Efendija Skalin 462 Napisano Octobar 17, 2023 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan U komsiji za A u NS je covjek koji cera KLE, jeste strog i gleda sve ali mislim da ne bi obarao bez razloga. Sto se tice autoskole, kolege cesto pomenu Auto Rad kao najozbiljniju skolu za A, ali nisam sam iskusio, ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 458 Napisano Octobar 17, 2023 Zainteresovan, 632 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Efendija Skalin said: U komsiji za A u NS je covjek koji cera KLE, jeste strog i gleda sve ali mislim da ne bi obarao bez razloga. Sto se tice autoskole, kolege cesto pomenu Auto Rad kao najozbiljniju skolu za A, ali nisam sam iskusio, ne znam. Dule, extra lik... A i dalje cekam bodovne liste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6127 Napisano Octobar 17, 2023 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @greenbeard nemoj odustajati, ali isto tako nemoj se ni svadjati sa instruktorom i komisijom, oni su tu pola sata tvog polaganja i vise ih ne vidis ako ti se ne svidjaju. Mozda najbolje da se prebacis u drugu auto skolu. Sto se tice osmica i slaloma (cunjeva), oba testa nose 2 boda, prolazi se poligon i bez toga ako uradis dobro ona dva pravca. Kada sam polagao, samo sam ja radio to, ostali su automatski preskakali, ja sam to vise zbog sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Octobar 17, 2023 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Istrpi šta ti kažu, ionako 90% stvari koje radiš na polaganju nećeš više nikada u realnoj vožnji uraditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2591 Napisano Octobar 18, 2023 Drug član, 1289 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, tibor said: Kad nam polumozgasi pisu zakone i ostave do pola odradjene Kako pišu kad prepisuju EU zakone? Tamo i po svetu moraju kategorije redom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Octobar 18, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Oni prepisu al se ne drze istog i ne tumace isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2591 Napisano Octobar 18, 2023 Drug član, 1289 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan I to važi za kategorije i polaganje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Octobar 18, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Za sve cega se uhvate ne znam jel to ono snimamo da vam pokazemo kako se to radi ali mi to ne radimo, kako gledah po yt ozbiljno je polaganje za A, a kod nas te pita jes vozio, vozi se 20 casova po istoj ulici, eno ti poligon prodji kako znas i zavrsio si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Octobar 18, 2023 (promenjeno) Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Realno, ako neko ne može a da se ne posvađa sa komisijom na polaganju, ne treba ga ni pustiti na ulicu. I ne treba da položi. Taj će da pravi sra*a i u saobraćaju, da kreira i izmišlja neka svoja pravila, ne poštuje tuđi integritet... Potencijalno opasan! Promenio Octobar 18, 2023 član boza_kg 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Octobar 18, 2023 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @greenbeard Ja bih promenio i auto školu i grad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
greenbeard 9 Napisano Octobar 18, 2023 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Taban 42 Prijavi odgovor kao problematičan @tibor Poštovani Tibore, bodovne liste neću okačiti, iz jednog jednostavnog razloga jer mi se čini da se poznajemo preko zajedničkih prijatelja. Cilj moje objave nije bio da "izmišljam" neka svoja pravila. Prvi put kada sam pao polaganje jer mi se motor ugasio, prihvatio sam bez ikakvih problema. Greška, početnička, možda gruba, možda ne, ali znam da se za to pada i kraj. Za drugo polaganje smatram da je krivica podeljena u smislu da sam ja vozio onako kako se osećam sigurno jer nisam hteo da se približavam šahtovima i da rizikujem da loše procenim i upadnem točkom u opsečeni asfalt. S druge strane, nismo morali da vozimo tu rutu, ali se potrefilo. Za treće polaganje nisam dozvolio da mi neko zbog njegove "kratkovidosti" spreči da uradim nešto, hajde da kažem normalno. I sami znate da je onaj poligon kod Najlona u užasnom stanju, koriste ga kao prečicu, i time što sam sklanjao šljunak nisam nikoga ugrozio. Konačno nisam bio jedini tog dana, i drugi kandidati su komentarisali kako ima puno šljunka i peska, samo sam ja eto bio "pametan" da probam da uradim nešto po tom pitanju. Za ovo poslednje smatram da je komisija kriva jer nije u stanju da obezbedi minimalne normalne uslove za polaganje, i da je ovo bilo bespotrebno ugrožavanje kandidata. Što se tiče daljeg polaganja videću šta ću i kako ću. Nije isključeno da ću da odem u neki drugi grad da polažem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Octobar 18, 2023 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam davno, prvi put polagao za auto, ispred mene, na sred ulice, se zapalio Yugo. Šiknula vatra i dim, a nJih pet unutra, iskakali su jedni drugom preko glave u panici... Ja se pogubio, pogrešno se prestrojio i nisam dao migavac. I oboriše me. Rekoh komisiji, pa valjda je ovo neka vanredna situacija? A iz komisije mi reče - uvek će u saobraćaju biti neko sra*e, moraš da ostaneš pribran. I tako, više sreće sledeći put... Život je takav, čupav i dlakav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 458 Napisano Octobar 18, 2023 Zainteresovan, 632 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, greenbeard said: @tibor Poštovani Tibore, bodovne liste neću okačiti, iz jednog jednostavnog razloga jer mi se čini da se poznajemo preko zajedničkih prijatelja. Cilj moje objave nije bio da "izmišljam" neka svoja pravila. Prvi put kada sam pao polaganje jer mi se motor ugasio, prihvatio sam bez ikakvih problema. Greška, početnička, možda gruba, možda ne, ali znam da se za to pada i kraj. Za drugo polaganje smatram da je krivica podeljena u smislu da sam ja vozio onako kako se osećam sigurno jer nisam hteo da se približavam šahtovima i da rizikujem da loše procenim i upadnem točkom u opsečeni asfalt. S druge strane, nismo morali da vozimo tu rutu, ali se potrefilo. Za treće polaganje nisam dozvolio da mi neko zbog njegove "kratkovidosti" spreči da uradim nešto, hajde da kažem normalno. I sami znate da je onaj poligon kod Najlona u užasnom stanju, koriste ga kao prečicu, i time što sam sklanjao šljunak nisam nikoga ugrozio. Konačno nisam bio jedini tog dana, i drugi kandidati su komentarisali kako ima puno šljunka i peska, samo sam ja eto bio "pametan" da probam da uradim nešto po tom pitanju. Za ovo poslednje smatram da je komisija kriva jer nije u stanju da obezbedi minimalne normalne uslove za polaganje, i da je ovo bilo bespotrebno ugrožavanje kandidata. Što se tiče daljeg polaganja videću šta ću i kako ću. Nije isključeno da ću da odem u neki drugi grad da polažem. Za gasenje motora, mi nikad kandidat nije pao. Drago mi je sto se poznajemo, ali mi nisu jasni razlozi pada. Pada se ispit zbog ugrozavanja bezbednosti svoje ili nekog drugog. A ovo ostalo je nista. Onda promeni skolu jer je njena krivica jer je poligon bio sljunkovit. Sve u svemu, izborices se pa te onda iskustvo uci... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Octobar 18, 2023 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ne odustaj ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Octobar 19, 2023 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno menjaj skolu ako ne odgovara. Malo je cimanje ali se isplati. Ja sam menjao skolu jer mi kvalitet obuke i motor nisu odgovarali i veoma se isplatilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1557 Napisano Octobar 19, 2023 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Na osnovu opisanog,stice se utisak da baa nije tako sve glatko teklo prilikom sklanjanja slunka. Mora da si usput komentarisao i direktno se sa njima raspravljao. I na mom poligonu je bilo sljunka ali nista sto bi 5 na sat voznju ucinilo toliko strasnom.. Ne opravdavam skolu ali ni tebe. Treba slusati instruktora, a pametovanje ostaviti po strani dok se ne polozi. Posle polaganja mozes sa njima raspravljati do mile volje, pre nikako. Iskusio si na tezi nacin. Ako je 5 kandidata proslo tuda i ti ces, imas komunikaciju pa im skrenes paznju na neravnine, sahtove itd. Das zmigavac, obidjes saht i vratis se uz ivicu kolovoza. Tako i za rupu i saht itd... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2591 Napisano Octobar 19, 2023 Drug član, 1289 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Zarkela said: Ako je 5 kandidata proslo tuda i ti ces… Verovatno da je mogući slučaj, teoretski, ali svaki kandidat izvlači i vozi “svoju” rutu. Tako bi makar trebalo da bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Octobar 19, 2023 (promenjeno) Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Zarkela sve si lepo rekao. Verovatno je bilo šljunka, ali nekako nije baš logično da bi iz komisije rizikovali živote i zdravlje kandidata, a da je to bilo nešto drastično. Ebiga, šljunka ima i po ulicama, kao i rupa, i šahta, pešaka koji ne gledaju, ludaka koji jure... Može da se promeni škola, sve je to regularno, ali ako ne što ne ide, čovek treba da stavi prst na čelo i prvo da se iskreno zapita - "Dal ja negde grešim?" Ako su problem šahte, nešto šljunka, ispada motor iz ruku, pa onda jednostavno kandidat nije spreman... Ja bih svakako za početak uzeo dopunske časove, i vežbao, da sam budem sigurniji. Promena auto škole je onda samo formalnost. Promenio Octobar 19, 2023 član boza_kg 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6002 Napisano Octobar 19, 2023 Ne silazi, 1798 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Meni nikako nije jasno da ti komisija ne dozvoli izlazak na polaganje sto pre polaganje sutnuo malo sljunka sa poligona 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10988 Napisano Octobar 19, 2023 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Niko ne voli da se kandidat kurci.Kazes da ste se svadjali zbog sljunka.Uostalom treba samo da odvozas trasu koju traze.Ako znas da vozis malo sljunka i neki zamenjen saht ti nece biti prepreka. Stara narodna:Koga treba moliti ne treba ljutiti. Sledeci put dobro prostudiraj sta traze i izvozaj to ,njima u inat.Pobedi ih znanjem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6002 Napisano Octobar 19, 2023 Ne silazi, 1798 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, cezarpa je napisao: Kazes da ste se svadjali zbog sljunka. Pa i da su se svadjali ne znam kako mogu da mu stave zabranu na polaganje,odnosno da mu ne dozvole da polaze.(nebitno sto ce ga namerno oboriti) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Octobar 19, 2023 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mlad si,drcan uljav,pa placas to.Nije kritika nego konstatacija,ja sam to placao verovatno i mnogi ostali.Al nemoj onda zbog toga da njavrces 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1557 Napisano Octobar 20, 2023 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako. Svi smo mi bili drcni, neko vise neko manje. Ja sam prvi takav bio i brzo vozio i sve sto ide sa tim. Al dodje iz dupeta u glavu. Nikom neces nista dokazati, taj tera po svom a sebi si tezi put postavio. Polako, spustiti loptu. Polozi i sto bi mladji rekli, ide gas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...