Jump to content

Moto Zajednica

Plattner Motors dan otvorenih vrata

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 223 postova
  • Motocikl: BMW R1150GS
pre 11 minuta, Yamaha Plattner je napisao:

Ne radimo Acerbis već Dainese i Alpinestars, biće -30% i -40% na Alpinestars konkretno :) 

E hvala, sad cu lepo da pretresem novi sajt. Sajt je top. 

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 144 postova
  • Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC
pre 29 minuta, Yamaha Plattner je napisao:

Ne radimo Acerbis već Dainese i Alpinestars, biće -30% i -40% na Alpinestars konkretno :) 

A Dainese? Ako nema popusta da ne trošim 200km nizašta :)

• U prolazu, 54 postova
pre 26 minuta, Ćomi- je napisao:

Ali neće biti na toj adresi vec www.plattner-motoshop.rs ovo je samo radna verzija, i nemojte još poručivati. :) 

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 54 postova
pre 35 minuta, Ćomi- je napisao:

Za dobru volju, od mene imate gratis Dainese ili Alpinestars majicu Vi i gospodin @Dudico, samo tražite "Mikija" u subotu, obavešten je već. :)  Dovoljno je samo da mu pokažete da ste ulogovani na BJB profil kako bi znali da ste to Vi.

Promenio član Yamaha Plattner
  • Sviđa mi se 6
  • Hvala 1

• Svrati ponekad, 223 postova
  • Motocikl: BMW R1150GS

Haha, svaka cast za gest :ljubav:

Pricao sam ranije sa izvesnim Brunom i on je bio super sagovornik. Taj decko je toooliko strpljenja imao za mene i uredno mi odgovorio na mojih cca 74 pitanja o svakom delu opreme i dva modela motora. 

Vidimo se u subotu i hvala jos jednom. 

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 54 postova
Pre 10 sati, Ćomi- je napisao:

Haha, svaka cast za gest :ljubav:

Pricao sam ranije sa izvesnim Brunom i on je bio super sagovornik. Taj decko je toooliko strpljenja imao za mene i uredno mi odgovorio na mojih cca 74 pitanja o svakom delu opreme i dva modela motora. 

Vidimo se u subotu i hvala jos jednom. 

Drago mi je, ja sam taj Bruno :) vidimo se u subotu! 

Promenio član Yamaha Plattner
  • Sviđa mi se 3
  • Hvala 1

• Svrati ponekad, 165 postova
  • Motocikl: Triumph tiger 1050

Svratio juče, mada prilično kasno, oko 15 h. Popusti su bili dobri, ali nažalost kako sam stigao kasno dosta toga se rasprodalo. Za ženu hteo patike, druga gospođa bila brža par minuta, ja hteo sebi patike, ima svih brojeva manje-više, ali mog ne. Kažu da su prodali 15-ak pari u broju 43-44. A popust 40% na obe stvari. Ipak uzeo supruzi i neplanirano sebi po rukavice Alpinestars (30 % popust). Osoblje ljubazno, dobar asortiman, ima prostran parking, od mene ocena 5.

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 639 postova
  • Motocikl: TDM 850, DKW RT175

Bio sam i ja... Super atmosfera.... Bas su se potrudili.. ja sam gledao Tracer-a  2022 godiste da uzmem nadam se da cemo se uspeti dogovoriti za cenu obzirom da je sad vec najavljen model za 2024...

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 107 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 650

Trgovao sa plattnerom ove nedelje, pa da podelim iskustvo i naletim na ovu temu.

Prvo da se zahvalim podplacenoj redakciji sto je okacila oglas i navela me da pogledam webshop :care: (nisam cinican, zaista hvala)

Kupio sam kofer, koji zaista jeste bio na akcijskoj ceni, da li je cena bila uvecana pa snizena ne znam ali cena je vise nego povoljna bila, obzirom da mi se nije zurilo za kofer vec neko vreme sam u potrazi, uporedjivao cene kako na domacem tako i na inostranom trzistu, za manje para sam dobio kofer i backrest nego bilo gde drugde.

A onda kada je stigao kofer, obzirom da sam trazio da platim pouzecem, radnik kurirske sluzbe kaze da je otkup 0 dinara, slovima i brojevima nula dinara.  Ma sto se kaze, skoro pa dzabe :jee:

Normlano sto ne zelim sebi ne zelim ni drugima, zvao ljude da im se zahvalim za ovu super ponudu :lol3:Salim se zvao ih da mi posalju predracun da im uplatim, mada kada sam popodne otvorio paket nadjoh tamo i racun i predracun :)

Pouka price, saradnja bila odlicna, ljubazni prodavci, sto se mene tice, svaka preporuka :)

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 144 postova
  • Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC

Da se pridružim pohvalama za @Yamaha Plattner, nisam bio u radnji ali sam kupovinu obavio online.

Uzeh Shad kofer SH48 koji merkam već duže vreme, ozbiljan popust od 40% tako da ni kod stranaca ne može da se uzme za te pare a još ga i imali na lageru, u mom slučaju ispod 180€, stigao za 2 dana. Poručih i nosač koji ću čekati 2 meseca... ali svakako je i on osetno povoljniji pa sam podlegao takvoj ponudi :)

Još kad bi u ponudi imali i pantalone za nas kratke a punačke pa da se ode i do radnje :)

Mozak je prebacio subotu kad je bila ona Dainese akcija... lep dan me odvede u vožnju na drugu stranu tako da sam tu priliku propustio :( 

U svakom slučaju, WebShop je bolje urađen nego stari, ima mana što se tiče nedostatka opisa i ciljane pretrage, sugerisali smo prilikom kupovine pa ćemo sugerisati opet, imaju sad priliku da van sezone ulože dodatnog truda u razvoj i optimizaciju sajta...

• Sviđa mi se 2

• U prolazu, 54 postova
On 19. 11. 2023. at 17:26, Dudico je napisao:

Da se pridružim pohvalama za @Yamaha Plattner, nisam bio u radnji ali sam kupovinu obavio online.

Uzeh Shad kofer SH48 koji merkam već duže vreme, ozbiljan popust od 40% tako da ni kod stranaca ne može da se uzme za te pare a još ga i imali na lageru, u mom slučaju ispod 180€, stigao za 2 dana. Poručih i nosač koji ću čekati 2 meseca... ali svakako je i on osetno povoljniji pa sam podlegao takvoj ponudi :)

Još kad bi u ponudi imali i pantalone za nas kratke a punačke pa da se ode i do radnje :)

Mozak je prebacio subotu kad je bila ona Dainese akcija... lep dan me odvede u vožnju na drugu stranu tako da sam tu priliku propustio :( 

U svakom slučaju, WebShop je bolje urađen nego stari, ima mana što se tiče nedostatka opisa i ciljane pretrage, sugerisali smo prilikom kupovine pa ćemo sugerisati opet, imaju sad priliku da van sezone ulože dodatnog truda u razvoj i optimizaciju sajta...

Hvala na povratnoj informaciji, zvuči ulizivački ali je iskreno! :) Pozovite nas na 064 822 92 53 da proverite za pantalone, a što se shopa tiče radimo na opisima, gledali smo da ga lansiramo što pre pa ovo polako jer traži puno vremena.

• Hvala 1

• Zainteresovan, 639 postova
  • Motocikl: TDM 850, DKW RT175

Kad vec imamo ovu temu, pitanje za platner.

Kupovinom motora (tracer 7gt) da li se dobija loyality kartica sa 15% popusta na naredne kupovine?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja