Bratislav 1973 440 Napisano Septembar 13, 2023 Svrati ponekad, 409 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Milosev Konak-Gornja Crnuca odakle je krenuo ustanak nije uvek otvoren, treba pozvati prvo i proveriti a voznja do tamo je po asfaltu kroz sumu,asfalt sirine za auto ipo. Pre Manastira Vracesnica jedno kilometar ima zanimljiv put ali ne odoh tamo, videcete po klupicama i maloj kapeli odvajanje s puta ka Manastiru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16241 Napisano Septembar 14, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, jel idemo na ekskurziju i obilazimo znamenitosti Šumadije ili idemo da zderemo taj divljacki gulaš, pitam za druga? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 811 Napisano Septembar 14, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Septembar 14, 2023 član salem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 811 Napisano Septembar 14, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel spisak zakljucen? ja bih se prijavio al nikako da potrfim Promenio Septembar 14, 2023 član salem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5548 Napisano Septembar 14, 2023 (promenjeno) Drug član, 1389 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, BokyBoy je napisao: Ljudi, jel idemo na ekskurziju i obilazimo znamenitosti Šumadije ili idemo da zderemo taj divljacki gulaš, pitam za druga? Мали @BokyBoy на екскурзији обилази манастире. Promenio Septembar 14, 2023 član Marko05 2 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5548 Napisano Septembar 14, 2023 Drug član, 1389 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Шалу на страну, лепо што сте организовали дружење. Ако бебац буде миран ето и мене на кратко да се видимо, попричамо... Отприлике сам сконтао кад је главно дешавање па ћу пробати да се организујем. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7640 Napisano Septembar 14, 2023 Drug član, 2918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lalajko 2. Duca i Sale 3. Fale 4. Gera 5. Jefta 6. Zoca 7. Šeki 8. Arso 9. Koja10. Zoki11. deki295 12. Vesna i Sasha 13. BokyBoy 14. Alekre 15. Alekrina 16. MatorKonj17. Drinkero (Nadam se da ce stici tablice do subote) 18. Bruno68 19. Sale 20.Miloš 21.Ivan 22.BigorПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5760 Napisano Septembar 14, 2023 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, salem je napisao: Jel spisak zakljucen? ja bih se prijavio al nikako da potrfim 1. Lalajko 2. Duca i Sale 3. Fale 4. Gera 5. Jefta 6. Zoca 7. Šeki 8. Arso 9. Koja 10. Zoki 11. deki295 12. Vesna i Sasha 13. BokyBoy 14. Alekre 15. Alekrina 16. MatorKonj 17. Drinkero (Nadam se da ce stici tablice do subote) 18. Bruno68 19. Sale 20.Miloš 21.Ivan 22.Bigor 23. salem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Septembar 14, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran da cu vremenski u Subotu moci do manastira i ostalog pa me interesuje naziv restorana ili cega vec i vreme okupljanja u istom kao rezervna varijanta Promenio Septembar 14, 2023 član MatorKonj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Septembar 14, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, MatorKonj je napisao: Nisam siguran da cu vremenski u Subotu moci do manastira i ostalog pa me interesuje naziv restorana ili cega vec i vreme okupljanja u istom kao rezervna varijanta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
araS 238 Napisano Septembar 14, 2023 U prolazu, 38 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Ljubiša Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Arakis je napisao: 1. Lalajko 2. Duca i Sale 3. Fale 4. Gera 5. Jefta 6. Zoca 7. Šeki 8. Arso 9. Koja 10. Zoki 11. deki295 12. Vesna i Sasha 13. BokyBoy 14. Alekre 15. Alekrina 16. MatorKonj 17. Drinkero (Nadam se da ce stici tablice do subote) 18. Bruno68 19. Sale 20.Miloš 21.Ivan 22.Bigor 23. salem 24. araS 25. Olja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2102 Napisano Septembar 14, 2023 Drug član, 784 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Људи, има ли неко ко ће да се трампи, да иде у суботу у дрва, лече стрес, живцаност, нервозу + дајем моју моторку ФФ61 хусварну,и пун резервоар горива а ја да идем на гулаш 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7649 Napisano Septembar 14, 2023 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Немања je napisao: Људи, има ли неко ко ће да се трампи, да иде у суботу у дрва, лече стрес, живцаност, нервозу + дајем моју моторку ФФ61 хусварну,и пун резервоар горива а ја да идем на гулаш Ludaka masa ...sigurno ćeš nekog navatati 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2102 Napisano Septembar 14, 2023 Drug član, 784 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, BaneVuk58 je napisao: Ludaka masa ...sigurno ćeš nekog navatati А шта мислите да после гулаша одемо сви код мене у природу мало, па да неком дам моторку ко никада није секао, да проба, па неко да вози трактор, па да се такмичимо у убацивању и слагању дрва, поделимо се у две екипе…онако опуштенција 1 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Septembar 14, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Немања je napisao: А шта мислите да после гулаша одемо сви код мене у природу мало, па да неком дам моторку ко никада није секао, да проба, па неко да вози трактор, па да се такмичимо у убацивању и слагању дрва, поделимо се у две екипе…онако опуштенција Sviđa mi se tvoj smisao za humor, a i doktor mi je zabranio bilo kakav rad, čak i umni, posle klope. 2 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5760 Napisano Septembar 14, 2023 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Meni je zabranio i pre klope 2 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7649 Napisano Septembar 14, 2023 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Немања je napisao: А шта мислите да после гулаша одемо сви код мене у природу мало, па да неком дам моторку ко никада није секао, да проба, па неко да вози трактор, па да се такмичимо у убацивању и слагању дрва, поделимо се у две екипе…онако опуштенција Spisak je podugačak....neko će se upeca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2102 Napisano Septembar 14, 2023 Drug član, 784 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Видите овако, кад падне мрак, код нас у селу често нестаје струја, тад креће забава за сиромашне Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 811 Napisano Septembar 14, 2023 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Немања je napisao: А шта мислите да после гулаша одемо сви код мене у природу мало, па да неком дам моторку ко никада није секао, да проба, па неко да вози трактор, па да се такмичимо у убацивању и слагању дрва, поделимо се у две екипе…онако опуштенција Samo ako ti je suma dovoljno velika i da dodjem kamionom... posto i mene ceka ista stvar 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16241 Napisano Septembar 14, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan E, jbg ...meni doktor zabranio pre sexa da se naprezem... a planirao sam barem jednom ove godine pa moram biti spreman, imam jos cetiri meseca fore .. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Septembar 14, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, BokyBoy je napisao: E, jbg ...meni doktor zabranio pre sexa da se naprezem... a planirao sam barem jednom ove godine pa moram biti spreman, imam jos cetiri meseca fore .. Ti ga baš preteruješ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2102 Napisano Septembar 14, 2023 Drug član, 784 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, BokyBoy je napisao: E, jbg ...meni doktor zabranio pre sexa da se naprezem... a planirao sam barem jednom ove godine pa moram biti spreman, imam jos cetiri meseca fore .. Као вук Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Septembar 14, 2023 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja se vratih sa puta. Dakle, ima li organizovane grupe iz Bg ili idemo kako hocemo do Topole? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Septembar 14, 2023 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 12. 9. 2023. at 22:59, maza1 je napisao: Ikea, na autoputu izlaz iz Bgd. To je obično neko mesto sastanka kad se kombinuje tura. Kad i ako se ostvaruje ostavljam drugima da planiraju, koji su sigurni u polazak. ok, na samom auto putu ili bas kod Ikee? A vreme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Septembar 14, 2023 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, lalajko je napisao: Ja se vratih sa puta. Dakle, ima li organizovane grupe iz Bg ili idemo kako hocemo do Topole? Lokacija je dogovorena jos VREME! Prciznije lokacija blizu kog kruznog toka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...