Punktmann 266 Napisano Jul 18 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan On 7/14/2024 at 10:44 PM, Wegas21 said: Pozdrav, da li je neko imao problem da se korman previse lako pomera? Oko 3000km se pojavio taj problem. Cak se i u mestu previse lako pomera. Pre nekih 400km mi se prevrnuo sa stendera i pao na korman. Daj snimak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 649 Napisano Jul 22 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ajde dok cekam motor da stigne, dajte neke slike, sta ste se stisli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 71 Napisano Jul 22 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemke1706 91 Napisano Jul 22 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne sa Stelvia 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shke 61 Napisano Jul 22 (promenjeno) U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT650X Black Beauty Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Jul 22 član Shke 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Jul 22 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne sa Durmitora… 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Jul 23 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan U četvrtak se kreće put TA i TF-a pa će biti još pokoja 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1561 Napisano Jul 23 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan On 23. 6. 2024. at 19:15, estel je napisao: Nisi mene video dobri moj posto sam ja trenutno bez motora Do nedavno si mogao da me vidis na ZZR 1100, ali sam njega prodao, a od nadamo se najkasnije 31. jula i na SVT-u. Samo da stigne. Cini se i meni da sam video SVT u KI. Doduse bio je vec mrak pa sam ga video na trenutak bocno i otpozadi. Sad da li je SVT ili 550 novi tip pojma nemam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 649 Napisano Jul 24 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam razumeo, novi tip 550 dolazi tek u septembru kod ovih u Autoprometu. Mozda u drugim kucama dolazi ranije. A u mojoj firmi, imamo QJ 550X mafiju. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Jul 24 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Trebao je u Julu da stigne model sa žbicama, u Septembru liveni, tako su rekli na test danu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Jul 26 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Jul 30 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, četiri dana čistog hedonizma na dva točka…u principu smo imali ukupno 14točkova 3 Voge 900, GS i TDM su pored 2 SVT-a bili u ekipi. Skoro 2000km pređenih, nepregledan broj krivina prođenih, osvojeni vrhovi Transalpine, Tranfagarašana kao i dubokih rudnika Turde rudnika soli! Dva nacionalna parka izvozana sa uživanjem! Kombinacija krivina, uspona, silazaka, magistralnih i autoputeva je bila sjajna! SVT je odradio sve za medalju! Inače za sve ostale koji se upute u Rumuniju sa SVT-om…RUMUNIJA NE PREPOZNAJE MARKU I MODEL MOTOCIKLA pa je i na ulasku i na izlasku bilo potrebno da se rumunskoj carini pojasni istorijat QJ brenda…na kraju je odlučeno da potpadne pod Suzuki kategoriju 19 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shke 61 Napisano Jul 31 (promenjeno) U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT650X Black Beauty Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi mala pomoc vas iskusnijih bajkera...Sinoc sam odvozao 200km, uglavnom auto put i kad sam se vracao za BG primetim da mi nesto "skripuce" cini mi se u prednjem delu. Sacekao sam danas da vidim da li ce da se ponovi i opet isto. Kao neka guma kad "zvace" pa se cuje "cvilenje"...znaci nije zvuk metala koji udara, nije plastika koja klapara, nego bas kao da nesto gumeno skripi. I to se cuje uglavnom kad ubrzava, dajem gas...i kad se brze krecem sve je ucestalije. Da li neko zna o cemu bi moglo da se radi? Hvala svima unapred Promenio Jul 31 član Shke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Jul 31 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda crash bar nije negde lepo ušao pa se od vibracija rastresao, pogledaj spojeve i crash bara i samog volana i točkova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 443 Napisano Jul 31 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih pustio motor niz ulicu bez paljenja, bolje ćeš čuti, a naročito je to bitno jer ćeš anulirati škripu od motora.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Jul 31 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Shke je napisao: Treba mi mala pomoc vas iskusnijih bajkera...Sinoc sam odvozao 200km, uglavnom auto put i kad sam se vracao za BG primetim da mi nesto "skripuce" cini mi se u prednjem delu. Sacekao sam danas da vidim da li ce da se ponovi i opet isto. Kao neka guma kad "zvace" pa se cuje "cvilenje"...znaci nije zvuk metala koji udara, nije plastika koja klapara, nego bas kao da nesto gumeno skripi. I to se cuje uglavnom kad ubrzava, dajem gas...i kad se brze krecem sve je ucestalije. Da li neko zna o cemu bi moglo da se radi? Hvala svima unapred Prednji lančanik i lanac...bolje podmaži taj deo. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sajči 7 Napisano Avgust 1 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 26. 7. 2024. at 9:15, mick je napisao: Zdravo, gde si kupio prednje pleksove? Zadovoljan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Avgust 1 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, Sajči je napisao: Zdravo, gde si kupio prednje pleksove? Zadovoljan? Pleks? malo sam mator pa ne znam na šta misliš Da predpostavim da misliš na vizir? Dobar je, Ivan ga je uradio..fino radi posao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shke 61 Napisano Avgust 1 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT650X Black Beauty Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, mick said: Prednji lančanik i lanac...bolje podmaži taj deo. Podmazan lanac, sad ide kao podmazano... Hvala svima jos jednom (Bio je na servisu na 1000km, a sad ima oko 2000km, potpuno sam zaboravio da treba podmazivati svakih 800km...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Avgust 1 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Shke je napisao: Podmazan lanac, sad ide kao podmazano... Hvala svima jos jednom (Bio je na servisu na 1000km, a sad ima oko 2000km, potpuno sam zaboravio da treba podmazivati svakih 800km...) hehe...ja bih to prepolovio za podazivanje da sam na tvom mestu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shke 61 Napisano Avgust 1 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT650X Black Beauty Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, mick said: hehe...ja bih to prepolovio za podazivanje da sam na tvom mestu Apsolutno saglasan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 142 Napisano Avgust 3 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, jel' realno da se lanac tako često mora čistiti i podmazivati? Ja već dugo vozim vespu, ali u davna vremena na mojoj jawi 350 mazao sam lanac svake prestupne . Doduše, imala je gumenu zaštitu kao tunel... U svakom slučaju, jel' vi onda na put nosite sprejeve, ulja, štender...? Nisam maliciozan, stvarno me zanima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Avgust 3 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Nije neki problem osim što se pale ljudi kojima je primarna pljuvačina. Nije problem u lancu već u ugrađenom prednjem lančaniku koji zahteva bolje podmazivanje verovatno usled konstruktorske falinke sa tom gumom na sebi. Ja recimo na svako drugo podmazivanje lanca dodatno podmažem prednji lančanik i sve ok…recimo sad u Rumuniji oko 2000km jedno podmazivanje je bilo pre kretanja i jedno tokom vožnje u Rumuniji…sve ok. Ništa specijalno…problem se rešava navedenim podmazivanjem ili pri redovnoj zameni lanca i lančanika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Avgust 3 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan A kako podmazuješ prednji lančanik, jel ima onu deklicu preko njega kao kod stroma? Skidaš nju pa podmazuješ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 649 Napisano Avgust 3 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Stigla igracka, samo jos da stigne velika igracka... Info je da uplovljava u nedelju u luku Rijeka... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...