Jump to content

Moto Zajednica

greenbeard

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    Taban 42

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

greenbeard's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

9

Reputacija u zajednici

  1. Znam da je ovo relativno "nov" motocikl, ali me interesuje da li su im agregati pouzdani i da li postoji neka "boljka" koja generalno muči Keeway?
  2. @tibor Poštovani Tibore, bodovne liste neću okačiti, iz jednog jednostavnog razloga jer mi se čini da se poznajemo preko zajedničkih prijatelja. Cilj moje objave nije bio da "izmišljam" neka svoja pravila. Prvi put kada sam pao polaganje jer mi se motor ugasio, prihvatio sam bez ikakvih problema. Greška, početnička, možda gruba, možda ne, ali znam da se za to pada i kraj. Za drugo polaganje smatram da je krivica podeljena u smislu da sam ja vozio onako kako se osećam sigurno jer nisam hteo da se približavam šahtovima i da rizikujem da loše procenim i upadnem točkom u opsečeni asfalt. S druge strane, nismo morali da vozimo tu rutu, ali se potrefilo. Za treće polaganje nisam dozvolio da mi neko zbog njegove "kratkovidosti" spreči da uradim nešto, hajde da kažem normalno. I sami znate da je onaj poligon kod Najlona u užasnom stanju, koriste ga kao prečicu, i time što sam sklanjao šljunak nisam nikoga ugrozio. Konačno nisam bio jedini tog dana, i drugi kandidati su komentarisali kako ima puno šljunka i peska, samo sam ja eto bio "pametan" da probam da uradim nešto po tom pitanju. Za ovo poslednje smatram da je komisija kriva jer nije u stanju da obezbedi minimalne normalne uslove za polaganje, i da je ovo bilo bespotrebno ugrožavanje kandidata. Što se tiče daljeg polaganja videću šta ću i kako ću. Nije isključeno da ću da odem u neki drugi grad da polažem.
  3. Prva tema, pa je prvo pa muško(kukanje). Elem, imam A1 kategoriju od 2016. godine, ali sam slabo vozio jer nisam imao uslove da čuvam skuter, već sam se više "grebao" od drugih da obrnem krug. Ove godine sam upisao za A kategoriju, ali nikako da položim. Teoretske testove sam prošao bez ikakvih problema, odvozao 14 časova. Na prvom izlasku su me oborili jer mi se ugasio motor. Na drugom izlasku su me oborili jer "ne vozim uz desnu ivicu kolovoza" - realno bezobrazluk jer su menjani šahtovi za kišnicu uz desnu ivicu na toj deonici gde sam vozio, morao bi stalno da krivudam levo desno. Treći put su me udaljili sa polaganja pre početka jer sam nogom sklanjao šljunak koji je neko rasuo po poligonu za osmice, jer "ne možeš da biraš gde ćeš i kako ćeš da polažeš". Tu smo se zamalo posvađali, jer ne vidim razlog zašto da se ljudi izlažu opasnosti ako ne moraju. Za ovu godinu nema više polaganja kako mi je rečeno, tek iduće godine. A s obzirom na poslednju epizodu i da se nismo rastali u ljubavi, imam utisak da mogu da zaboravim na polaganje jer je komisija ista. Sve u svemu, iskreno se osećam demotivisano i razmišljam da batalim polaganje i da kupim neki skuter od 125 kubika i zaboravim na "velike" motore.
  4. Pozdrav svima! Zovem se Đorđe, imam 40 godina i iz Novog Sada sam. Po struci sa inženjer informatike, specijalizovan za Web razvoj. Trenutno pokušavam da položim za A kategoriju, ali mi nešto ne ide od ruke. Nadam se da ću i to da prevaziđem, i da će biti prilike da se i uživo upoznam sa ljudima sa ovog foruma! Svako dobro!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja