bojanh 141 Napisano Jun 9, 2023 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko da radi narucivanje sa UK (Engleskog) ebay-a ? Prodavac ne salje van Engleske nazalost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Jun 9, 2023 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupovao jednom iz uk, dal je ebay ili ali, ne secam se. U pitanju je bila tekstilna futrola za onyx e reader. Sve je proslo bez problema. Ako prodavac ne salje, shipak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vmutic 48 Napisano Jun 9, 2023 (promenjeno) U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tenere 700 Prijavi odgovor kao problematičan Bio je sajt (UK prevoz) preko kog si mogao da naručiš stvari iz Engleske (tj. cele EU) da stignu u skladište u Englesku i onda oni dovezu u Srbiju. Nakon Bregzita, skladište su prebacili u Nemačku. Sajt je sada DE Prevoz – Profesionalna usluga prevoza iz Nemačke za Srbiju. Možeš da probaš da ih kontaktiraš direktno i pitaš da li postoji neka opcija za UK. P.S. Kasnije sam naleteo i na ovo.. HOME - SLANJE PAKETA ZA SRBIJU (yugotransport.co.uk) Promenio Jun 9, 2023 član vmutic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 141 Napisano Jun 9, 2023 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam ih oboje, De prevoz ne radi UK vise, dok ovi drugi jos nisu odgovorili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2496 Napisano Jun 9, 2023 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je jedan forumaš nabavljao i iz UK, samo je pitanje isplativosti. Možda neko ima kontakt, vidim da mu nema teme u moto berzi, dal Miloš beše?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2593 Napisano Jun 9, 2023 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan @Jovan Ristic se javljao jednom prilikom… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 141 Napisano Jun 9, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Ni Milos ni Jovan ne rade vise sa UK, pitao obojicu. Promenio Jun 9, 2023 član bojanh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1141 Napisano Jun 9, 2023 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan A šta treba da se kupi, koliko je veliko i koliko je hitno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 141 Napisano Jun 9, 2023 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K3 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.ebay.co.uk/itm/191519873959 Nije hitno, mada ne bi bilo lose da stigne u junu/julu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1141 Napisano Jun 9, 2023 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo je maleno, može da se donese u ručnom prtljagu aviona. Ja trenutno ne znam kada ću za Beograd (ili neko moj), ali eto računaj da bi moglo da stigne na moju adresu.... Računaj kao plan B, ako ne nađeš plan A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 141 Napisano Jun 10, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pomoci :), sinoc mi je odgovorio jedan momak s kojim sam ranije pre par godina saradjivao, malo je sporiji na komunikaciji, ali je pouzdan. Ako nekome bude trebalo, neka mi salje PM da prosledim kontakt, momak ima samo facebook, ne daje kontakt telefon, valjda da ga ne smaraju previse. Promenio Jun 10, 2023 član bojanh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...