isk0 1 Napisano Jul 28, 2023 U prolazu, 9 postova Lokacija: BiH Motocikl: Majesty 400 - 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, imam prijatelja sa kojim traje nadmudrivanje oko pitanja da li je potrebno pritisnuti kvacilo ili biti u leru kada se tokom voznje na klizavom terenu pritiskom zadnje kocnice dovede do blokiranja zadnjeg tocka, naravno uz izgašen ABS i ubjeđuje me da mu se motor neće ugasiti. Ja poznavajuci mehaniku, cijelo vrijeme tvrdim da mora odvojiti motor od mjenjaca kako se ne bi ugasio motor (pritisnuti kvacilo ili u ler). Toliko je naporan u toj tvrdnji da ne znam kako da mu objasnim da pogonski tocak ne moze biti blokiran, a motor u brzini i upaljen. Možete li mi pomoći kako da mu ovo objasnim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Budimir 76 Napisano Jul 28, 2023 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Ili mu nacrtaj ili se nemoj truditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10489 Napisano Jul 28, 2023 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nema taj blage veze sa materijom, ja se nebi upuštao u raspravu sa takvima, gubljenje vremena... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 302 Napisano Jul 28, 2023 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9652 Napisano Jul 28, 2023 Drug član, 1015 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Možete li mi pomoći kako da mu ovo objasnim Nema tu pomoći...Sent from my M2006C3MII using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Jul 28, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Nek proba...Praksa je oduvek mama... Kaciga obavezno 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Jul 28, 2023 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isk0 1 Napisano Jul 28, 2023 U prolazu, 9 postova Lokacija: BiH Motocikl: Majesty 400 - 2007 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, sale600 said: E ovo on meni kaže :D :D :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grunff 42 Napisano Jul 28, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Negde po belom svetu... Motocikl: Jednog lepog dana... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, isk0 je napisao: pogonski tocak ne moze biti blokiran, a motor u brzini i upaljen. Može ako kvačilo preklizava( ispravite me ako grešim) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Jul 28, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, croarcher je napisao: Eeee jebem ti i drame i litre i sate ali na kraju čiča kaže "kako ne razumeš" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Jul 28, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Mirkic je napisao: Nek proba...Praksa je oduvek mama... Kaciga obavezno I NEKO DA SNIMI! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Jul 28, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Just now, nafetS said: I NEKO DA SNIMI! Obavezno,dokazni materijal za buduce narastaje... A bice i prakse za medicinu,mehanicare,farbare,policiju..... ispada da je stub ekonomije je ljudska glupost 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...