Jump to content

Moto Zajednica

QJ Motors SVT 650 X

Recommended Posts

• Malinar u pokusaju, 1692 postova
  • Motocikl: triumph tiger 1050
pre 50 minuta, mick je napisao:

Ovde se opet uvaljuju neki stari pljuvači…avioni, kamioni i debele koke! 

Maši se poenta, ali nema veze, niko nije opljuvao TRK niti je loš niti nepouzdan motor. Po mom mišljenju, omašena mu je svrha, ali ok.

Sad su mnogi nadomestili glavni nedostatak tih advenčurera od 500, pa smo dobili i 650 ice i 700 tke i 800 tke i 900 tke, biće i 1000 koliko se naslućuje i sl.

Ja volim što su Kinezi masovno napali moto tržište i iskreno se nadam da će se pokazati u dobrom svetlu, e onda ćemo da vidimo malo realniju cenu novih motora, a ne da zacepljuju kako kome dune. U svetu mobilnih telefona su me već kupili.

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 43 postova
  • Motocikl: Suzuki intruder volusia 800cc , QJ Motor trx 125 ABS , QJ Motor SVT 650X
pre 31 minuta, Alekre je napisao:

da to nije motor za dvoje i tri kofera niti može da krstari 150 na otvorenom ceo dan a da te ne umori

Ajde molim te reci mi gde ti(ili bilo ko) to krstariš ceo dan sa 150 da odem i ja sa ženom i da se sit nakrstarim.Gde se to kod nas vozi 150 ceo dan?Jedino da pičim do Vranja i nazad autoputem.I morate shvatiti da ne traže svi istu stvar od motora,neko leči komplekse,neko divlja,neko uživa u opuštenim putovanjima ,a nekome je to životni stil.

@milomir22 ja bih pre išao sa TRK502 na put nego sa uljarom,jer ako si išao nekada na duža putovanja 500+ km onda znaš da je prosečna brzina 70-80km (osim ako je sve autoput)i bitna mi je udobnost, da se ne ukočim ,a ne koliko konja ima.

Neko voli crnke,neko riđe a neko plavuše.....morate shvatiti da neko ne voli isto što i vi.

@mick je pametan čovek,kupio nov motor,navozao se,izdegustirao i prodao.Uzeo opet nov motor,opet uživa,izdegustiraće ga i opet menjati.Izgubio par stotina eura,ali ovo je skup hobi ,a par stotina je ništa za uživanje koje je dobio za te pare.I da,bez ijednog kvara i dinara ulaganja u opravke. 

I ljudi,nije mi jasno,ne sviđaju vam se Kinezi,al stalno čitate , hejtujete i trujete ljude koji žele da voze Kineze.Mene ne interesuju Japanci i nećete me videti da kucam po tim temama.

• Sviđa mi se 6
  • Podržavam 3

• Ne silazi, 7309 postova
  • Motocikl: TDM 900

@Road Kings

Ja ti pišem zapravo da nije sve za svakoga. Tj. da su potrebe drugačije. Tu se slažemo u potpunosti.

Glavni problem ovde je marketing koji prodaje ADV stil, nekakvu slobodu, lifestyle a proizvod je zapravo nešto sasvim drugo. Reklamirano i poturano nešto što nije.

• Malinar u pokusaju, 1692 postova
  • Motocikl: triumph tiger 1050
Pre sat vremena, Road Kings je napisao:

I ljudi,nije mi jasno,ne sviđaju vam se Kinezi,al stalno čitate , hejtujete i trujete ljude koji žele da voze Kineze.Mene ne interesuju Japanci i nećete me videti da kucam po tim temama.

U pravu si, svakom svoje, odoh da turim am na glavu i da vidim šta je ostalo u jaslima za večeru. 

• Haha 1

• Drug član, 2296 postova
  • Motocikl: TRK502X......SVT650X
pre 14 minuta, Punktmann je napisao:

Ajmo jedno tesko pitanje: svt ili cf 700mt? Mislim da su prilicno slicni po nameni.

SVT u svakom smislu te reči…da si stavio 800MT to je već drugi par čarapa.

@milomir22 iskreno nisam na tebe mislio…ti si od retkih koliko toliko realnijih. Mogu reći da @Alekre fino koketira sa retorikom kroz teme 😊.  

Činjenica je da nije svaki motor za svakog i da nema svako isto mišljenje. Malo bi bilo bez veze da ja sad idem po temama i pljujem uljare koje sam inače vozio i koje mi nikad ali nikad nisu legale kao niti jbn karburator sistem. Prosto nisam se našao u tom svetu dok nisam otkrio EFI.

Sa druge strane meni je sasvim ok da dam skroman novac u pogledu cena novih motora na tržištu, da nov motor bez ikakve brige vozim par sezona i onda opet uložim nešto sitno za nov motor.

Meni to radi posao…prosto je neprocenjiv osećaj kad ujutru ne moraš da se pomoliš, prekrstiš 3X i pomaziš rezervoar pa tek onda upališ mašinu već samo čvrkneš i ćaaooo!

P.S. TRK veoma dobro hendluje dvoje i ceo set alu kofera na dužim rutama. To se mora znati i nije u redu da se priča suprotno jer nije istina.

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 2

• U prolazu, 43 postova
  • Motocikl: Suzuki intruder volusia 800cc , QJ Motor trx 125 ABS , QJ Motor SVT 650X

@milomir22  @Alekreizvini,ne želim da nekog uvredim,al to je kao kad bi ja sad tebe smarao da sa tdm 900 ne možeš da ceo dan krstariš 200km/h ko što bi mogao sa super trenerom ,ili kad bi nekom sa s.tenerom rekao da mu je motor slab jer Rocket ili Tiger imaju 150 konja.Uvek postoji nešto jače,nešto brže,nešto bolje.

TRK 502 je super motor za ljude koji znaju šta žele.Ja godinama vozim Volusiju 800ccm i 52ks nema gde nisam bio sa njom,sa sve ženom ,velikim bisagama i velikim koferom na paktregeru i nikad mi nije falilo snage.Još uvek uživam sa tim motorom i nikada ga ne bih menjao za veću konjažu,zato kupujem dodatni motor.

@Punktmann meni se više svideo SVT ,nekako se izdvaja linijom i farom.

Promenio član Road Kings
  • Podržavam 2

Pre 3 sati, vidakn je napisao:

I onda si video da je kanta, prodao ga i kupio motor od 650cm3emoji38.pngemoji38.pngemoji38.png

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Kupio sam drugi motor jer mi se može druškane….i znaš šta…kupiću OPET ako budem hteo! Vidim da ti to stvara neke probleme…jbg nauči da živiš sa tim umesto što podjebavaš. Ispadaš mrmot…

• Sviđa mi se 1
  • Haha 1

• U prolazu, 43 postova
pre 6 minuta, mick je napisao:

Kupio sam drugi motor jer mi se može druškane….i znaš šta…kupiću OPET ako budem hteo! Vidim da ti to stvara neke probleme…jbg nauči da živiš sa tim umesto što podjebavaš. Ispadaš mrmot…

A on vozi  Vsmora od 1000ccm i ne shvata da je kanta,jer postoji i nešto valjano od 1200+ccm kao GS,super trenera ili Tiger

• Haha 1

• Drug član, 1353 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 1000 2014
Ma ok je to, nego se pitam zašto opet nisi uzeo 500cm3 47ks i 250kg kada je toliko dobar?

pre 2 minuta, vidakn je napisao:

Ma ok je to, nego se pitam zašto opet nisi uzeo 500cm3 47ks i 250kg kada je toliko dobar?

Jbg…nastavi da se pitaš. 

• Sviđa mi se 2

Što se ti ljutiš kada ti neko kaže da je beneli kanturina, jer realno je kanturina sa primamljivim dizajnom i to je to.
Pa i sam si uvideo i kupio jači motor...
Ovde nema ništa lično, samo diskutujemo o motorima

• Haha 1
  • Podržavam 1

pre 9 minuta, Road Kings je napisao:

A on vozi  Vsmora od 1000ccm i ne shvata da je kanta,jer postoji i nešto valjano od 1200+ccm kao GS,super trenera ili Tiger

Eto ja mogu da ubacim kolegu @TAZZ koji je imao to što dotični jaše pa je upravo registrovao Voge motorin…pa neka se pita kolega ZAŠTO! 😂😂😂

A neka mu Tazz obrazloži u tri reci zašto nije uzeo novog Stroma!!!

Voziš nešto od toga pa znaš ili si čitao na netu?

Eto ja mogu da ubacim kolegu @TAZZ koji je imao to što dotični jaše pa je upravo registrovao Voge motorin…pa neka se pita kolega ZAŠTO!

A neka mu Tazz obrazloži u tri reci zašto nije uzeo novog Stroma!!!
Xaxaxa, ja kupio stroma od njega...

pre 3 minuta, vidakn je napisao:

Što se ti ljutiš kada ti neko kaže da je beneli kanturina, jer realno je kanturina sa primamljivim dizajnom i to je to.
Pa i sam si uvideo i kupio jači motor...
Ovde nema ništa lično, samo diskutujemo o motorima

Ne ljutim se samo reagujem na bljuvotine koje perfidno serviraš tj postavljaš priču koja je laž. Da drugačije pišeš sa istom poentom bilo bi sve ok ali ovako je zaista nisko pa ćeš shodno tome dobiti odgovore. 

pre 1 minut, vidakn je napisao:

Xaxaxa, ja kupio stroma od njega...

Pa vidiš…znaš od koga treba kupiti! 😂

• U prolazu, 43 postova
pre 3 minuta, vidakn je napisao:

Voziš nešto od toga pa znaš ili si čitao na netu?

A ti vozio trk?

• U prolazu, 36 postova
  • Motocikl: Scarabeo 300s, QJ SVT650X

Da malo razbijem ovu "kokoška-jaje" raspravu, da li je neko od vlasnika odradio prvi servis, koliko je koštao i koje ulje sipaju?

• Drug član, 1102 postova
  • Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW

Drugari...
Ljudi...
Pivo bre...
Rakija...

Strom nije nigde najbolji...
Prosečan je...
Ali je u tome caka, da je zbog toga što je prosečan u svemu, je meni lično vrhunski motor.
1000ccm, 100ks... Upravljiv, upotrebljiv... Kočí lepo, ide lepo...

Lepo sam se navozao sa tim motorom...
Zašto nisam kupio NOV strom 1050...
Nije mi se davalo 15.000 eura.
Razmišljao o 800MT Explore sa 95ks i 77NM... 11.000 eur
Izleteo DS900X sa 900ccm i 95ks i 95NM...
Za 9200EURA!
Pa bio bih lud da ne uzmem takvu ponudu a da ne trepnem.
Nov motor, 4 godine garancije, dam 3200 i čekićam 6000 na rate po 90 eura, do duše 7 godina... Prvo ja nikad ne bih naterao sebe da štedim 90 eura mesečno, drugo je da me motor koštao 3200 keša.
Ja to tako vidim...

Opreme koliko ima, naopako...
Skineš nalepnice sa motora, skineš celofan, i prdneš i promeškoljiš...
Pa vidi...
Vredi...

A da čekam 2025.
Za XCape 1200... Nisam mogao... A mislim se da će biti naopako dobar
motor.bba04a52366e4f79ce91e23628d38f45.jpg09230bc50386f741274c2feb4fbefde8.jpge05ace32f6f1c0813b58d83e00861540.jpg

Sent from VOGE DS900X using ChinaTech

• Sviđa mi se 6
  • Haha 3
  • Podržavam 2

pre 11 minuta, lukaimasa je napisao:

Da malo razbijem ovu "kokoška-jaje" raspravu, da li je neko od vlasnika odradio prvi servis, koliko je koštao i koje ulje sipaju?

Ja sutra klokujem 1000km…pa zakazujem servis i tad ću videti. Napisane su cene par strana ranije…ispod 10k.

• Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 2915 postova

nego kako vi adventuristi održavatete te  silne žbice na vašim motorima.Ja čim vidim to ,odma se obeshrabrim

Promenio član sasa ns 1
  • Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja