Gordak985 2459 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Planiram da menjam motor, ne znam kad, ne baš uskoro, na jesen ili proleće. Treba mi savet, jedan "brejnstorming" što bi rekli, šta uzeti. Ja imam neke prohteve i zamisli koje ću izneti ovde a vi ako imate volje, želje i znanja, dajte svoje viđenje. Na motoru sam isključivo sam, i to nemam nameru da menjam u skorije vreme. Visok sam 177, 75+- koji kg. Hoću nešto oklopljeno ili poluoklopljeno. 4 cilindra, skoro pa obavezno Efi i do 750 kubika. Korman, ne heble. 2 cilindra dolaze u obzir, ali bi pre probao 4. Vozim u lokalu sa povremenim izletima 300-500 km u krugu. Neke moje ideje, redosledom kako su mi srcu bliski, da steknete utisak:ER-6F (prvi pa odstupa)Z750SCBF600Fazer600 Po sadašnjim cenama, gledam do otprilike 3500e. Sve marke dolaze u obzir, mada realno, Japan. Sent from my 2107113SG using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7166 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 2995 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan SV650. Moj glas. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 651 Napisano Maj 31, 2023 Zainteresovan, 436 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih predlozio logican nastavak sa ER-a,Versys 650 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan SV650. Moj glas.Fali mu oklop, inače bi bio u vrhu liste. Bio jedan sa kormanom i originalnim heblama proletos na oglasima i hteo da idem da ga gledam kad mi je firma saopštila da prestajemo da sarađujemo, što je celu priču odložilo :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7166 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 2995 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Patriota said: Ja bih predlozio logican nastavak sa ER-a,Versys 650 Slažem se. Osim budžeta. Meni je Transalp 700 ostala neprežaljena želja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7752 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 809 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas ide za Fazer 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan i baš slučajno je tvoj na prodaju? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se. Osim budžeta. Meni je Transalp 700 ostala neprežaljena želja.Ja sam ko mlad momak gledao 650icu u salonu, balavio. Danas me od njih odbija petostepeni menjač. I ovako tražim sedmu brzinu stalno :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan i baš slučajno je tvoj na prodaju? Jel to onaj baksuzni beše ili sam pomešao teme? Svakako ne kupujem pre jeseni, do tad će valjda kolega da proda :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7752 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 809 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @nafetS Ne ne. Komentar nije bio s tom namerom. Već stvarno kao najbolji izbor od ponudjenih, po meni. @Gordak985 Taj taj. Dragi mi Maler. Vozimo se već 3000km bez da grcne, da ga ne ureknem. Spremamo se i za Trebinje. U ljubavi smo opet Srećno s kupovinom. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Maj 31, 2023 (promenjeno) Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Gordak985 je napisao: do tad će valjda kolega da sredi Evo, popravio sam ti ovo Znaš kako ide, razvaljuje te, stalno nešto radiš, budžiš... Prodaš, kod ovog sledećeg ni da zucne, samo kotrlja točkove, tako da... ako ponuda bude stajala, znaš sve šta je rađeno.. Nije loše ni sa foruma nešto, isprati oglase, pa čak i da se ne uklapa 100%, opet, probaj, zamenićeš.. Meni je to bitno kad kupujem polovno, nema veze koliki je zahvat bio ako je dokumentovan i urađen pošteno. Šalim se ja malo gore, el dottore će mi oprostiti! Evo, napisah i zbilju vezanu za motorić i uopšte viđenje radova. To, samo rokaj, pratio sam temu, lepo pišeš o izletima, nadam se da će bude i putopisčić neki sa duže ture Promenio Maj 31, 2023 član nafetS 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7752 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 809 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @nafetS Nemam ti šta oprostiti, jer nisam ništa ni zamerio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2991 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan vFr 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, popravio sam ti ovo Znaš kako ide, razvaljuje te, stalno nešto radiš, budžiš... Prodaš, kod ovog sledećeg ni da zucne, samo kotrlja točkove, tako da... ako ponuda bude stajala, znaš sve šta je rađeno.. Nije loše ni sa foruma nešto, isprati oglase, pa čak i da se ne uklapa 100%, opet, probaj, zamenićeš.. Meni je to bitno kad kupujem polovno, nema veze koliki je zahvat bio ako je dokumentovan i urađen pošteno. Šalim se ja malo gore, el dottore će mi oprostiti! Evo, napisah i zbilju vezanu za motorić i uopšte viđenje radova. To, samo rokaj, pratio sam temu, lepo pišeš o izletima, nadam se da će bude i putopisčić neki sa duže ture Trebao je da bude ovo proleće ali se izjalovilo, taman za sledeće proleće skidam nalepnice pa ako bude i novo motorče, i-haj :-)Mada sam ja mojim ER-5 prezadovoljan, vozi mi se nešto "tuđe" :-DSent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan vFrNeće da može efi i do 750 kubika, osim ako sam nešto grdno pomešao. Inače ne bi imao ništa protiv.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John159 132 Napisano Maj 31, 2023 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Prnjavor, RS Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Пратим тему, да видим какви би све предлози стизали. Тренутно смо на сличним моторићима, GS500E, само кад је реч о оклопњацима пре ме привлачи V-Strom или Transalp, нешто томе слично, али још ми није проблем да се крљам са ветром Свакако се надам да знаш шта тражиш и да ћеш у добром стању такав пример наћи Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar andric 354 Napisano Maj 31, 2023 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan cbf 600s.... 4 cilindra mosh sa njim putovati, moze po gradu..... miran dok ga ne oteras u obrtaje (6-7 hiljada pa na gore) udoban vozi se ko bicikla iako je relativno tezak u mestu (karburatoru nish ne fali ali za ubrizgavanja koji dinar mora ici gore cena) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 31, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Jel te samo EFI interesuje ili...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8007 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan A zašto ne Bandit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Maj 31, 2023 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Bandit 600s, 650s, GSXF 650, Fazer Fz6s, FZS 600 Kawasaki ER-6F, Z-750s, ZR-7s Honda Hornet 600s, CBF 600s U mojoj zadnjoj kupovini, takođe me udarilo EFI ludilo pa sam se nadao da uzmem Fazer FZ6 ili Z-750s, ali nisam ni malo gadljiv na karburatore, pa je bio i stariji FZS600 Fazer u igri, i na kraju sam uzeo FZ6 i za sad sam zadovoljan. Promenio Maj 31, 2023 član Disko Nindža 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 361 Napisano Maj 31, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi u obzir i CBF 1000, uklapa se po snazi u ostale opcije iako prebacuje kubikazom. Vrlo pitom i udoban motor, lako se vozi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel te samo EFI interesuje ili...? U kombinaciji sa 4 cilindra, da, skoro obavezno. Jedino neki baš poznat i dobar primerak sa karburacijom bi uzimao u obzir, ali preferiram prelazak na struju.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A zašto ne Bandit.Nema zašto. Može, dok god se uklapa u okvire, ali sve koje sam u okvirima video su sa karburacijom.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi u obzir i CBF 1000, uklapa se po snazi u ostale opcije iako prebacuje kubikazom. Vrlo pitom i udoban motor, lako se vozi.Ne bih hiljadarke još uzimao u obzir, podvukao sam crtu na Z750s, sve preko toga po snazi i/ili zapremini odbacujem za razmatranje. Bože moj, nešto ekstra interesantno iskoči, tipa @N.F.S. rešio da proda svoj u bescenje i to baš meni, i to baš kad se meni sklope kockice, pa nisam lud da odbijem :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano Maj 31, 2023 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Nema dalje... posle njega sve je smešno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...