Jump to content

Moto Zajednica

Moto sport vesti za sezonu 2024

Recommended Posts

• Drug član, 2975 postova
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop
3 minutes ago, rastkojokic said:

Saradnjom sa istokom kvalitet opao - znacajno. Ja sam se sokirao kada sam uzeo Huskvarnu i posle nekog vremena skontao da je cilindar Kymco-ov (i dalje me sramota moje neobavestenosti) Razvodnili su KTM ime plus im opao kvalitet.

Ja baš mislim kontra. 

To što je Kymco cilindar to nemoj da te čudi i to je sve normalno - sva proizvodnja sveta je sad u Aziji, i daleko su u tehnologiji od Evrope, a Kymco je oooozbiljan igrač na tom polju, ako išta, verujem da je sad bolji nego kad je bio made in Austria. 

Pošto sam ja u priči sa komercijalnim vozilima, iznenadio bi se koliko je malo proizvođača agregata i krucijalnih komponenti, i koliko brendovi zapravo predstavlaju samo to, robnu marku i malo plastike.. 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6513 postova
  • Motocikl: konzerviran

Zadavićemo temu o sportu, al' iz iste ku'jne je priča.

KTM nikada nije imao proizvod koji su želeli svi, nebitno koji segment...tipa Liberty (najprodavaniji u It....uz Hondu SH), VStrom (godinama best-buy), T-max, R1, TRK Benelli....pa i jebeni BMW.

Ok skutere ne prave, ne bitna namena...čisto brojke. Na to se na kraju svodi vođenje biznisa, bez preteranih emocija. Sve je bilo tu negde, ali nikako. Možda je malo kros prednjačio. Dobre cvaje, 450, 525...ali to je sve sa ograničenom upotrebom i nimalo pristupačno širem auditorijumu. Performanse na stranu, nikada, ni u najsvetlijem dobu nisu bili sinonim za kvalitet i pouzdanost, a nisu bili ni kadri da stvore mit poput Dukatija, koji je uz svu svoju izuzetnost u jednom periodu bio žešća kanta (tiho, da ne čuju neki). Tako da...

• Haha 1
  • Tužan 1

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5447 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

Ispade bezlična marka koja je sve osvojila i što nije ubrzo će

• Haha 1

• Drug član, 2257 postova
  • Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory

Na testu u Mizanu, Miselin je doneo novu prednju gumu. Trebala bi da bude veliki napredak i da isprati sva aero, ride height i ostale magije...

Vozaci su imali 30 min na pvoj gumi. Zanimljivo je sto je Peko bi srecan kao malo dete (tako barem kazu novinari). Guma kao da ie pravljena za njegov stil voznje. Ostali utisci su bili blago pozitivni ali Pekov utosak definitivno drasticno odskace.

• Drug član, 2736 postova
  • Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM

N.Hodzson u cudu da nova prednja guma koju su testirali neki dan , nece biti u upotrebi u 2025.

Michelin je najavljuje i razvija od pre Kovida.

• Drug član, 2257 postova
  • Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory
N.Hodzson u cudu da nova prednja guma koju su testirali neki dan , nece biti u upotrebi u 2025.
Michelin je najavljuje i razvija od pre Kovida.

wtf!?!? Je l to potvrdjeno?
  • Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 5469 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Piero Taramasso kaže, mrka kapa do 2026. godine. Po njemu, treba im još vremena za analizu podataka, i to teško da će uspjeti za sljedeću sezonu.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 785 postova
  • Motocikl: Versys vel'ki, zeleni.

Au, kada u svetu kojim vladaju korporacije i sponzori jedan tim odluci da na ovaj nacin ispostuje protivnika... Svaka im cast na potezu.

• Hronični Motociklopata, 7308 postova
  • Motocikl: Freza 600 Blue Thunder

Meni je glupo ovo odustajanje, čovek poginuo, šteta, jebena tragedija, ali jbg, dešava se, takav je sport, jebeno OPASAN, ljudi to zaboravljaju.

Da se Luka samo povredio privremeno tako da ne može da vozi te dve zadnje trke onda to nebi uradili, nebi mu poklonili titulu, i verujem da on nebi želeo, a nebi želeo ni mrtav kladim se, jbg ide život dalje, idu trke dalje, ko ostane na motoru taj odnosi pobedu.

Da li su Suzuki i Švanc to trebali da urade '93 ?  Da se povuku kad je Rejni nastradao par trka pred kraj sezone, doduše ostao je živ ali invalid, za trke mrtav, ...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja