Don_Kihot 336 Napisano Jul 19 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan I jedno i drugoSent from my SM-S918B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale88 6 Napisano Jul 22 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan Jel uspeo neko da aktivira kameru? Ubacio sam SD karticu, pokrenuo aplikaciju, povezao se preko WIFI, na telefonu mi prikazuje snimanje. Ali kad idem na “stop recording” i na galeriju da pregledam snimak vrti beskonacno i zakuca app. Jel imao neko taj problem? Takođe, jel zna neko koja je poenta Bluetooth-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 336 Napisano Jul 23 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam povezivao, radi normalno. Kvalitet snimka nije neki, ali je dovoljan za osnovnu namenu. Bluetooth služi da ti pokaže na ekranu poziv ili navigacione najave (strelice). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tribun_Populi 34 Napisano Jul 24 (promenjeno) U prolazu, 24 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan Postoji i aplikacija koja se zove Boshi, ima je na Google Play-u, koja omogućava realtime povezivanje na kameru preko wi-fi signala koji sama kamera emituje, i pregled i snimanje na mobilnom telefonu. Promenio Jul 24 član Tribun_Populi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rkekoke 103 Napisano Avgust 13 U prolazu, 71 postova Lokacija: BG-PA Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Voge 525 dsx WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Voge 525 dsx, 2024. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 1000 km, Beograd. Cena 6.100 € - Motori - Polovni... Jel neko od vas? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Avgust 15 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Hm, i ja videh taj oglas, cini mi se da je jos jedan 525 bio na oglasu ali ga nema vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan 68 Napisano Avgust 16 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan posle duuzeg cekanja ponovo dostupni u Skuter Centru Voge Motocikli i skuteri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 336 Napisano Avgust 16 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan To je dobra vest, valjda ce se i meni sad rešiti pitanje zbice koja je pukla pa stavljena druga ali kraca pa i ona pukla....Sent from my SM-S918B using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan 68 Napisano Avgust 19 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan danas smo dobili jos 4 novih ,,kolega,, na Voge 525dsx 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale88 6 Napisano Avgust 19 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 8. 2024. at 15:17, Don_Kihot je napisao: To je dobra vest, valjda ce se i meni sad rešiti pitanje zbice koja je pukla pa stavljena druga ali kraca pa i ona pukla.... Sent from my SM-S918B using Tapatalk Čekaj ti ovo još nisi resio?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Avgust 19 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan To je dobra vest, valjda ce se i meni sad rešiti pitanje zbice koja je pukla pa stavljena druga ali kraca pa i ona pukla....Sent from my SM-S918B using TapatalkI ja sam nešrojatno iznenađen. A gađam ovaj model na proleće...Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 336 Napisano Avgust 19 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Nisam neki mentol je ocigledno radio felnu, stavljena kraca zbica koja se naravno icupala iz niple. Sad ta nipla vise ne valja jer je pola navoja iscupano. Ostavio sam tocak kad sam krenuo na odmor pa cemo da vidimo sta ce pociniti. Prevaljao sam preko 6000km rekao bih vecinu bez jedne zbice uz blagi wobble. Da nisam detaljno prao motor ne bih ni primetio problem sa zbicom. Tako da navozao sam se i nisam isfrustriran povodom toga jos uvek jer verujem da ce se resiti. A slatko mi je voziti ga bas.Sent from my SM-S918B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan 68 Napisano Avgust 20 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, Don_Kihot said: Nisam neki mentol je ocigledno radio felnu, stavljena kraca zbica koja se naravno icupala iz niple. Sad ta nipla vise ne valja jer je pola navoja iscupano. Ostavio sam tocak kad sam krenuo na odmor pa cemo da vidimo sta ce pociniti. Prevaljao sam preko 6000km rekao bih vecinu bez jedne zbice uz blagi wobble. Da nisam detaljno prao motor ne bih ni primetio problem sa zbicom. Tako da navozao sam se i nisam isfrustriran povodom toga jos uvek jer verujem da ce se resiti. A slatko mi je voziti ga bas. Sent from my SM-S918B using Tapatalk ja bas pitao juce kolege, oni zvali servisera, kazu resavaju... odmori malo ljudi pa im ide sporije... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tribun_Populi 34 Napisano Avgust 21 U prolazu, 24 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se pohvalim, stigao, crni primerak. Ovo malo što sam prešao danas, oduševio me. Povozan, upravljiv, dobro izbalansiran... Snagu nisam testirao zbog limita do prvog servisa, ali mi deluje potpuno OK. Idemo dalje! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6400 Napisano Avgust 21 Drug član, 1819 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovde kolega koga sam sreo juce kod hale pionir na 525ds-u? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tribun_Populi 34 Napisano Avgust 21 U prolazu, 24 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slike. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan 68 Napisano Avgust 21 (promenjeno) Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan jos jedan novi kolega na putu... isporuka danas BG, i moja omiljena boja Black Knight Promenio Avgust 21 član ivan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Avgust 21 (promenjeno) Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan @ivan Black night vs obican? Ima li neke razlike osim u boji? Ja se sve vise opredeljujem za Voge, pa me to zanima... Promenio Avgust 21 član Pavke_88 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tribun_Populi 34 Napisano Avgust 21 U prolazu, 24 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Pavke_88 je napisao: @ivan Black night vs obican? Ima li neke razlike osim u boji? Ja se sve vise opredeljujem za Voge, pa me to zanima... Sem boje sve ostalo isto. Motor je vrh. Tako se lako vozi da je to prosto neverovatno. Jedine mane do sad poprilično mrtva zadnja kočnica, i to što pri udaru vetra zna da vibrira vizir. Ali vizir je za sve preko 185 cm smešan, jer čak i u gornjem položaju vetar bije direktno u kacigu, tako da tu mora da padne neki aftermarket od minimum 10 cm više. Na to sam od starta računao, tako da se tad rešavaju i vibracije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan 68 Napisano Avgust 22 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Pavke_88 said: @ivan Black night vs obican? Ima li neke razlike osim u boji? Ja se sve vise opredeljujem za Voge, pa me to zanima... samo boja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 336 Napisano Avgust 25 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan U povratku sa odmora pokupio točak. Niplu nisu zamenili iako sam ih napomenuo i rekli su da ne brinem. Koliko ce nipla sa pola navoja drzati videcemo. Danas cu provozati, i definitivno pratiti zbicu jer ocekujem da ce se opet iscupatu. Po zvuku se cuje da zbice nisu jednako zategnute. Idemo dalje pa kako bude.Sent from my SM-S918B using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1006 Napisano Avgust 25 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Baš se brukaju nepotrebno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1275 Napisano Avgust 25 Drug član, 405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Ma bitno prodaja da ide, ko još brine oko servisiranja, popravki, nabavke delova... Već prežvakana tema da se kod brenda ne plaća samo ime, već i podrška i postprodajna usluga. Naravno i ovi veći igrači su počeli da se brukaju, mada po broju prodatih motocikala i ovi novi treba da se uzmu u pamet. Kolega je pisao u maxi sekciji za voge skuter kupljen u Nautici, imao je valjda neki problem sa prenosom, ovi u servisu nisu imali na raspolaganju najosnovniji alat, al zato bitno da je xy primeraka prodato jer to nekom bajtici tamo stoji kao godišnji target. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12819 Napisano Avgust 25 Ne silazi, 7397 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Don_Kihot said: U povratku sa odmora pokupio točak. Niplu nisu zamenili iako sam ih napomenuo i rekli su da ne brinem. Koliko ce nipla sa pola navoja drzati videcemo. Danas cu provozati, i definitivno pratiti zbicu jer ocekujem da ce se opet iscupatu. Po zvuku se cuje da zbice nisu jednako zategnute. Idemo dalje pa kako bude. Sent from my SM-S918B using Tapatalk Napismeno traži da ti reše problem novim točkom posle neuspelih pokušaja popravke. Da ne bude posle da ti to popusti pa posle lančano i druge žbice nakon garancije pa da onda ti juriš točak od čega paše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 336 Napisano Avgust 25 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Meni je trenutno bitno da se vozim i uzivam stvarno u svakoj voznji. Komunikacija nije losa, ali globalizacija nas ubi na svim frontovima, posledica ima. Tako je i kod njih. Zimus cemo trajno resavati.Sent from my SM-S918B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...