Motorcyclist 17168 Napisano Mart 9, 2024 Integrisan, 5046 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Srki1234 said: Mislim da bi nastavak na viziru resio problem. Nisam mislio na vizir. Ja sam kontao da ti je sediste nisko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano Mart 10, 2024 Drug član, 4151 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Kad na motoru ne mogu podesiti vjetrobran da mi vjetar ne mlati i tuče u glavu onda ga ljepo skratim i milina…..Draže mi je tako nego fosna od 1m dužine isprid nosaGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17168 Napisano Mart 10, 2024 Integrisan, 5046 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nisam ni imao vizir koji me potpuno stiti od vetra tako da i ne znam sta je i kako je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki1234 70 Napisano Mart 10, 2024 U prolazu, 56 postova Lokacija: Surčin Motocikl: QJ SVT 650 X 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Motorcyclist je napisao: Nisam mislio na vizir. Ja sam kontao da ti je sediste nisko Taman je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12891 Napisano Mart 10, 2024 Ne silazi, 7408 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino šta štiti od vetra je RT, K1100LT, GTR 1000. Ovo ostalo mora da vuče promaja negde 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 450 Napisano Mart 11, 2024 Zainteresovan, 426 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Duvanje vetra u kacigu je normalna stvar i meni nije nikad smetalo. Problem je kad počne vetar da udara kacigu levo desno, kao kad te neko šamara. Onda ili skraćuješ vizir ili podižeš. Preveliki viziri su ok dok nema vetra na putu a kad ima onda on postaje ko jedra od ladje, pa ljulja motor samo tako... 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3259 Napisano Mart 11, 2024 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan @Jovan Ristic da li su ti možda u AP dali neki info oko servisnih intervala? Ja nailazim na oprečne informacije pa me malo sve to nervira... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirkee 26 Napisano Mart 11, 2024 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ Motor SVT650x Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pazario 650x, trebalo bi da stigne sredinom Aprila. Ujedno ce to biti moj prvi motor. Rekli su mi da se servis radi na 5k km i da ce kostati oko 60e. Tu informaciju sam dobio u autoprometu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirkee 26 Napisano Mart 11, 2024 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ Motor SVT650x Prijavi odgovor kao problematičan Meni se, licno, motor previse svidja u toj zuto, crno, beloj boji. Jedino sto vidim kao potencijalnu stvar koja ce me nervirati je odsustvo centralnog stendera, ali dobro. U ostalo se ne razumem previse, zato sam i uzeo ovaj motor da se naucim da vozim i da naucim ostale stvari dok traje garancija pa da vidim sta posle. Zanima me, ako neko zna da mi kaze (nisam pitao u APali cu svakako pitati kada odem da im donesem novac) kako se razradjuje taj motor? Da li se zaista vozi 1k km do 100km/h i ne preko 5-6k obrtaja. Hvala unapred i drago mi je da sam nasao ovaj forum :). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17168 Napisano Mart 11, 2024 Integrisan, 5046 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko manual, koliko traje razrada motora i na koliko km se steluju ventili? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17168 Napisano Mart 11, 2024 Integrisan, 5046 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eto u isto vreme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukaimasa 64 Napisano Mart 11, 2024 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 300s, QJ SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, mick said: @Jovan Ristic da li su ti možda u AP dali neki info oko servisnih intervala? Ja nailazim na oprečne informacije pa me malo sve to nervira... Naravno da će kod nas da traže mali servis na 5000 km, čudo i to ne smanje na 3000 km, da bi bio u garanciji. U user manual-u lepo piše na 12000km, ali šta zna fabrika... oil change QJ.pdf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirkee 26 Napisano Mart 11, 2024 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ Motor SVT650x Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam User Manual, evo ga u attachmentu 87742655c48d923232311a1cbd9376fa0 (1).pdf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 221 Napisano Mart 11, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Pirkee, javljaj kad uzmes motor da obrnemo krug. I da, na pravom si mjestu. Promenio Mart 11, 2024 član drazenye Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5461 Napisano Mart 11, 2024 Ne silazi, 4878 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, lukaimasa je napisao: Naravno da će kod nas da traže mali servis na 5000 km, čudo i to ne smanje na 3000 km, da bi bio u garanciji. U user manual-u lepo piše na 12000km, ali šta zna fabrika... oil change QJ.pdf 142.82 kB · 1 download SV i V-Strom se rade na 6.000 km, tako da verujem da je info za 5.000 km tačan, proverim sutra. @pirkee Izvoli tekst na temu kako se razrađuju novi motori, imao sam prilike na desetine da ih razrađujem: Kako pravilno razraditi nov motocikl? - BJBikers.com BJBIKERS.COM A šta znači to pažljivo i kako pravilno razraditi nov motocikl, kao i zašto je to bitno objasnićemo vam u daljem tekstu. Najsrećniji dan u karijeri 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirkee 26 Napisano Mart 11, 2024 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ Motor SVT650x Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, drazenye je napisao: Pozz Pirkee, javljaj kad uzmes motor da obrnemo krug. Dogovoreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirkee 26 Napisano Mart 11, 2024 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ Motor SVT650x Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Jovan Ristic je napisao: SV i V-Strom se rade na 6.000 km, tako da verujem da je info za 5.000 km tačan, proverim sutra. @pirkee Izvoli tekst na temu kako se razrađuju novi motori, imao sam prilike na desetine da ih razrađujem: Kako pravilno razraditi nov motocikl? - BJBikers.com BJBIKERS.COM A šta znači to pažljivo i kako pravilno razraditi nov motocikl, kao i zašto je to bitno objasnićemo vam u daljem tekstu. Najsrećniji dan u karijeri Super, hvala puno! Imas pivo od mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3259 Napisano Mart 11, 2024 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Motorcyclist je napisao: Ima li neko manual, koliko traje razrada motora i na koliko km se steluju ventili? AP traži servis na 5000km a u fabričkom manualu piše 12.000km zamena a na 6.000 provera. Naglašeno je 15W-50 ulje i nije naveden proizvođač ulja već samo gradacija i vrsta (full sintetika). AP daje na USB-u manual na Srpskom u kom ne navodi servisni interval već usmeno govore kad je. To me malo nervira... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5461 Napisano Mart 11, 2024 Ne silazi, 4878 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, mick je napisao: AP daje na USB-u manual na Srpskom u kom ne navodi servisni interval već usmeno govore kad je. U izvornom, fabričkom uputstvu ne stoji interval zamene ulja, to znam jer sam gledao original fabrička korisnička uputstva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5461 Napisano Mart 11, 2024 Ne silazi, 4878 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, pirkee je napisao: Super, hvala puno! Imas pivo od mene Bitno je da ne voziš na konstantnom gasu (tipa na auto putu konstanto na 6.000 obrtaja) niti da naglo ubrzavaš ili naglo kočiš. idealno je da voziš po putevima sa blagim uzbrdicama i nizbrdicama tako da motor ima konstantno, ali ne preveliko opterećenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3259 Napisano Mart 11, 2024 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Jovan Ristic je napisao: U izvornom, fabričkom uputstvu ne stoji interval zamene ulja, to znam jer sam gledao original fabrička korisnička uputstva. Evo ti stranica održavanja iz User manual-a koji mi stoji u repu motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17168 Napisano Mart 11, 2024 Integrisan, 5046 postova Prijavi odgovor kao problematičan Otkud da mora full sintetika u taj motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5461 Napisano Mart 11, 2024 Ne silazi, 4878 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, mick je napisao: Evo ti stranica održavanja iz User manual-a koji mi stoji u repu motora... Dobio sam direktno iz QJ-a korisničko uputstvo u elektronskom obliku u PDF-u (identično onom koje dobijete na Srpskom) i tamo nema ove stranice. Možda su u međuvremenu napravili izmene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5461 Napisano Mart 11, 2024 Ne silazi, 4878 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Motorcyclist je napisao: Otkud da mora full sintetika u taj motor? Please use high-purity and high-performance totally synthesized engine oil meeting the requirements of SN grade. The factory recommended model is SN15W-50. Tako stoji u uputstvu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17168 Napisano Mart 11, 2024 Integrisan, 5046 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da moze normalna polusintetika u toj gradaciji, nije neki high performance motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...