Petartdm 169 Napisano Jun 2, 2023 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima na forumu ! Interesuje me gde mogu da se nabave trake za motanje oko rucice .... na webu sam nasao samo trake za bicikle . Video sam to cesto na BMW GS-ovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5764 Napisano Jun 2, 2023 Drug član, 862 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan imas u dekatlonu, trake za teniske rekete. 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5836 Napisano Jun 2, 2023 Drug član, 838 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih odavno koristim i poručujem preko Ali-ja gde ih ima u izobilju po bagatelnim cenama. Imaš npr ove... 6 komada za 177 dinara... Ima raznih pakovanja, boja i kvaliteta. Ukucaj u pretragu "Racket Grips" pa će ti izbaciti ponudu... 4/6pcs Tennis Schweiß band Fahrrad Lenker Anti Rutsch Badminton schläger Griffe Elastizität Schweiß band Angelruten Hantel schützen|Schweißband| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 169 Napisano Jun 2, 2023 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Kupio hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Jun 3, 2023 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Postoji na aliju još bolja stvar, nešto poput termo buržira, ali namenjeno baš za preko ručica na motoru. Imam ja na Teneri i oslično rafi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 169 Napisano Jun 3, 2023 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan ??????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Jun 3, 2023 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 46 minutes ago, Petartdm said: ??????????? Ako je namenjeno mom postu iznad, možda nije najjasnije, ali se koristi iz istog razloga kao i trake za teniske rekete. https://m.aliexpress.com/item/1005002318420757.html?spm=a2g0n.order_detail.order_detail_item.3.1e6ff19cKd8Lx8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 169 Napisano Jun 3, 2023 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Jeste bilo jer nisam imao vise informacija ... Ovo bas dobro izgleda sad sam pregledao .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano Jun 5, 2023 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti pokisnu vozices kao da drzis mokar sundjer da znas. Ako imas grejace rucica - problem resen. Meni kad pokisnu, dobro ih istiskam pa uklucim grejace na najjace, za 10 min suvo sve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 169 Napisano Jun 5, 2023 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Za neki dan ide gore prema severu kakvo je vreme imam osecaj da cu to iskustvo vrlo brzo da primenim ...imam grejace na FJR ...Kupio sam tanje trakice i namotao a danas mi stizu i deblje ....uporedicu ...kupio u Intersportu dok ne stignu ove sa Alia 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1568 Napisano Jun 6, 2023 Zainteresovan, 695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Petartdm ja planiram da kupim ove: https://www.tripmachinecompany.com/collections/grips-wraps/products/gripswrap?variant=40749042663521 Kod nas ih nema, ali kapiram da vrlo lako mogu da se naprave po porudžbini u bilo kojoj kožarskoj radnji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7647 Napisano Jun 6, 2023 Drug član, 3157 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Teniske su bolje jer su od neke pene/gume (ne piju vodu), ne znam kakva je koža po tom pitanju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1568 Napisano Jun 6, 2023 Zainteresovan, 695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Andrej_Hotstepper Nema razloga da koža na rukohvatima bude problematičnija od kože na sedištu osim ukoliko ti motor konstantno stoji na kiši (jer ako voziš po kiši šanse da ti rukohvati pokisnu su minimalne), a u tom slučaju će rukohvati i sedište tu realno biti najmanji problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1637 Napisano Jun 6, 2023 Drug član, 1021 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Imam na motoru sundjeraste sa Alija. Pokisle vise puta, jedan stisak i suve su. Nikad ki rukavice ili ruke nisu bile mokre. U voznji se ne natope jer ih vazduh susi. Moja preporuka za sundjeraste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Jun 7, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Lone rider je napisao: Nema razloga da koža na rukohvatima bude problematičnija od kože na sedištu... Koža na sedištu nije koža. osim ako nije naknadno stavljena prava koža. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1568 Napisano Jun 7, 2023 Zainteresovan, 695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, PremieRacing je napisao: Koža na sedištu nije koža. osim ako nije naknadno stavljena prava koža. Vrlo moguće, mada bih rekao da moje jeste, ali i da nije, PU se ponaša isto kao koža i zahteva istu vrstu nege. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1999 Napisano Jun 24, 2023 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 6. 2023. at 18:32, doktor je napisao: Ako je namenjeno mom postu iznad, možda nije najjasnije, ali se koristi iz istog razloga kao i trake za teniske rekete. https://m.aliexpress.com/item/1005002318420757.html?spm=a2g0n.order_detail.order_detail_item.3.1e6ff19cKd8Lx8 To je termo skupljajuci buzir za teleskopske stapove za ribolov.Ja koristim onu braon traku za dihtovanje prozora.Sprecava prenosenje vibracija na ruku i osecaj je prijatan.Cena joj je oko 100din.Dupla sirina .Nemam trnutno sliku ali mogu da postavim ako nekoga interesuje.Postoje na Aliju i one kamuflazne samolepljive trake ..... Elastische Wrap Band Armee Klebstoff Jagd Camouflage Stealth Band Wasserdicht Wrap Self Adhesive Elastische Bandage Camo Band für| | - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8647 Napisano Septembar 20, 2023 Drug član, 893 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 'ebem ih baš u belu fiks traku, al ostatak top ispao. Jeftino rešenje. 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8396 Napisano Septembar 20, 2023 Ne silazi, 2183 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Korozija na GS-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Septembar 20, 2023 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nemoguce 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15154 Napisano Septembar 21, 2023 moto merkat °°, 4951 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna stvar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...