vladmoll 441 Napisano Octobar 4 Zainteresovan, 424 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Nego, imali šanse da se dobije navigacija na ovim našim tft ekranima. mislim neka normalna. Kako bi bilo da se preslika ekran telefona na tft ekran, kao kod multimedija u kolima. Ne znam da li kod vas ono sranje carbit ride traži da se plati. Inače kad se povežem na bluetoot i otvorim u telefonu on mi se preslika na tft ali čim ukucam neku adresu od traži da se plati... Imali ikakve šanse da se na bilo koji način softver prejebe i da dobijemo navigaciju na tft... Izvinjavam se što postavljam puno pitanja, dosadno je u pm...ova kiša ubi!!!! Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3084 Napisano Octobar 4 Drug član, 2288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, vladmoll je napisao: Nego, imali šanse da se dobije navigacija na ovim našim tft ekranima. mislim neka normalna. Kako bi bilo da se preslika ekran telefona na tft ekran, kao kod multimedija u kolima. Ne znam da li kod vas ono sranje carbit ride traži da se plati. Inače kad se povežem na bluetoot i otvorim u telefonu on mi se preslika na tft ali čim ukucam neku adresu od traži da se plati... Imali ikakve šanse da se na bilo koji način softver prejebe i da dobijemo navigaciju na tft... Izvinjavam se što postavljam puno pitanja, dosadno je u pm...ova kiša ubi!!!! Pozz Osim pretplate ne vidim način da se uđe u sistem. Jedino da se neko odvaži na hakerisanje pa tako nešto odradi. Iskreno lakša varijanta je uraditi poseban držač i lepo dodatni uređaj i ćao, pogotovo što taj mirroring sistem razvaljuje bateriju telefona kad su povezani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 441 Napisano Octobar 4 Zainteresovan, 424 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Da to upravo i ja radim. Namestio sam nosač mobilnog i to je to. Ali video sam da su kod cf-a radili neke zajebancije softverskog tipa i menjali izgled tft-a i sl.... A inače nije problem platiti carbit nego verujem da je sranje kao i većina navigacija. Ja konkretno imam sygic navigaciju i ona mi je do sad najbolja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3084 Napisano Octobar 4 Drug član, 2288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da bi moglo sa tim da se igra...izgleda da sam mator za te stvari pa me ne zanima mnogo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 43 Napisano Octobar 5 Svrati ponekad, 437 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Društvo ko je radio skoro mali servis u AP , koliko izađe para ?Prodao sam auto, novac namenio za motor pa sam sad u kalkulacijama deo novca bih dao keš a manji deo na kredu. Motor sam vozio i legao mi je baš na prvu.Treba još da probam CF mt 700 čak i da mi se dopadne ...ono što me odbija uslovno rečeno je uvoznik sa svojim cenama malog servisa od 17.0000 -18.000 rsd (čito u drugoj temi ) to je dranje , mislim da je za Hondu recimo NX 500 jeftiniji sevis , mogu I da proverim.Zvao Guevaru da zakažem test vožnju , pitah onako infoa radi za cenu servisa , kažu kao ne znaju bez servisera , sigurno da je veoma povoljno čim neće (ne znaju ) da kažu.Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3084 Napisano Octobar 5 Drug član, 2288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, uketic je napisao: Društvo ko je radio skoro mali servis u AP , koliko izađe para ? Prodao sam auto, novac namenio za motor pa sam sad u kalkulacijama deo novca bih dao keš a manji deo na kredu. Motor sam vozio i legao mi je baš na prvu. Treba još da probam CF mt 700 čak i da mi se dopadne ...ono što me odbija uslovno rečeno je uvoznik sa svojim cenama malog servisa od 17.0000 -18.000 rsd (čito u drugoj temi ) to je dranje , mislim da je za Hondu recimo NX 500 jeftiniji sevis , mogu I da proverim. Zvao Guevaru da zakažem test vožnju , pitah onako infoa radi za cenu servisa , kažu kao ne znaju bez servisera , sigurno da je veoma povoljno čim neće (ne znaju ) da kažu. Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Ja idem u ponedeljak na servis pa ću ti dati info…poslednja cena je bila ispod 10000 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3084 Napisano Octobar 5 (promenjeno) Drug član, 2288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Inače...danas sam bio u AP na predtavljanju novih modela. Vekako nisam oduševljen novim SRT 700SX i 550X varijantama. 700X je kao neki kiborg. Uzet je komplet zadnji deo od Beneli 702X a prednji deo je kao QJ. Ono što je sigurno...SVT je imao baš dobar broj ''pogleda'' i sva je prilika da će se zadržati u prodaji duže. Najmanje zainteresovanih je bilo za SRT800SX iako mislim da je dobar motor sa solidnom jačinom nekako je bled, neprimetan. Ali zato SRK800RR je pokupio svu slavu...ako dileri odrade marketing kako treba, biće opaka konkurencija u klasi. Promenio Octobar 5 član mick 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 182 Napisano Octobar 5 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Posebno me je oduševio kvalitet izrade, od plastika, sedišta, do opreme. Ne znam kako će se prodavati svi ovi modeli, ali ne izgledaju nekvalitetno. Sent from my SM-F936B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3084 Napisano Octobar 5 Drug član, 2288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da više neće biti nekih preteranih komentara na konto kvaliteta...evidentno da su prešli taj breg. Sad se otvara drugi deo...dizajn, performanse i vrednost za uloženo. Misim da će se ovi novi modeli u ADV segmentu prodavati prvenstveno ljudima koji recimo Beneli nisu videli. Nekako mi nije legao taj mix ali ne sumnjam da se neće ljudi navozati...za par godina na tržištu polovnih će biti bum. Mislim da ćemo moći da menjamo svake godine drugi motor sa ok kilometražom za ok keš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16354 Napisano Octobar 5 Ne silazi, 4915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima nekih objava SVT-a za 2025. sa nekim izmenama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3084 Napisano Octobar 5 Drug član, 2288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Dobili su model sa aluminijumskim felnama...to sam primetio. Što se tiče ostalog...mislim da je nepromenjeno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Frizhideron 24 Napisano Octobar 5 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam, sa ukupno pređenih 350km, imao mali, tačnije mini/mikro/nano peh. Nisam navikao na teške motore, još se privikavam na ovo naše čudo kad prelazim iz vožnje u stacionarnu fazu , i bukvalno pri zaustavljanju, tj. kad sam već stao, na putu mi prokliza đon i pošto nisam uspeo da ga zadržim, ja ga uz muku "nežno spustim" na desni bok, tek tek se naslonio na asfalt, niti ima neko oštećenje niti je udario/klizio, samo tačkica na plastičnom ćoškicu od kofera. Prošao sam sjajno, ali sam se usrao da će biti sav izguljen. Ovo mi je za nauk da po vlažnom budem dodatno obazriv i bez naglih pokreta. P.S. inače, 10x mi je lakše da ga vozim i manevrišem od samog kretanja/zaustavljanja. Još kad mi je žena na suvozačkom, uf.. Jeza me hvata na glatkoj/mokroj podlozi kad treba da spustim nogu i naslonim se sa dodatnim teretom. Trebaće mi vremen i kilometara da se ispraksam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12376 Napisano Octobar 5 Ne silazi, 7262 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ne voziš u civilnoj obući? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1443 Napisano Octobar 5 Drug član, 814 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Desava se svim nedoraslim ukljucujuci i mene (172 cm), bez obzira na iskustvo. No siki riki. Poslednji put sam tako ispustio KLRa jer mi je zadnji tocak ostao na ivicnjaku, a prednji vec bio na asfaltu. Naisao auto, ja da ga propustim, noga osta kratka i bi sta bi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 323 Napisano Octobar 6 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Ista prica Afriku jarcao gde treba i gde ne treba sa svojih 174 i jedva 80kila Kad je najbezazlenije bilo tad je ljosnula o zemlju Sve je to ok 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3084 Napisano Octobar 6 Drug član, 2288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Kao što je @Alekre pitao…obuća je ključna u tim situacijama. Ako don nema isključivo gumu sva je šansa da je klizanje neizbežno. Jedino gde je još lošija situacija je kad postoji rizla ili sitno kamenje, tu se rola kako god. A iskreno ja ne znam da li sam pročitao u nekoj temi da novi motori nisu ispušteni ili makar na zvrc pali po kupovini 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Frizhideron 24 Napisano Octobar 6 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Alekre je napisao: Nadam se da ne voziš u civilnoj obući? Džaba se nadaš, polucivilna. Tačnije, čizme zimske, ok đon (kramponi) ali više za sneg nego za motociklizam projektovani... danak neiskustvu sam platio. Pre 7 sati, Gile je napisao: Desava se svim nedoraslim ukljucujuci i mene (172 cm), bez obzira na iskustvo. No siki riki. Poslednji put sam tako ispustio KLRa jer mi je zadnji tocak ostao na ivicnjaku, a prednji vec bio na asfaltu. Naisao auto, ja da ga propustim, noga osta kratka i bi sta bi. Ja sam 183, nisam ni omalen ni povelik. SVT 650 mi baš leži lepo, ravna stopala kad stanem, nikad nisam na "prstićima". Al eto, opet se desi zbog loše obuće/vremenskih uslova.. Iz vaših odgovora vidim da će toga biti neminovno još XY puta, i takvih neplaniranih situacija kao što si ti sad naveo. Jeeeebiga. Zato i služe crash-barovi i koferi xD da ga ušuškaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 306 Napisano Octobar 6 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Ne pratim bas temu ali slučajno naleteh pa da ti dadnem jedan savet ako već nije niko a neće biti zgoreg da se ponovi iako je rečeno. Kada se zaustavljaš, noge drži uz motor, nikako široko iako deluje logično na prvu. Sa nogama uz motor ćeš mnogo bolje kontrolisati težinu motora. Probaj u mestu da nagneš malo motor u obe varijante pa ćeš videti.Sent from my SM-S918B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Frizhideron 24 Napisano Octobar 6 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima smisla ...dobro si naleteo, svaki savet je dobrodošao, jer neiskusan sam baš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3084 Napisano Octobar 8 Drug član, 2288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Samo da javim...danas je uredno poštom stiglo pozivno pismo od strane AP sa molbom da se javim na vanredni servis usled opoziva ''šelne unutar kvačila''. Opisan je proces rada, napisan broj telefona na koji da se javim i zakažem servis. Svakako ide pohvala za trud i ceo proces...jeste da im je trebalo malo vremena da se pokrenu ali eto, korektan i profesionalan gest. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki1234 70 Napisano Octobar 8 U prolazu, 56 postova Lokacija: Surčin Motocikl: QJ SVT 650 X 2023 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, mick je napisao: Samo da javim...danas je uredno poštom stiglo pozivno pismo od strane AP sa molbom da se javim na vanredni servis usled opoziva ''šelne unutar kvačila''. Opisan je proces rada, napisan broj telefona na koji da se javim i zakažem servis. Svakako ide pohvala za trud i ceo proces...jeste da im je trebalo malo vremena da se pokrenu ali eto, korektan i profesionalan gest. Stiglo pismo i meni danas. Ja sam ostavio u cetvrtak motor, i sutradan preuzeo. Malo manje se cuje korpa nego pre osim ako nisam umislio. Kazu da je bilo sve u ok stanju i mimo ove zamene. Skontali su da je filter ulja drugaciji i da sam uradio samostalno servis, ali nisu nista rekli sem toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3084 Napisano Octobar 8 Drug član, 2288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Srki1234 je napisao: Stiglo pismo i meni danas. Ja sam ostavio u cetvrtak motor, i sutradan preuzeo. Malo manje se cuje korpa nego pre osim ako nisam umislio. Kazu da je bilo sve u ok stanju i mimo ove zamene. Skontali su da je filter ulja drugaciji i da sam uradio samostalno servis, ali nisu nista rekli sem toga. Ja sam juče ostavio motor...sutra bi trebalo da bude gotov pošto sam još neke stvari ostavio da se urade tipa dodatna svetla, sirena i td. Inače ova zamena nema veze sa servisom...i da si izašao iz garancije imaš pravo na besplatnu zamenu, nema to veze sa servisom. A generalno ne kukaju mnogo oko tih čačkanja...do sad mi je iskustvo da su najpristojniji od ostalih brendova što se tiče ''prekora'' 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki1234 70 Napisano Octobar 8 U prolazu, 56 postova Lokacija: Surčin Motocikl: QJ SVT 650 X 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, mick je napisao: Ja sam juče ostavio motor...sutra bi trebalo da bude gotov pošto sam još neke stvari ostavio da se urade tipa dodatna svetla, sirena i td. Inače ova zamena nema veze sa servisom...i da si izašao iz garancije imaš pravo na besplatnu zamenu, nema to veze sa servisom. A generalno ne kukaju mnogo oko tih čačkanja...do sad mi je iskustvo da su najpristojniji od ostalih brendova što se tiče ''prekora'' I kod mene su popravili utisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirkee 26 Napisano Octobar 8 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ Motor SVT650x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, mick je napisao: Ja sam juče ostavio motor...sutra bi trebalo da bude gotov pošto sam još neke stvari ostavio da se urade tipa dodatna svetla, sirena i td. Inače ova zamena nema veze sa servisom...i da si izašao iz garancije imaš pravo na besplatnu zamenu, nema to veze sa servisom. A generalno ne kukaju mnogo oko tih čačkanja...do sad mi je iskustvo da su najpristojniji od ostalih brendova što se tiče ''prekora'' Video sam ti masinu , ja malopre ostavio motor da odrade servis i zamene taj deo za opoziv kvacila. Video sam i ove ostale motore sto su stigli, svidja mi se sto su stavili fabricke maglenke na 550x, lepo izgleda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1781 Napisano Octobar 11 Zainteresovan, 369 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Jeste kad videli prevrnutog Japanca ili Nemca? Niste, zato što oni prave motore koji se ne prevrću. Samo vi kupujte te vaše Kineze, fuj. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...