mick 3101 Napisano April 3 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče ugradnje svetala, navigacije i ostalih stvari rekoše mi u servisu da nije problem. Cenu će mi reći u petak kad vide svetla. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 202 Napisano April 5 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo skuter kod njih, i posto nema fabricki nosac kofera rekao mi je Miroslav ma to kod Sebe slobodno, ne utice na garanciju. Mislim da su dovoljno velika firma da se nece sramotili na taj nacin. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirkee 26 Napisano April 5 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ Motor SVT650x Prijavi odgovor kao problematičan Svratih danas da platim motor i vidim da je neko na servisu :). Pretpostavljam da je @mick. Rece mi danas Deki iz AP da ce za 7 do 10 dana da stigne isporuka motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano April 5 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Jeste bio sam! danas bila opasna gužva oko motora. Brdo ljudi dolazi, odlazi, plaćaju motore, uzimaju nove, dovoze “stare” na zamenu…opasno su zagrizli ovi u AP. Videćemo kako će se snaći… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16552 Napisano April 5 Integrisan, 4954 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neka, nadam se da cu videti sto vise novih motora na putevima. Neki dan sam video GS1200/1250 u mojoj selendri, neko u prolazu. Doduse morao je da se okrene posto prolaz dalje i nema, slepo crevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki1234 70 Napisano April 5 U prolazu, 56 postova Lokacija: Surčin Motocikl: QJ SVT 650 X 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam i ja danas, osurise me za 11500. Malo smo se i svadjali. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 201 Napisano April 5 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Komso, sta se desilo? Sto " osurise "? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki1234 70 Napisano April 5 U prolazu, 56 postova Lokacija: Surčin Motocikl: QJ SVT 650 X 2023 Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, drazenye je napisao: Komso, sta se desilo? Sto " osurise "? Manje vise zbog cene. Zakazali me u 10h da bih poceli da rade u 13h, uspeo sam i na posao da zakasnim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki1234 70 Napisano April 5 U prolazu, 56 postova Lokacija: Surčin Motocikl: QJ SVT 650 X 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Evo cene po stavkama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano April 5 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Odmašćivač, sprej, pa šta su odmašćivali? Pa valjda to ide u cenu radnog sata. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirkee 26 Napisano April 5 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ Motor SVT650x Prijavi odgovor kao problematičan Poljak odradio recenziju i ima deo gde pokazuje kako se konektuje tel sa ekranom, screen mirror itd. Koliko sam skapirao i navigacija radi na ekranu, sto je odlicno. https://youtu.be/GMf7Q4KfPCc?si=AiFdphddmn_MBw94 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 202 Napisano April 5 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro me podseti, da li mozes da odneses svoje ulje? Znam da sipaju Ipone, ja kad sam radio na skuteru servis video. Ima u barelu 5 minuta od AP isto, 5200 za 4L. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6173 Napisano April 5 Drug član, 1778 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Srki1234 je napisao: Evo cene po stavkama Na kom motoru si ovo radio servis i na koliko km? Ako je prvi servis zasto dotezanje lanca posle 1000km? Nije valjda da u SVT ide 3,7L ulja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6338 Napisano April 6 Enduraš, 6373 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kad se namontiraju nov lanac i lancanici, vrlo brzo je pottebno dotezanje lanca dok ne legnu lanac i lancanici, kad jednom sve legne dugo nije potrebno dotezanje, takvo je moje iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16552 Napisano April 6 Integrisan, 4954 postova Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Sharky - Alex said: Na kom motoru si ovo radio servis i na koliko km? Ako je prvi servis zasto dotezanje lanca posle 1000km? Nije valjda da u SVT ide 3,7L ulja? Moguce. Meni je u gpz500s islo 3,4l. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki1234 70 Napisano April 6 U prolazu, 56 postova Lokacija: Surčin Motocikl: QJ SVT 650 X 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Mugos je napisao: Odmašćivač, sprej, pa šta su odmašćivali? Pa valjda to ide u cenu radnog sata. Kako drugacije da ape lovu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki1234 70 Napisano April 6 U prolazu, 56 postova Lokacija: Surčin Motocikl: QJ SVT 650 X 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Mali Ika je napisao: Dobro me podseti, da li mozes da odneses svoje ulje? Znam da sipaju Ipone, ja kad sam radio na skuteru servis video. Ima u barelu 5 minuta od AP isto, 5200 za 4L. Cisto sumnjam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki1234 70 Napisano April 6 U prolazu, 56 postova Lokacija: Surčin Motocikl: QJ SVT 650 X 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, aca-pn je napisao: Kad se namontiraju nov lanac i lancanici, vrlo brzo je pottebno dotezanje lanca dok ne legnu lanac i lancanici, kad jednom sve legne dugo nije potrebno dotezanje, takvo je moje iskustvo. Tako je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki1234 70 Napisano April 6 U prolazu, 56 postova Lokacija: Surčin Motocikl: QJ SVT 650 X 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Sharky - Alex je napisao: Na kom motoru si ovo radio servis i na koliko km? Ako je prvi servis zasto dotezanje lanca posle 1000km? Nije valjda da u SVT ide 3,7L ulja? Prvi servis je bio. Ide gledao sam kad je sipao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukaimasa 64 Napisano April 6 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 300s, QJ SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pa vi ste i dobro prošli, ja sam danas u NS radio prvi servis, 14 hiljada i kusur. Zuje mi uši celim putem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirkee 26 Napisano April 6 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ Motor SVT650x Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, lukaimasa je napisao: Pa vi ste i dobro prošli, ja sam danas u NS radio prvi servis, 14 hiljada i kusur. Zuje mi uši celim putem. Sta sve to toliko kosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukaimasa 64 Napisano April 6 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 300s, QJ SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ulje, filter ulja i rad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša3 28 Napisano April 6 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bogami danas puna Fruška SVT-a, par žutih, jedan crni, svi novi, sijaju se 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki1234 70 Napisano April 6 U prolazu, 56 postova Lokacija: Surčin Motocikl: QJ SVT 650 X 2023 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Raša3 je napisao: Bogami danas puna Fruška SVT-a, par žutih, jedan crni, svi novi, sijaju se Ja sam bio jedan od njih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki1234 70 Napisano April 6 U prolazu, 56 postova Lokacija: Surčin Motocikl: QJ SVT 650 X 2023 Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, lukaimasa je napisao: Pa vi ste i dobro prošli, ja sam danas u NS radio prvi servis, 14 hiljada i kusur. Zuje mi uši celim putem. Preterivanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...