VRC 8x 45 Napisano juče u 13:46 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: /- Prijavi odgovor kao problematičan posle probam da se ulogujem na Tool4all, kazu mi ne pripadam njihovom sajtu vec mi daju link da se logujem na AMSS Zakljucak, spojeno je, umrezeno ali preko razlicitih platformi i provajdera, pa srecno svima zavisno od dobavljaca Da. Kupio sam tag u Tehnomaniji i link na ugovoru je ka njihovom portalu, neće na tol4all. Ali je ista funkcija, za inostranstvo se registruje posebno, poveže sa deviznim računom itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 10904 Napisano juče u 14:42 4_tocka_i_karoserija, 2205 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan On 5. 8. 2025. at 14:56, milanares je napisao: Za tag kroz mkd mi je skidao keš sa deviznog racuna, nisam imao dovoljno za zadnju rampu ali me je pustio i blokirali su mi mkd tag. Prebacio na devizni i opet aktivirao na toll4all.com. ako zatreba nekom. Može malo pojašnjenje oko ovoga? (upravo razmišljam da konačno uzmem tag) Zar prilikom registracije ne unosiš broj sa kartice koja skida sa računa na koji je vezana bez obzira na valutu naplate?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8273 Napisano juče u 17:05 -, 1842 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Da. I skida na kraju meseca sa tog racuna. A ako nema sredstava na tom racunu blokira se tag... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 82 Napisano juče u 19:10 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan Prelistao sam sve..ali jedno nisam skontao...ta kartica za motocikl. Gde se koristi jel na prolazu ENP da je skeniras ..ili se ceka na naplatnoj redovno pa umesto kesa ..ocitas tu karticu ..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 10904 Napisano juče u 19:12 4_tocka_i_karoserija, 2205 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ser je napisao: Da. I skida na kraju meseca sa tog racuna. A ako nema sredstava na tom racunu blokira se tag... Sad tek shvatam Pitao sam se šta se desi kad se neko zaleti, a nema para na kartici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9269 Napisano juče u 19:17 nekrunisani kralj moto cigana, 3267 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Skida sa računa sledećeg dana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanares 14 Napisano juče u 19:22 U prolazu, 5 postova Lokacija: Grcka.... da je sreće Motocikl: Tomos na pedale trula višnja '75 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je kartica dinarskog i deviznog računa u istoj banci i imao sam nešto malo na deviznom pa me je pustio iako nije bilo dovoljno; vrv te pusti s obzirom da skida nakon nekog vremena. Registrovan mi je samo dinarski broj računa ali ga vezuje i povlaci i s deviznog keš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 586 Napisano juče u 19:26 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Мени је са грчког тага скидало одмах по проласку, а са нашег ми скида за недељу-две јер ми је постпејд Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9269 Napisano juče u 19:37 nekrunisani kralj moto cigana, 3267 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3793 Napisano juče u 19:39 (promenjeno) Drug član, 923 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Naš skida ujutru, tako da bez para mozes ceo dan da prolazis. Pricam o tagu koji je konfigurisan za post pejd i za rad u Mkd (integrisani). Ako nema love onda ga blokira, e sad da l za dan ili dva. Grčki skida istog trenutka i cak mislim da ne mozes da ga potrošiš do kraja. Na 5 eura pali žuti semafor na rampi i nisam siguran da može sledeca rampa da se prodje, bez obzira koliko kosta prolaz na toj rampi. Promenio juče u 19:40 član grafigo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8273 Napisano juče u 19:52 -, 1842 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, mrle said: Skida sa računa sledećeg dana. Ako pricamo o nasem ENPay na dve nedelje. Mislio sam da je mesecno, al sad bas bacio pogled 2 nedelje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9269 Napisano pre 22 sati nekrunisani kralj moto cigana, 3267 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan 01.08 sam koristio Tag, naplaćeno 02.08 I tako je uvek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8273 Napisano pre 5 sati -, 1842 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene drugacije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...