Midža43 16 Napisano Januar 4 U prolazu, 11 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina, Bihać Motocikl: Suzuki GSX 250S (1983), ex. Keeway Matrix 100 (2012) Prijavi odgovor kao problematičan EJEAS V6 PRO+ za oko 30-ak €. Flip-up kaciga. Zadovoljan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 212 Napisano Januar 4 (promenjeno) Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Midža43 je napisao: EJEAS V6 PRO+ za oko 30-ak €. Flip-up kaciga. Zadovoljan Može li i na full face kacigu da se montira ? Nađoh video da može pa sam sebi odgovarm ha ha Promenio Januar 4 član Ivanhoe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midža43 16 Napisano Januar 4 (promenjeno) U prolazu, 11 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina, Bihać Motocikl: Suzuki GSX 250S (1983), ex. Keeway Matrix 100 (2012) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Ivanhoe je napisao: Može li i na full face kacigu da se montira ? Nađoh video da može pa sam sebi odgovarm ha ha Haha eh dobro kad si se snašao. Jah, ako je kaciga "Intercom ready" tj. ako ima pripremu i predviđena je za intercom, može. Doduše intercom je nekako univerzalan, pa i ako nema pripremu može se nešto improvizirati. Svakako, bolje je kada kaciga ima predviđeno već, puno je lakše sve. Konkretno kod mene MT Helmets ATOM SV2, ima pripremu, sve montirano tačno na mjesto. Trenutno iskustvo-zadovoljan. Promenio Januar 4 član Midža43 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 44 Napisano Januar 4 U prolazu, 51 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Ivanhoe said: Može li i na full face kacigu da se montira ? Nađoh video da može pa sam sebi odgovarm ha ha Naravno da moze. Svaki izole ozbiljniji proizvodjac daje 2 mikrofona, par nalepnica i podmetaca sa cickovima. Sa malo truda mozete ugraditi u svaku kacigu bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 212 Napisano Januar 4 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da ovi od 20€ zaista spadaju u "ozbiljne proizvođče"... zato sam i pitao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 44 Napisano Januar 4 (promenjeno) U prolazu, 51 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre koristio Lexin 4x (stari model koji je kostao ispod 60 eur po komadu) i dobio sam bukvalno sve za montazu, ostalo je viska dosta cicak umetaka, nalepnica... Za svaki model mozete pogledati sta dolazi u paketu. Promenio Januar 4 član vsasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 44 Napisano Januar 4 (promenjeno) U prolazu, 51 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim na Aliju model EJEAS V6 PRO+ ima samo kruti mikrofon pa je predvidjen za Flip Up kacigu ili Jet. Nije za full face. Promenio Januar 4 član vsasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sole92 103 Napisano Januar 4 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja je koristim na FF kacigi bez problema... Niko mi se nije žalio da me ne čuje Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 44 Napisano Januar 5 U prolazu, 51 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, sole92 said: Ja je koristim na FF kacigi bez problema... Niko mi se nije žalio da me ne čuje Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk Naravno da moze, ali je kruti mikrofon predvidjen za Jet i Flip Up, a mekani za FF. Zavisi naravno i od kacige i koliko ima prostora ispred usta da mikrofon ne bude na direktnom udaru struje vazduha iz usta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sole92 103 Napisano Januar 5 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, ali su na ovom modelu umesto dva mikrofona pakovali ovaj jedan koji je između negde... Lagano sam ga upakovao ispod kacige, dosta je savitljiv. Mislim da može na svaku FF kacigu da se namesti bez problema. Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 212 Napisano Januar 5 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam i pitao, jeftinije komunikacije ne dolaze uvek sa dva mikrofona. Ja sam uz ovaj Fodsports koji koristim već 2 godine dobio 2 mikrofona pa sam lako namontirao na flip-up, a za suprugi mi treba onaj "mekani" mikrofon jeri ma full face kacigu ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2674 Napisano Januar 5 Drug član, 1173 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Kod ove moje sa alija sam dobio dva mikrofona ,za jet i FF kacigu.Top komunikacija,cuje se i na vecim brzinama od 100km i to u jeftinoj dzet kacigi koja je bucna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Januar 5 (promenjeno) Andragog, 5009 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan EJEAS V6 PRO+ da li se dobija jedan ili dva uređaja ? Na temu su oko 4000din ali nije mi baš jasno šta sve sadrži paket ? Ili bar meni nije jasno Promenio Januar 5 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sole92 103 Napisano Januar 5 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Imaš obe varijante na aliju. Ja sam uzeo na Temu i koliko se sećam bila je opcija samo sa jednim uređajem. Ali vidim da je sad skuplji nego kad sam ja uzeo, ja sam platio 2800 dinara. Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midža43 16 Napisano Januar 5 (promenjeno) U prolazu, 11 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina, Bihać Motocikl: Suzuki GSX 250S (1983), ex. Keeway Matrix 100 (2012) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, vsasa je napisao: Koliko vidim na Aliju model EJEAS V6 PRO+ ima samo kruti mikrofon pa je predvidjen za Flip Up kacigu ili Jet. Nije za full face. Nije kruti mikrofon, savitljiv je apsolutno i može se podesiti kako god želiš. Može i na FF kacigu bez problema. Promenio Januar 5 član Midža43 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 44 Napisano Januar 5 U prolazu, 51 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan 29 minutes ago, Midža43 said: Nije kruti mikrofon, savitljiv je apsolutno i može se podesiti kako god želiš. Može i na FF kacigu bez problema. Izgleda kao kruti, na slici. (takav je bio kruti u mom kompletu Lexin-a) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midža43 16 Napisano Januar 6 U prolazu, 11 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina, Bihać Motocikl: Suzuki GSX 250S (1983), ex. Keeway Matrix 100 (2012) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, vsasa je napisao: Izgleda kao kruti, na slici. (takav je bio kruti u mom kompletu Lexin-a) Hmm, ja sam sa Temu-a naručio bio, TYPE C je konektor i došao sa savitljivim mikrofonom. Vidio sam da ima različitih, pa moguće da je opcionalno. Type C ova verzija je malko skuplja od standardnog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...