Alekre 17392 Napisano pre 15 sati Integrisan, 8649 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan A Kineskinje, jel probao neko? Pita jedan momak kinesku: "Može kesa"? Kineskinja: "Nema keCa, ima muža" 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2486 Napisano pre 15 sati Drug član, 1511 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Sto svt 650 se nije pokazao? Ja sam se bas za njega i najvise zalepio. Objektivno ili ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2486 Napisano pre 15 sati Drug član, 1511 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Alekre je napisao: A Kineskinje, jel probao neko? Pita jedan momak kinesku: "Može kesa"? Kineskinja: "Nema keCa, ima muža" Jedan moj drugar kaze da je bio sa kineskinjom dok je radio za kineze. Sad da li seronda, mislim da da. Kao fora one vole dlakave i ruzne muske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2401 Napisano pre 14 sati Drug član, 1752 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Upitno je kako je dlticni jutjuber odrzavao lanac. Tacnije opste poznato je da ga nije ni odrzavao. Ako ga posle onog puta u hladne krajeve nije zamenio tek je to problem, jer mu je vec tad bio dotrajao. Mislim da je pukao razvodni lanac u motoru, tu nema održavanja.Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlakrneta 49 Napisano pre 14 sati U prolazu, 79 postova Lokacija: Železnik Motocikl: GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko dobio novu zadnju gumu? Ja sam dobio obaveštenje 12 Maja i rekli su mi da će za otp 2 meseca da stignu. Nisam razumeo hoće li nas obavestiti kada stignu ili moramo sami da se interesujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9537 Napisano pre 14 sati Ne silazi, 3266 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 42 minutes ago, vidakn said: Mislim da je pukao razvodni lanac u motoru, tu nema održavanja. Sent from my SM-A556B using Tapatalk Zašto tako misliš ? Jesi li gledao video ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeđaNiš 28 Napisano pre 13 sati U prolazu, 10 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF 700MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, mlakrneta je napisao: Da li je neko dobio novu zadnju gumu? Ja sam dobio obaveštenje 12 Maja i rekli su mi da će za otp 2 meseca da stignu. Nisam razumeo hoće li nas obavestiti kada stignu ili moramo sami da se interesujemo. Ma jok, mene samo obavestili da ce mi javiti, mada sam ja ranije promenio pa verujem da neću ni dobiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 537 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Zarkela je napisao: Jedan moj drugar kaze da je bio sa kineskinjom dok je radio za kineze. Sad da li seronda, mislim da da. Kao fora one vole dlakave i ruzne muske I sto veci kardanski prenos tj osovinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4494 Napisano pre 11 sati Malinar u pokusaju, 1903 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Zarkela je napisao: Sto svt 650 se nije pokazao? Ja sam se bas za njega i najvise zalepio. Objektivno ili ne. Izguglaj, imao je milion zajebancija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2401 Napisano pre 11 sati Drug član, 1752 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Zašto tako misliš ? Jesi li gledao video ?Jok, nego nije mi jasno kako lanac na prenosu može da pokvari motor na motociklu...Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9537 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 3266 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @vidakn spao (ili puko nisam siguran), polomio deklu i iscurelo ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2401 Napisano pre 10 sati Drug član, 1752 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan @vidakn spao (ili puko nisam siguran), polomio deklu i iscurelo ulje.Aaaaa, ok tako može jedino...Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7501 Napisano pre 8 sati Enduraš, 6761 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Zajebano kad pukne lanac, moze da ne bude nista, samo da spadne na zemlju, kao sto se meni desilo, a moze i da se zaglavi kod prednjeg lancanika, iskrivi osovinu i polomi deklu, čemu sam takodje bio svedok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4494 Napisano pre 6 sati Malinar u pokusaju, 1903 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan A može i da otfikari deo stopala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...