zarumi 209 Napisano Septembar 24, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 86 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja 400 '20 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, to crank je napisao: Nešto nisi dobro razumeo. Vozi na ivici pada sve vreme jer je motor takav kakav je. Radije padne nego da se ko Rossi vozi oko 15 pozicije redovno, godinama. Ducati, Aprillia, KTM... ili skroz nova Honda. *razumeLA i ne, zapravo ja sam pogresno formulisala - apsolutno PLUS na to prethodne tri godine posebno lose trpi pritisak na stazi. Ne osporavam njegov nacin voznje u tom kontekstu upravo zbog stanja motora ali cvrsto stojim pri tome da je podlozniji greskama pri pritisku nego bilo koji drugi vozac. Cak i dok je bio u vrhu, dok god on nije taj koji vrsi pritisak [ili ako nije u apsolutnom vodjstvu, logicno]. Promenio Septembar 24, 2023 član zarumi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4419 Napisano Septembar 24, 2023 Svrati cesto, 3543 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, zarumi je napisao: *razumeLA i ne, zapravo ja sam pogresno formulisala - apsolutno PLUS prethodne tri godine posebno lose trpi pritisak na stazi. Ne osporavam njegov nacin voznje u tom kontekstu upravo zbog stanja motora ali cvrsto stojim pri tome da je podlozniji greskama pri pritisku nego bilo koji drugi vozac. Cak i dok je bio u vrhu, dok god on nije taj koji vrsi pritisak [ili ako nije u apsolutnom vodjstvu, logicno]. Apsolutno nije tacno, njegovi padovi su vecinom jer prelazi granicu vise od dugih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4419 Napisano Septembar 24, 2023 Svrati cesto, 3543 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, to crank je napisao: Nešto nisi dobro razumeo. Vozi na ivici pada sve vreme jer je motor takav kakav je. Radije padne nego da se ko Rossi vozi oko 15 pozicije redovno, godinama. Ducati, Aprillia, KTM... ili skroz nova Honda. Koju poziciju je Rosi zauzeo danas? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarumi 209 Napisano Septembar 24, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 86 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja 400 '20 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Fredi je napisao: Apsolutno nije tacno, njegovi padovi su vecinom jer prelazi granicu vise od dugih. ....sto ja nikada nisam osporila, niti nemala oci da to i sama ne znam Pricamo o razlicitim "komponentama", vi pricate o front end-u njegove voznje, ja pricam o back end-u i onome sto licno smatram da je cesto veiliki a mozda previdjen faktor iza njegove voznje i gresaka, nema svrhe da se bzvz raspravljamo a uostalom nije ni preterano bitno. Promenio Septembar 24, 2023 član zarumi 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Septembar 24, 2023 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Da ti nisi ona bleda iz padoka naša? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3401 Napisano Septembar 24, 2023 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Cilj mu je bio da pobedi Rosija ali ne i sebe, sto je i uspeo. Ustvat nedostaje mu jos jedna titula Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano Septembar 24, 2023 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, zarumi je napisao: ....sto ja nikada nisam osporila, niti nemala oci da to i sama znam Pricamo o razlicitim "komponentama", vi pricate o front end-u njegove voznje, ja pricam o back end-u i onome sto licno smatram da je cesto veiliki a mozda previdjen faktor iza njegove voznje i gresaka, nema svrhe da se bzvz raspravljamo a uostalom nije ni preterano bitno. Aha, znaci prpgramerka. E od kada su "cvikerasi" preuzeli sve od tada i trkanje ni na sta ne lici 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarumi 209 Napisano Septembar 24, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 86 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja 400 '20 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, dvlns je napisao: Aha, znaci prpgramerka. E od kada su "cvikerasi" preuzeli sve od tada i trkanje ni na sta ne lici dizajnerka ali sve ti to dodje na istu.........sifru delatnosti u APR-u [mozda i ne ali humor] Promenio Septembar 24, 2023 član zarumi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano Septembar 24, 2023 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dizajnerka ali web sigurno ne Coco Chanel tip dizajnerke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarumi 209 Napisano Septembar 24, 2023 Svrati ponekad, 86 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja 400 '20 Prijavi odgovor kao problematičan odlican pokusaj ali jedino ako je Coco imala subskripciju na Adobe Creative Suite i rokala UI/UX, a da ja ne znam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17649 Napisano Septembar 24, 2023 Integrisan, 8358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, zarumi je napisao: Ne osporavam njegov nacin voznje u tom kontekstu upravo zbog stanja motora ali cvrsto stojim pri tome da je podlozniji greskama pri pritisku nego bilo koji drugi vozac. Cak i dok je bio u vrhu, dok god on nije taj koji vrsi pritisak [ili ako nije u apsolutnom vodjstvu, logicno]. Baš nisi u pravu. Njegov stil vožnje je da je uvek na limitu, to je puno platio i opet je takav. Za respekt. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1518 Napisano Septembar 24, 2023 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ispratio ceo vikend sta se desilo sa Lukom Marinijem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Septembar 24, 2023 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Fredi said: Koju poziciju je Rosi zauzeo danas? Uzeo sam ga za primer precvale zvezde koja godinama nije mogla da se pomiri s prošovoz. Marquez je danas u sličnoj poziciji, mogao bi bezbedno da se vozika oko 15 mesta, godinama. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16208 Napisano Septembar 24, 2023 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan MotoGP sezona 2027. Komentari trke na BJB. Kako je ko vozio, gde je ko završio ... i kada odjednom u nekom od komentara ... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1518 Napisano Septembar 24, 2023 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, MatorKonj je napisao: Nisam ispratio ceo vikend sta se desilo sa Lukom Marinijem Ok sad nadjoh vest Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano Septembar 24, 2023 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam je razumeo ali se ne slazem u potpunosti. Misljenja je da ga pritisak neuspeha gura dalje od racionalnog razmisljanja od ostatka ekipe. Sto donekle jeste tacno ali iz mog ugla njega je pritisak uspeha (ako tako nesto postoji) i super ego kostao bar 2 titule. Elem njegov pristup od kada se pojavio je Makijavelisticki i cesto koban po druge a i po njega samog 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17649 Napisano Septembar 24, 2023 Integrisan, 8358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom, ako Martin ne ubije sebe ili nekog drugog, bogami mu se smeši veliko plakanje na kraju sezone (u njegovom slučaju to znači da je šampiuon ) Ovo sa back end-om koji trokira kad je gusto ili treba iracionalno da se rizikuje pre može da se implicira bratu Banjajeviću. Mada, realno je dečko pregažen ko pas na ulici, pre samo dve trke... Okreni obrni, dobismo šampionat Ko bi rekao da će na to da se izmesti ova sezona. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano Septembar 24, 2023 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan @severian oko titule na zalost mislim da ce odluciti one sede glave u crvenim majicama. Ako pomisle da je zbog neceg ok da "drugi tim" uzme titulu Martin ima sanse ali ako njihovi bonusi trpe ukoliko titula nije u crvenom taboru ima daljinski da radi 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17649 Napisano Septembar 24, 2023 Integrisan, 8358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stoji, ali stoji i da je Martin nebaždaren, puno je patio, gladan je do neba... Gledamo, navijamo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano Septembar 24, 2023 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://fb.watch/nfYrbgLoK_/?mibextid=2Rb1fB 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2436 Napisano Septembar 24, 2023 Andragog, 5005 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Da je bila trka još jedan krug, Martin bi paso travu.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 205 Napisano Septembar 24, 2023 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Quartararo ponovo pokazao kakav je vozac, Yamaha mora ozbiljno da radi da bi ga zadrzala jer ce ga oberucke prihvatiti bilo koji tim, on samo treba da izabere 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2436 Napisano Septembar 24, 2023 Andragog, 5005 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Bastiania će zameniti Kurta ili MM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17177 Napisano Septembar 24, 2023 Integrisan, 5049 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imao potencijala i talenta da bude bolji od Rosija ali to osta samo pusti san. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16045 Napisano Septembar 24, 2023 Ne silazi, 1175 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je mišterija kako su Honda i Yamaha uspešno odolevale na stazi sa onako dugim pravcima? Očekivao sam da će ih Žabari i Austrijanci prepišavati ali jok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...