vlada53 27 Napisano Mart 7 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: vog2 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan Danas napravio krug od jedno 250 km motor je extra bas se lako vozi vetar mi nije smetao mada sam ja nizi ali mora stalno da se radi sa menjacem kratke su brzine i ako se malo zablejis ostanes u visem stepenu ocas posla pa brzo menjas na dole tu je malo neprecizan mada tu sam ja kriv,motor u krivinama lezi top dosta tu doprinose i gume koje su odlicne jos ga razradjujem tako da pazim na obrtaje potrosnja 3,7 za sad. Kocnice takodje dobro koce mozda bi malo podesio prednju vilu malo mi trvdja ali otom potom. Eto neko moje misljenje 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 410 Napisano Mart 8 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan stigao danas poviseni vizir, +15 isproban sa 160-170 na autoputu, nula vetra na kacigi... pre za do vo ljan! svaka preporukaAko možeš da se pohvališ vizirom, možeš valjda i da odgovoriš oko poručivanja, da i drugi znaju kakve opcije imaju. To je valjda poenta foruma...Sent from my SM-S918B using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 80 Napisano Mart 8 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Viđen jedan "crnac" parkiran na Tesli u PA danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos81 78 Napisano Mart 9 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se, nisam ispratio posle par neuspelih pokusaja na aliexpressu (svi vraceni zbog nemogucnosti dostave zbog gabarita) na kraju porucen sa unclewang DS525X Windshield (Model B) UNCLEWANG.NET The original windshield is 36cm, and the B model design is closer to the original factory design. 90$ (duplo vise od aliexpressa nazalost) + dranje koze od fed-ex sa jos oko 60. sve u svemu pi8darija sto se tice para ali je super kvalitet i bas ce znaciti za voznju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10961 Napisano Mart 9 Drug član, 1113 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas okrenuo nešto preko 300km. Ok sve ali dupe me boli nenormalno.Moraću uzeti onaj podmetač neki.Sent from my M2006C3MII using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18699 Napisano Mart 9 Integrisan, 5601 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 41 minutes ago, Interceptor BP said: Ja danas okrenuo nešto preko 300km. Ok sve ali dupe me boli nenormalno.Moraću uzeti onaj podmetač neki. Sent from my M2006C3MII using Tapatalk Ako isprobas one gel sa Temu i sl. ako valjaju prosledi mi link. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 258 Napisano Mart 9 (promenjeno) Svrati ponekad, 91 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas napravio skoro 200 pa me dupe boli haos... Ja da sam imao plan za 300km ja bih odustao... . Mada ja mislim da samo treba da se istreniram. Ovo boli samo od nevoznje Inace danas gledao po netu ovaj Voge motocikl, interensantno izgleda... Gledao ovaj novi 625 i ima neki jaci oko 900ccm...nisam zapamtio. Promenio Mart 9 član Vujka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2462 Napisano Mart 9 Drug član, 802 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Voge 900 DSX, sad izlazi i 800, više offroad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan 95 Napisano Mart 12 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zasto, ali kod nas je naajtrazenija boja Black Knight, i jos jedan kolega Vladimir na drumu 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 6030 Napisano Mart 13 Drug član, 1477 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Хммм... заааанимљиво 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8768 Napisano Mart 13 Ne silazi, 2254 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Marko05 je napisao: Хммм... заааанимљиво Slažu ti se patike uz njega...uzimaj.Ali pogled osobe iza tebe..... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 6030 Napisano Mart 13 Drug član, 1477 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Žaksi said: Slažu ti se patike uz njega...uzimaj.Ali pogled osobe iza tebe..... Фазон, пази овог деееебила. То за патике је пресудило. Видећемо, још мало је сајам. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8768 Napisano Mart 13 Ne silazi, 2254 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre bih rekao da mu je krivo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 72 Napisano Mart 13 U prolazu, 63 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge sr3 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Marko05 je napisao: Хммм... заааанимљиво I ja ga merkam. Koliko si visok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 6030 Napisano Mart 13 Drug član, 1477 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, nuk said: I ja ga merkam. Koliko si visok? Негде око 180ак. Таман је што се висине тиче. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mangup 14 Napisano Mart 13 (promenjeno) U prolazu, 15 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Voge 525ACX Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Čeka me servis mog dvotočkaša, Voge 525ACX na 5000km. Imam pitanje koji servis mi preporučujete? Novi Sad ili Beograd samo da nije u SU jer kod njih više ne želim da nosim motor. Bitno mi je da su posvećeni, korektni, savesni i da dobijem račun za izvršene usluge. Motor je u garanciji. Hvala Promenio Mart 13 član mangup 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 410 Napisano Mart 13 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Valjevo kod Ćipure. Dok čekaš servis odeš kod Bore i oždereš se ko čovek. I još si se provozao. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 72 Napisano Mart 13 U prolazu, 63 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge sr3 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Marko05 je napisao: Негде око 180ак. Таман је што се висине тиче. Nije onda mnogo veći od 525 ako je uopšte, bar tako deluje sa slike. Ja sam 193 i 525 mi je osetno mali. Hvala Pre sat vremena, mangup je napisao: Pozdrav svima, Čeka me servis mog dvotočkaša, Voge 525ACX na 5000km. Imam pitanje koji servis mi preporučujete? Novi Sad ili Beograd samo da nije u SU jer kod njih više ne želim da nosim motor. Bitno mi je da su posvećeni, korektni, savesni i da dobijem račun za izvršene usluge. Motor je u garanciji. Hvala Ja sam radio u CTC-u prvi a u Beta motors drugi servis i ne bih imao šta da zamerim niti posebno pohvalim za redovan servis kao rutinsku intervenciju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan 95 Napisano Mart 13 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan 44 minutes ago, Don_Kihot said: Valjevo kod Ćipure. Dok čekaš servis odeš kod Bore i oždereš se ko čovek. I još si se provozao. Mislim da je ovaj deo Odes kod Bore, presudan. Barem meni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja010 5 Napisano Mart 17 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko koja je bila cena pre ovog sajamskog popusta? Ne mogu da se setim dal je 6200 ili 6400 bio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1113 Napisano Mart 17 BJB Maxi Scooter Club, 498 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan 6390, skinuli su 400e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3118 Napisano Mart 17 Drug član, 1600 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Isto tako i prošle godine. Skinuli su tih 400e i sa Rally 300, opet isto kao prošle godine.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10961 Napisano Mart 17 Drug član, 1113 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine u Novembru bila akcija i cena bila 6000€ i poklon kaciga.Sent from my M2006C3MII using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 410 Napisano Mart 21 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Produzio registraciju danas. 15407 dinSent from my SM-S918B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3118 Napisano Mart 21 Drug član, 1600 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Produzio registraciju danas. 15407 dinSent from my SM-S918B using TapatalkOvo bez tehničkog još?Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...