Alekre 12783 Napisano Novembar 27 Ne silazi, 7383 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi novčić. Pismo Voge Honda glava. Ako se obraduješ ishodom to je to. Ako ne, onda je ovaj drugi motor 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markokove 20 Napisano Novembar 27 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF moto NK 300 (prodat), Voge 525 DSX (rezervisan) Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Alekre je napisao: Uzmi novčić. Pismo Voge Honda glava. Ako se obraduješ ishodom to je to. Ako ne, onda je ovaj drugi motor Logično . Ne znam ni kojim motorom bi se pre obradovao pa sam zato hteo neko umesto mene . Nemam mnogo vremena da odlučim ali valjda ću ispravno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12783 Napisano Novembar 27 Ne silazi, 7383 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma probudi taj osećaj u crevima. Do it. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 98 Napisano Novembar 27 (promenjeno) Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje nekad ne razmišljati i kalkulisati mnogo - na instinkt sam uvek kupio najbolji primerak auta, ai motor - tako da smatram da vredi ponekad i rizikovati + prijatniji je adrenalin Promenio Novembar 27 član VELJA YZ 250 Visak reci obrisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 244 Napisano Novembar 27 Svrati ponekad, 322 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Probaj oba i uzmi ono što to srce kaže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markokove 20 Napisano Novembar 29 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF moto NK 300 (prodat), Voge 525 DSX (rezervisan) Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisao sam i ja Voge 525DSX plavi Prelomio sam. Sve najbolje svima sa foruma i pišemo utiske. Veliki pozdrav 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12783 Napisano Novembar 29 Ne silazi, 7383 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel pomogla novčić logika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markokove 20 Napisano Novembar 29 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF moto NK 300 (prodat), Voge 525 DSX (rezervisan) Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Alekre je napisao: Jel pomogla novčić logika? Nije, samo neka moja prosta logika : Pretežno će biti vožnje po gradu, nisam toliko zahtevan, jeftiniji je dosta, manja registracija, 4 godine garancije. Više pluseva nego Honda. Honda jeste sigurno kvalitetniji ali taj potencijal kod mene ne može biti iskorišćen u potpunosti. Nadam se lepoj vožnji i pre proleća pa slobodno pišite utiske, ja ću vrlo rado podeliti. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9821 Napisano Decembar 1 Drug član, 1026 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Evi i ja uspeo poslednji dan i poslednji sat akcije da kaparišem 525 dsx Razmišljao sam da bi možda idućeg proleća kupio ali došao drugar pa on i moja žena me uz teške muke (skoro dva minuta) nagovorili da zovem i da idem rezervisati. Na akciji bio 5999 evropskih i još poklon kaciga. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 336 Napisano Decembar 1 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Motor je stvarno po meni best buy, naravno zavisi ko šta želi i očekuje. Ja nemam nijednu zamerku, osim što se taj točak malo povampirio, ali eto opet je kod njih. Rekli su da imaju materijal i da će ga sad celog pretamburati i rešiti...Sent from my SM-S918B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9821 Napisano Decembar 1 Drug član, 1026 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Videću kad stigne (Januar smo ugovorili) i kad krenu vožnje. Ja odlučio (uz podršku) i nek ide život Sent from my M2006C3MII using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16922 Napisano Decembar 1 Integrisan, 5010 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad bih birao ne znam sta bih pre 450MT ili ovaj motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 336 Napisano Decembar 1 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan 450 je vise za off a ovaj je manje za offSent from my SM-S918B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2560 Napisano Decembar 1 Drug član, 1128 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1647 Napisano Decembar 1 Drug član, 597 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Kratko sam vozio oba, moj izbor bi bio CF. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1322 Napisano Decembar 1 (promenjeno) Drug član, 864 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ovaj 525 letos u grckoj, lep motorić. Kada bih birao izmedju ova 2 najradije bih odabrao 450mt, najpre zbog samog agregata. Sta god uradili 180° p. twin agregatu, nikad nece zvucati ni priblizno dobro kao "crossplane" iliti 270° twin... A i ugladjeniji je dosta, manje vibracija. CF deluje dosta ozbiljnije sto se vidi po nekim detaljima kao sto je displej i sl. Nema tog random sarenila kao na qj,voge,zontes itd... Promenio Decembar 1 član Rider000 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16922 Napisano Decembar 1 Integrisan, 5010 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po ovome CF. Laksi, na papiru bolje kocnice, vise za offroad. Mada lep je 525dsx, samo za nekoga koje vozio jace, na tu kilazu malo slab. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1322 Napisano Decembar 1 Drug član, 864 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je greska u tekstu, 450mt je oko 180kg prazan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9821 Napisano Decembar 1 Drug član, 1026 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan I za 525 DSX se na sjtu predstavnika navodi težina 191 kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 98 Napisano Decembar 1 (promenjeno) Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Prije 44 minuta, Interceptor BP je rekao: I za 525 DSX se na sjtu predstavnika navodi težina 191 kg. Previs te neke podatke o npr. tezini, nosivosti, max. brzini, ... svi ti uvoznici, trgovci pa cak i fabrika olako iu svrhu marketinga navodi u brošurama i na sajtovima - prepisuju cak i osnovnu opremu sa raznih trzista ( Rusija, amerika, azija, ... ) gde to u stvarnosti nije bas isto. Nadam se samo da su homologaciju u agenciji za bezbednost. rs odradili kako odgovara modelima za naše trziste, da jedan dan, mi kupci, necemo imati problem sa nekim podatkom u saob. dozvoli ! Promenio Decembar 1 član VELJA YZ 250 ispravka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 98 Napisano Decembar 1 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam svima na ponekoj slovnoj gresci u mojim postovima, ali cudne reci mi izlaze pri pisanju ( tek kad " posaljem odgovor ) i kad probam da ispravim ne uspeva mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2560 Napisano Decembar 1 (promenjeno) Drug član, 1128 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Probao davno oba ,mt 450 bolji za visoke zbog sedenjatj. ugla potkolenice .Voge bolji na auto putu i povozniji u krivinama.Ma da gume nisu bile iz iste kategorije. Promenio Decembar 1 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16922 Napisano Decembar 1 Integrisan, 5010 postova Prijavi odgovor kao problematičan 48 minutes ago, Džim Džarmuš said: Probao davno oba ,mt 450 bolji za visoke zbog sedenjatj. ugla potkolenice .Voge bolji na auto putu i povozniji u krivinama.Ma da gume nisu bile iz iste kategorije. Verovatno povozniji i zbogb19ke umesto 21inch felne. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 21 Napisano Decembar 3 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz drugari ajde malo o cenama i koliko ste platili vas voge mislim koja banka koji kredit kolika rata jer planiram da uzmem 525dsx pa ce biti na neki kredit? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16922 Napisano Decembar 3 Integrisan, 5010 postova Prijavi odgovor kao problematičan The engine is reduced to 48 bhp in order to be available for A2 licence riders. It naturally produces 55 bhp (the ECU is restricted) and by fitting an aftermarket air filter and removing the 3 catalysts (2 on the cylinders and 1 big one before the exhaust pipe), you get 60 bhp from this engine (it's been tested by a friend of mine). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...