a onda ga uvaljuju u oglase. Kad čujem da mi prodavac kaže da ništa nije radio dok je auto bio kod njega a tu je recimo 2 godine, samo produžim dalje. Takođe ako neko kaže da je sve i svašta promenio ali nema dokaza za radove, opet produžim dalje. Kod nas se ne kažnjava laganje pri oglašavanju tako da se sve svodi na reč ako nemaš dokaza. Svim mojim prijatelji a savetujem da čuvaju sve račune od radova na autu, to prodaje auto kasnije. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 803 Napisano Octobar 4 Zainteresovan, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 46 minutes ago, hansol said: Takođe, moje razmišljanje, svaki "normalan" auto (koji nije egzotičan po bilo čemu) koji se ne proda za maksimalno mesec dana od objavljivanja sa njim nešto nije u redu. Sa svim se slažem, sem sa ovim izdvojenim delom. Imam Smarta i Alfu, u besprekornom stanju, okreneš ključ i voziš do narednog servisa, Smart je skoro 6. meseci na oglasima, Alfa 3. U oba auta uloženo preko 2.000e da nema ništa ni da šušne, da sve radi perfektno, sve odrađeno samo zbog sebe. Sve zapisano u servisnu knjigu, posedujem i račune, masu stvari promenih preventivno, jer kola vozi žena detetom. Cene više nego korektne. Burazer Toyotu prodavao 10. meseci, kupljena nova u Srbiji, održavana od prvog do poslednjeg dana u ovlašćenom servisu, 130k na satu. Za Alfu stižu samo predlozi za zamenu, za smarta me pozovu "ozbiljni" kupci, kažem automobil je u ovlašćenom servisu, uslužno mi prodaju, tu uslugu plaćam, možete da pregledate detaljno automobil, da čujete sve od njih jer ga i održavaju. Ishod "Važi, hvala, javljam se, doviđenja". Jedan par je gledao smarta, on je iznenadio suprugu, zvao je da vidi nešto, auto im je lep, kao nov je, jako lepo održavan, ali supruga kaže šta će nam to. Znači, pokazah auto paru koji ne zna šta hoće. Još mu predamnom žena kaže odakle nama pare za to. Strpljenje prilikom kupovine pozdravljam, ja ga lično nemam, odredim dan kada gledam 3, 4 komada, obiđem Srbiju i odlučim se za najbolji primerak i prihvatam sve nedostatke. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano Octobar 4 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Čim nisi prodao tako drugo, nerealne su ti cene automobila. Ja sam pre par meseci prodao auto koji sam vozio 5 godina. Oglasio po prosečnoj ceni sa oglasa, niko ni da pogleda. Ukapiram da se auti sa tom cenom ne prodaju, samo stoje na oglasima. Tek kad sam dooobro spustio cenu, počeli da zovu I brzo prodao, za 10tak dana. Tako da je moj savet onima koji bi da prodaju da se ne oslanjaju mnogo na cene sa oglasa, vecina automobila je tamo sa naduvanom cenom prodavaca koji razmišljaju "ako prodje, prodje" 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Octobar 4 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Moj Avensis godinu dana na oglasima, s vremena na vreme, i ne sekiram se zbog toga. Isto kao i motor: nisam u problemu da poklanjam, nisu ni krševi da stoje i "da se uvale", već se vozim bez ikakvih problema. Mene služe odlično, što i želim budućem vlasniku. Sorry za off... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...