Borkosan 618 Napisano Jul 30, 2023 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom treba, poklonio bih neke sitnice 1. Ksenin sijalica i balast, polovno i ispravno2. Centralna Opruga kvacila Beverly 400, polovno i ispravno2. Led sijalice, nove nekoriscene. Imam 6 ovakvih paketa Mogu da posaljem, moze licno NS ili BG. Da bude fer, ako nekom nesto treba neka ide redom po javljanju ovde u temi. Pozdrav! Sent from my iPhone using Tapatalk 20 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9869 Napisano Jul 30, 2023 Ne silazi, 2295 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Aj da pitam za ovu sijalicu. Ako je kačenje kao za H4, zainteresovan sam, ako može da se "ubudži" u far od ER 5. I savet i drugih kolega, valja li to za Kawin far, da ne uzimam ako ne ide ? Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 618 Napisano Jul 30, 2023 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Treba da odgovara za H4.Evo jos neka slika konektoraBice kod mene u kolima sutra sam u BG ceo dan pa pogledaj da li odgovara bez obaveze.0603360350, BorkoSent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9869 Napisano Jul 31, 2023 Ne silazi, 2295 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovo sijalica sa jednim vlaknom (možda grešim), tako da ne može kod mene. H4 je sa dva vlakna, stari tip... Priključak nije problem prepraviti, ali ako na crvenom džeku ima samo dva konektora za struju, znači da je samo za dugo ili srednje svetlo. Ako ima tri, onda može. Ne vidi se na slici... U svakom slučaju, hvala, ali mislim da ne može... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 618 Napisano Jul 31, 2023 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Sve ok, kod mene na skuteru je to bilo kada sam ga kupio i posle kada sam hteo da stavim LED jer mi je relej kasnjenja pravio probleme samo sam raskacio ovo i ubacio novu sijalicu. Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15874 Napisano Jul 31, 2023 Integrisan, 9299 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Blazo ovaj set je za ob/du svetlo...na prvoj slici vidi se dzek od dugog svetla. Lako se proba na stolu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22134 Napisano Jul 31, 2023 Integrisan, 9535 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako, ksenon nema vlakna Blazo, kada ukljucis dugo svetlo el. magnet povuce ovaj stakleni deo unutra i tako izmesti fokus... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22134 Napisano Jul 31, 2023 Integrisan, 9535 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sija ksenon, pali vrzinu sto bi se reklo ali na farovima tog tipa nikada nisam uspeo da nastelujem, bljesti na sve strane... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9869 Napisano Jul 31, 2023 Ne silazi, 2295 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Blaza je napisao: I savet i drugih kolega, valja li to za Kawin far, pre 10 minuta, N.F.S. je napisao: Sija ksenon, pali vrzinu sto bi se reklo ali na farovima tog tipa nikada nisam uspeo da nastelujem, bljesti na sve strane... Kao što sam i pitao, ako ne ide za ovaj far, neću da uzimam. Bolje da uzme neko kome završava posao. Ja imam neku LED sijalicu, zaboravio da je slikam, neka golema budža, bez ventilatora, i lepo sija. @Borkosan hvala, prepuštam dalje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 618 Napisano Jul 31, 2023 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Onda ne diraj ako svetli dobro. Kada me je zezao relej za ovaj ksenon stavio sam Led sijalicu i zadovoljan sam.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...