Tribun_Populi 51 Napisano Decembar 31, 2025 U prolazu, 42 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga ne pauziram, nisam ni prošle godine. Teram i zimi bez problema, a kako najavljuju pred božić prolećnu temperaturu ima i tad da padne neka vožnja. 8K km do sada za godinu i četiri meseca, s tim da sam prvu godinu završio sa 7. Ovaj sad jesenji deo godine je em bio nikakav, em ja nisam imao vremena. Namestili mi novu tablu pre par meseci, sve top sad. U međuvremenu sam prodao centralni kofer od 55L i kupio set od sva tri (45L centralni + 35/32 bočni) sa nosačima, stiže posle božića. Treba da se buši okvir negde za montažu, a i dalje ne kapiram gde i kako će to ići, nigde ni neki tutorijal da nađem. Ako neko ima iskustva, značilo bi mi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 524 Napisano Decembar 31, 2025 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam busio za sadove bocne, prosto je kao pasulj... Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tribun_Populi 51 Napisano Decembar 31, 2025 U prolazu, 42 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan @Don_Kihot Verujem, samo nisam baš ukapirao princip po kome se fiksiraju nosači kad se probuši rupa, ide jedan dugački šraf ili dva, kako? I koji promer kružne testere za bušilicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 560 Napisano Decembar 31, 2025 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne kapiram šta treba da se buši, Ovako je kod mene na 625 ilustracije radi, na 900 manje više isto i ne kapiram šta je drugačije na 525 i šta treba da se buši tačno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...