dvlns 13511 Napisano Octobar 27 Ne silazi, 6021 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije, napisao je da je ovo vrhunac Dukatijeve ere jer ce imati 2 motora manje na gridu i jer ce dosta ovih sofera preci u druge timove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3354 Napisano Octobar 27 Drug član, 1361 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Ide ti engleski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1661 Napisano Octobar 27 Drug član, 2253 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan To je i napisaoU ovom tvitu Simona to nije napisano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13511 Napisano Octobar 27 Ne silazi, 6021 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Desmo said: Ide ti engleski Pa evo neka mi ne ide aj mi ti prevedi to sto si okacio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5953 Napisano Octobar 27 Drug član, 3004 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan "Zapamtite moje reči: današnji dan, na ovoj fotografiji, biće zapamćen kao vrhunac Dukatijeve ere. Ostali ga sustižu (Dukati), sledeće godine će imati manje motora na gridu i neki od ovih momaka odlaze. Vremena se menjaju." Triput čitaj, jednom komentariši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13511 Napisano Octobar 27 Ne silazi, 6021 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sta sam ja drugacije napisao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3309 Napisano Octobar 27 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5447 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, dvlns je napisao: Pa nije, napisao je da je ovo vrhunac Dukatijeve ere jer ce imati 2 motora manje na gridu i jer ce dosta ovih sofera preci u druge timove. pre 4 minuta, misa-pei je napisao: "Zapamtite moje reči: današnji dan, na ovoj fotografiji, biće zapamćen kao vrhunac Dukatijeve ere. Ostali ga sustižu (Dukati), sledeće godine će imati manje motora na gridu i neki od ovih momaka odlaze. Vremena se menjaju." Triput čitaj, jednom komentariši Pronađi razliku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13511 Napisano Octobar 27 Ne silazi, 6021 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako je razlika to sto nisam hteo bukvalno da prevodim onda se slazem. Znaci nije kraj dukatijeve ere nego vrhunac jer ga ostali sustizu, nije 2 motora manje (mada svi znamo koliko je manje) nego manje i nece preci u druge timove nego odlaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3309 Napisano Octobar 27 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5447 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Nije šija nego vrat...ja sam citao na tw pa mi nejasno da moras bukvalno pisati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 200 Napisano Octobar 28 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo koje su prve procene, sta ce da uradi starkelja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13511 Napisano Octobar 28 Ne silazi, 6021 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude imao sanse skrljace Martina eto sta ce da uradi 2 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7090 Napisano Octobar 28 (promenjeno) Drug član, 2975 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 41 minutes ago, Mali Ika said: Ajmo koje su prve procene, sta ce da uradi starkelja Ništa. Sesti na motogp mašinu i napraviti nešto je nemoguće. Pogotovo što je u tih poslednjih 5 godina tehnički gledano sport napravio enormno veliki korak... Ali mi je pre svega drago da ga vidim ponovo tu. Promenio Octobar 28 član Andrej_Hotstepper 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 43 Napisano Octobar 28 (promenjeno) U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Mali Ika je napisao: Ajmo koje su prve procene, sta ce da uradi starkelja Andrea Iannone je i dalje u formi Ima negde i cela trka. Trkao se sa MotoGP i WSBK vozačima. E sad, teško da će se prilagoditi MotoGP-u motoru posle toliko godina ali kad bi dobio ugovor da vozi celu sledeću sezonu. Verujem da bi opravdao svoje mesto u MotoGP. Što se tiče trke koje sledi. Moja procena je da će grebati odelo o asfalt. Promenio Octobar 28 član Dušan PN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1031 Napisano Octobar 29 Ne silazi, 5469 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Prognoze za nekrunisanog kralja nebaždarenosti, veoma teško. Ko će znati, da li će se uopšte pojaviti , možda ima neka pametnija posla ?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5315 Napisano Octobar 29 Integrisan, 13010 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, mixa said: možda ima neka pametnija posla Na estetskoj hirurgiji? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2375 Napisano Octobar 29 Andragog, 4953 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Zadnji nece biti. Posle 4 god da onako vozi Sbk, bice i u MotoGp dobar. Nije nešto GP mnogo odmakao. Verujem da je onaj Ducati bio mnogo divlji nego ovaj sada. Neka obori Prdka i to je to 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1031 Napisano Octobar 30 Ne silazi, 5469 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Najbolja varijanta mu je bila ona sa brojem kao meta. E to mu najbolje leži. Natempirani nepredvidivi nuklearni reaktor, i pojma nemaš kakva će reakcija da bude. Prognoza, od podijuma do geologije. Baš i Hodgson govori kako Markez može da se raspištolji, nema pritiska od titule, uradio je šta je trebalo za ovu sezonu, a Peko i Martin moraju da misle na svaki bod. E zamisli klanja Botoksa i Pakšua. Gas do kraja i kurcobolja na kub za bodove. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3309 Napisano Octobar 30 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5447 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ne štede ni agregate "kad ih sad odvrnu na bos pumpi" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3853 Napisano Octobar 30 Ne silazi, 5002 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Update on at-risk Valencia MotoGP as death toll rises after WWW.CRASH.NET MotoGP season finale set for Valencia on November 15-17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5315 Napisano Octobar 30 Integrisan, 13010 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad će da smisle nešto genijalno, npr. zamena Silverstonom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7090 Napisano Octobar 30 Drug član, 2975 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, to crank said: Sad će da smisle nešto genijalno, npr. zamena Silverstonom. Ili misano 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16113 Napisano Octobar 30 Misbehave Responsibly, 1634 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude menjanja staze, biće to staza u Španiji. Ne verujem da će španci ispustiti finalnu trku iz svojih ruku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1661 Napisano Octobar 30 Drug član, 2253 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Jerez jedino, za ostalo mislim da je prehladno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4340 Napisano Octobar 30 Svrati cesto, 3504 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Nije to tako jednostavno, da za 15 ili 20 dana promene mesto odrzavanja trke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7090 Napisano Octobar 30 Drug član, 2975 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas ide za Portimao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...