Tribun_Populi 43 Napisano Decembar 31, 2024 U prolazu, 28 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan Inače, za nove i buduće vozače, da podelim kratko iskustvo, sa nekih 3500 km pređenih s njim od avgusta do sad - ako postoji jedna reč kojom bih mogao opisati motor - to je allrounder. Vozim ga po gradu umesto skutera i troši 3,6-3,8l/100 km, vozio sam autoput gde je bez greške držao nekih 130-140 km/h na 6-6.500 r/min sa potrošnjom od nekih 4,5-5l/100 km (mada je bilo dosta vetra), vozio regionalne puteve gde je potrošnja kao u gradu. Pri tome, ja sam relativno visok (188cm) i težak. Motor je izuzetno povozan, prašta greške i ako bih nešto mogao da izdvojim to je ta perfektno izvedena ciklistika da u određenim momentima, pri većoj brzini, imaš osećaj kao da lebdiš na njemu. Recimo, 200 km autoputa sam iz cuga izvezao bez da me umori i najmanje, što mi se mnogo dopalo. I da, izgled pleni i mami poglede. 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13234 Napisano Decembar 31, 2024 Ne silazi, 7491 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zamisli, motocikl jbt! Pa nije trotinet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 113 Napisano Decembar 31, 2024 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Motorcyclist said: Za 150e isplati se. Dal se isplati ? 150 EKU + 30 - 50 filter vazduha otvoreniji + 100 - 150 e. minimum da to sve neko uglavi i povadi katalizatore ! Znamo svi kolko kostaju ruke majstora koji zna sta radi ( u zadnje vreme ) Po meni to nije vredno toliko ( tih 12 konja ) - jedino mi se svidja ta varjanta zato sto bi motor zdravije i dugovecnije radio bez katalizatora i prigusivanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tribun_Populi 43 Napisano Decembar 31, 2024 U prolazu, 28 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, VELJA YZ 250 je napisao: Dal se isplati ? 150 EKU + 30 - 50 filter vazduha otvoreniji + 100 - 150 e. minimum da to sve neko uglavi i povadi katalizatore ! Znamo svi kolko kostaju ruke majstora koji zna sta radi ( u zadnje vreme ) Po meni to nije vredno toliko ( tih 12 konja ) - jedino mi se svidja ta varjanta zato sto bi motor zdravije i dugovecnije radio bez katalizatora i prigusivanja Ja bih rekao da se katalizatori u tom slučaju ne vade. Njemu je 55 KS fabrička maks moguća snaga, s drugim ECU. Grk koji je vadio katalizatore, eno ga na YT (EnzoRider) i pravio 60 KS nije menjao ECU, koliko ja znam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolakv 3 Napisano Decembar 31, 2024 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas fabricko sediste i vizir i izdrzis 200 km u cugu onda svaka cast, a sto se potrosnje tice u Bg je meni 4.3-4.6l i ispod toga nije padala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tribun_Populi 43 Napisano Januar 1 U prolazu, 28 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Nikolakv je napisao: Ako imas fabricko sediste i vizir i izdrzis 200 km u cugu onda svaka cast, a sto se potrosnje tice u Bg je meni 4.3-4.6l i ispod toga nije padala Fabričko sedište, čak i vizir je bio fabrički u to vreme, sad stavio 15 cm povišeni. I dodatno je vetar šibao nemilo, u povratku sam ga pola puta vozio na kontru. Potrošnja grad nikad mi nije prešla 4, samo što retko kad u gradu vidi i treću, kamoli četvrtu. BG je drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos81 11 Napisano Januar 11 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan Gde si uzeo 15cm povisen vizir? ja sam probao preko aliexpressa da ga narucim i nije stigao, dobio sam refund naravno a razlog je da je prevelik za slanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 346 Napisano Januar 12 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Isti slučaj i kod mene.Sent from my SM-S918B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10319 Napisano Januar 18 Drug član, 1068 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sam se juče sa prodavcom i kaže isporuka za 7-10 dana. Navodno je na carini tako da sam pogrešno pretpostavljao da je motor već u Srbiji. Nije ni bitno sad ostaje da čekam da li će tih 7-10 dana da se oduže ili ne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 113 Napisano Januar 18 (promenjeno) Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Prije 2 sata, Interceptor BP je rekao: Čuo sam se jučer sa prodavcom i kaže isporuka za 7-10 dana. Navodno je na carini tako da sam pogrešno pretpostavio da je motor već u Srbiji. Nije bitno sad ostaje da čekam da li će tih 7-10 dana da se oduže ili ne. Lepe vesti - točno sam imao "insekt" što bi reko her Žika, da će ispostovati dogovore i detalje Promenio Januar 18 član VELJA YZ 250 Slovna greska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10319 Napisano Januar 18 Drug član, 1068 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja se nadam da će stvarno biti 7-10 dana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thedaaax 6 Napisano Januar 21 U prolazu, 45 postova Lokacija: Subotica Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/8/2024 at 4:55 PM, NikolaFZ1 said: Pozdrav drugari, danas preuzet iz Skuter centra u Beogradu, sve pohvale i preporuke za saradnju sa Ivanom iz Skuter centra, inace i clan foruma @ivan. Ukoliko razmisljate o kupovini ovog motora nazovite Ivana i sve ce vam biti jasnije, imate mogucnost i test voznje, sve pohvale i preporuke, jos jednom... Pozdrav P.S. Motor je ispunio sva moja ocekivanja... Pozdrav Nikola, koliko su te izašli koferi? Kakvi su? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 113 Napisano Januar 29 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Moj stigao, juce preuzet, danas registrovan i provozan, ja prezadovoljan i utisci su odlicni za ovo kratko vreme. Moram i da pohvalim Dejana i Mladena iz ATV Nautika, svaka im cast na poslovnosti i strucnosti i najvise mi prija sto sam ispostovan za rokove isporuke i ostale detalje ! 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6063 Napisano Januar 29 Drug član, 2080 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lep motor! Čestitam, u zdravlju se vozio. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10319 Napisano Januar 29 Drug član, 1068 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Moram sutra zvati da vidim šta je sa mojim,i meni obećali da će ove nedelje biti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markokove 22 Napisano pre 15 sati (promenjeno) U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF moto NK 300 (prodat), Voge 525 DSX (rezervisan) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Ja sam bio, moj je stigao, treba da ga preuzmem ove ili sledeće nedelje (zavisi kakvo vreme bude). Lepo izgleda, svaka čast momcima iz ATV&Nautica. Razmišljam da uzmem neki kofer, neki savet, model, veličina? Pisao sam u drugoj temi LS2 alu kofer. Pohvalili su ga svi, ima sivi i crni (moj motor je sivo plavi pa bi onda sivi bio bolji). Moram da odem, vidim koja veličina je ok, 45 ili 55L. Da napomenem, treba mi mesta za jednu flip-up kacigu, jaknu, eventualno manji ranac. Promenio pre 15 sati član markokove 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2586 Napisano pre 15 sati Drug član, 1267 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega @Sale88 je uzeo baš lepo koferče za smešne pare, stoji tom motorčetu kao saliven. Ako se javi, možda može da ti preporuči.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2826 Napisano pre 14 sati (promenjeno) Drug član, 1205 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam ja ls2 alu kofer crni 65 l. @markokoveMislim da mozes lagano 55 l jer za to sto planiras 45 je malo. Odes parkiras ispred DD moto u Vojvođanskoj izneses kofer po kofer i vidis sta ti paše. Crni iznenadjujuce bolje stoji i mnogo manje deluje na motoru. Nisam verovao da cu uzeti 65l ali paše ko saliven i svašta stane(dve kacige i okolo svašta).Mnogo znači kad kazem ja koji mrzim kofere na motoru ili skuteru. Promenio pre 14 sati član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10319 Napisano pre 14 sati Drug član, 1068 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Meni bili onomad rekli da će motor biti danas ili sutra a pošto me danas nisu zvali zovem ja njih sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markokove 22 Napisano pre 14 sati U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF moto NK 300 (prodat), Voge 525 DSX (rezervisan) Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Džim Džarmuš je napisao: Uzeo sam ja ls2 alu kofer crni 65 l. @markokoveMislim da mozes lagano 55 l jer za to sto planiras 45 je malo. Odes parkiras ispred DD moto u Vojvođanskoj izneses kofer po kofer i vidis sta ti paše. Crni iznenadjujuce bolje stoji i mnogo manje deluje na motoru. Nisam verovao da cu uzeti 65l ali paše ko saliven i svašta stane(dve kacige i okolo svašta).Mngo znači kad kazem ja koji mrzim kofere na motoru ili skuteru. Hvala na savetu, tako će i biti, kad uzmem motor, oteram tamo i na licu mesta probam . Bitno mi je samo da ste svi vi zadovoljni sa pomenutim modelom i markom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale88 41 Napisano pre 14 sati (promenjeno) U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Gordak985 je napisao: Kolega @Sale88 je uzeo baš lepo koferče za smešne pare, stoji tom motorčetu kao saliven. Ako se javi, možda može da ti preporuči. Sent from my 2107113SG using Tapatalk Plastika, Kina, za smešne pare, uzeo sam ga kao privremeni ali evo za sad ispade da je privremeno/trajno rešenje . Fali mi malo mesta ali za svaki dan je odlican. I da dodam, vrlo je kvalitetno odrađen Ako treba nekom link neka pise private. Promenio pre 13 sati član Sale88 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10319 Napisano pre 13 sati Drug član, 1068 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Jeli to nešto ovako? https://www.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/koferi-torbe-bisage-i-nosaci/aluminijumski-kofer-za-motore-i-skutere/oglas/173439736?filterId=436 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale88 41 Napisano pre 13 sati U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan Tako nesto, moja postava ima malo vise džepova i kao da lepse lezi unutra ali mislim da je sve ostalo isto. Ako se dobro secam i cena je tu negde. Moj ima i naslon za suvozača Dosao je ceo u nekim užasnim nalepnicama sa jakim lepkom ali je medicinski benzin to resio za 10min. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6063 Napisano pre 12 sati Drug član, 2080 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Lep ovaj voge. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale88 41 Napisano pre 12 sati U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko hint za vizir. Gde da kupim/pravim? Moram da produžim, visok sam 190 oduva me vetar… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...