vidakn 2107 Napisano Avgust 14 Drug član, 1577 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Aaa, ne vidi se istorija prolazaka na t4all za Hrvatsku za to mora HAC aplikacija i tu se vidi.Inače ja sam sve radio na fonu i za Cg, Mk sam registrovao sve na t4all a za Hrvatsku na t4all ima link koji preusmerava na portal HAC-a pa se tamo registruješ, t4all i HAC nisu povezani.Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 11291 Napisano juče u 08:36 4_tocka_i_karoserija, 2262 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Idem u Istru za vikend, pa da pitam - da li neko zna tačno da objasni dokle mogu da koristim naš tag? Ako sam našao tačne podatke, trebalo bi da mogu do Rijeke, a tamo posle od Učke ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2107 Napisano juče u 09:54 Drug član, 1577 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam letos, moraćeš bez taga taj deo puta, ne radi naš tag tamo.Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2107 Napisano juče u 09:54 Drug član, 1577 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam letos, moraćeš bez taga taj deo puta, ne radi naš tag tamo.Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4809 Napisano juče u 10:07 Drug član, 1051 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče Hrvatske - da li se i sa našim TAG-om ostvarujepopust od 12,4% kao sa HR TAG-om? I da čuvajte se rampi, na mnogima je senzor između kućice i same rampe, ne kaokod nas na ulasku prema kućici,mada na ima i onih Fast ENC, koji su dobro napravljeni. Meni sa našeg TAG-a kroz Makedoniju skida sredstva sa kartice momentalno pri prolasku, bio ove sezone 3 puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 11291 Napisano juče u 10:49 4_tocka_i_karoserija, 2262 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, vidakn je napisao: Bio sam letos, moraćeš bez taga taj deo puta, ne radi naš tag tamo. Sent from my SM-A556B using Tapatalk Znam da ne radi, nego pokušavam da saznam gde tačno moram na klasičnu naplatnu - je l' to iza Rijeke, pred tunelom? pre 39 minuta, QmBGD je napisao: I da čuvajte se rampi, na mnogima je senzor između kućice i same rampe, ne kaokod nas na ulasku prema kućici,mada na ima i onih Fast ENC, koji su dobro napravljeni. Znači, tek iza kućice se će se čuti onaj bip? Jesu li nekako drugačije obeležene trake? (Znam da su obeležene ENC trake, prolazio sam ranije bez taga, nego te za Fast ENC) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4809 Napisano juče u 10:55 Drug član, 1051 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Za Fast jesu, i odvojene su često, deluje mi kao da ih postavljaju jer su ove kretenski postavili... Kod ZG i na tim velikim stanicama ima odvajanja po par KM ranije za ENP, na ovim manjim moraš dobar vid da imaš Kod Batrovaca maltene moraš da staneš pred rampu da bi ti se otvorila, baš idiotski sistem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2107 Napisano juče u 10:55 Drug član, 1577 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Znači, tek iza kućice se će se čuti onaj bip? Jesu li nekako drugačije obeležene trake? (Znam da su obeležene ENC trake, prolazio sam ranije bez taga, nego te za Fast ENC)Klasična naplatna rampa, može keš ili karticaSent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2865 Napisano juče u 17:42 Drug član, 983 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, QmBGD je napisao: Što se tiče Hrvatske - da li se i sa našim TAG-om ostvarujepopust od 12,4% kao sa HR TAG-om? Ostvaruje se neki popust, mislim da je čak i oko 22% Puna cena je ja mislim 18,6€ za ovu sekciju 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 744 Napisano pre 23 sati Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, zaludan said: Znam da ne radi, nego pokušavam da saznam gde tačno moram na klasičnu naplatnu - je l' to iza Rijeke, pred tunelom? Tako je po ovome: Ovo je mapa gde važi: /src/app/assets/images/favicon.ico HAC Geoportal GEOPORTAL.HAC.HR I mapa za Istarski Y Cjenik dionica na karti BINA-ISTRA.COM Bina Istra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4809 Napisano pre 22 sati Drug član, 1051 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Mr_Wolf je napisao: Ostvaruje se neki popust, mislim da je čak i oko 22% Puna cena je ja mislim 18,6€ za ovu sekciju Bravo - moja greška, 21,74% je popust na TAG (ENC), što je odlično jer je očigledno i za naš TAG isti popust, pa mogu da se rešim Hrvatskog kada ga potrošim. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 11291 Napisano pre 11 sati 4_tocka_i_karoserija, 2262 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Robi je napisao: Ovo je mapa gde važi: /src/app/assets/images/favicon.ico HAC Geoportal GEOPORTAL.HAC.HR Neispravan link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 744 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Meni radi, kliknem desno na... Ajd probaj ovde ili HAC Geoportal Dobije se ovo, ali može i zumirati Promenio pre 11 sati član Robi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 11291 Napisano pre 8 sati 4_tocka_i_karoserija, 2262 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je nešto privremeno, sad sve radi Hvala puno, svakako korisni linkovi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9664 Napisano pre 6 sati nekrunisani kralj moto cigana, 3277 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Tag kroz Makedoniju radi kao Evzoniju. Od Skoplja ka Ohridu ne radi, mora da se plaća. Skoplje Kičevo 5 naplatnih rampi,dok išaltaš do šeste, kočiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 619 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 643 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, mrle je napisao: Skoplje Kičevo 5 naplatnih rampi,dok išaltaš do šeste, kočiš. Ja se tu smorio skidati rukavice i tražiti pare svako malo i odlučim da kroz sledeću prođem za nekim kamionom... Kad je počeo da zavija alarm... kao da sam opljčkao banku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...