zec 267 Napisano Avgust 21, 2023 Zainteresovan, 727 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Kad je o Slaviiji rec, tu je bar lako u toku dana. Svi su oprezni i paze sta rade svesni da su okruzeni drugim ludacima. Nocu je zajebano, kad dodju drifteri. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12619 Napisano Avgust 21, 2023 Ne silazi, 7351 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan A šta kažete za Temišvar? Semafor u kružnom toku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano Avgust 21, 2023 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Alekre je napisao: A šta kažete za Temišvar? Semafor u kružnom toku Zanimljiva stvar .. bila pre mesec dana.. taman kreneš i staneš... ne znaš dal si došo ili pošo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1156 Napisano Avgust 21, 2023 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Alekre said: A šta kažete za Temišvar? Semafor u kružnom toku Semafori u kružnom toku su uobičajeni za Španiju i Englesku. Baš ih ima dosta takvih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7896 Napisano Avgust 21, 2023 Solo Rider, 3104 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Valjda kružni služi da se ubrza protok saobraćaja....sa semaforom je klasična raskrsnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4519 Napisano Avgust 22, 2023 Drug član, 982 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan I Turska je prepuna kružnih sa semaforom. Ja potrebu za time pripisujem postojanju prevelikog broja baš loših vozača, a u rangu preporuka Amerikancima da ne suše mačke u mikrotalasnim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8507 Napisano Avgust 22, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1889 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Mene fasciniraju snicmi iz Rima i Pariza Arc de Triomphe, rimski ne znam kako se zove, ali znam da bi tako nešto kod nas bilo u stalnom kolapsu tipa Slavije u 5 popodne kad se pokvari tramvaj, a kod njih nekako funkcionise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...