Andrej_Hotstepper 7505 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 3114 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, Skittles said: Evo koliko je Benelli za off Ova pumpa na početku, burazeru je garaža odma tu pored, na par metara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3355 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 2364 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, shlem je napisao: Priznajem nisam te video kad smo te obišli, posle sam te pratio u retrovizoru ali @mickje držao ritam a ja iza njega morao da forsiram da ga stignem, video si gužvu. A zbog glave ja u džep Brufen i za ne daj bože. Nisam hipohondar i ne pijem nikakve lekove ali imam užasne glavobolje pogotovo izazvane dehidracijijom. Nama je dehidratacija kao dobar dan kad vozimo...meni recimo veeeliki problem pravi vibracija kacige kad ima čeonog vetra. Glava posle toga kao bubanj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8582 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 384 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Visok si i teško ćeš naći neku idealnu zaštitu od vetra na bilo kom motoru. Vidim da nosiš čepove za uši, pomaže li to šta? Pošto bilo koja flip up kaciga nije neka sreća od šuštanja većeg ili manjeg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3355 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 2364 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, shlem je napisao: Visok si i teško ćeš naći neku idealnu zaštitu od vetra na bilo kom motoru. Vidim da nosiš čepove za uši, pomaže li to šta? Pošto bilo koja flip up kaciga nije neka sreća od šuštanja većeg ili manjeg. Ma vetar je ok kad nema tog dodatnog da kažem atmosferskog...a čepovi su obavezni, makar za mene. U zavisnosti koje koristiš imaš i specifičan doživljaj a nema tolikog šuma vazduha koji može da ide i preko 100db-a što je prilično štetno. Za tih par desetina dinara ili par desetina eura dobiješ mnoogo udobniju vožnju. Ja koristim različite vrste u odnosu na to sa kim vozim...ako neko iz ekipe ima komunikator onda ide Alpina GP a ako sam sam onda savršeno odradi posao i onaj jeftiniji par iz safety shop-a. Ti čepići su komplet ear plug 100% pa se pri vožnji oseti/čuje svaka vibracija...bukvalno može da se oseti prednji i zadnji točak, otvaranje gasa, motorno kočenje i td. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBenelli 57 Napisano Maj 17, 2023 U prolazu, 75 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Benelli Trk 502x Prijavi odgovor kao problematičan evo da se ukljucim jos jednom, da cujem jos neki komentar.. Mozda su neki i videli ovaj post.. Ovaj kolega je stavio prednji 15 zuba, samim tim dobio na obrtajima, sto je dobro, rastereceniji je pri vecim brzinama, e sad da vidimo vase komentare..Послато са 21061119DG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBenelli 57 Napisano Maj 17, 2023 U prolazu, 75 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Benelli Trk 502x Prijavi odgovor kao problematičan kolega kaze da je cak motor i mirniji u svakoj brziniПослато са 21061119DG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4321 Napisano Maj 17, 2023 Nemanja Stojanović, 1440 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Viđao sam da su to radili, valjda je tako i na gradskoj verziji? Koliko sam upamtio, dobije se veća top brzina, odnosno manji broj obrtaja na istoj brzini, ali se gubi startnost. A ako ti je toliko po glavi kako se ponaša na 140+ možda nije taj motor za tebe, jer to nisu brzine za koje je pravljen i gde uživa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBenelli 57 Napisano Maj 17, 2023 U prolazu, 75 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Benelli Trk 502x Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bitno da motor moze, da se ne moci na 100/130 ja preko ne vozim.. Startnost mi nije toliko bitna, vec da vozim motor na nekih 4000/5000/6000 i da se on ne moci a da postize ok brzinu.Послато са 21061119DG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3355 Napisano Maj 17, 2023 Drug član, 2364 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, DraganBenelli je napisao: Meni je bitno da motor moze, da se ne moci na 100/130 ja preko ne vozim.. Startnost mi nije toliko bitna, vec da vozim motor na nekih 4000/5000/6000 i da se on ne moci a da postize ok brzinu. Послато са 21061119DG помоћу Тапатока To može bez problema...8k obrtaja radi sve kako treba. 15 zubaca se stavlja ako često voziš autoput...nema svrhe to koristiti u gradskim uslovima. Najbolje je da odeš do Burnout-a zakažeš vožnju i provozaš malo motor. Ne znam da li Honda ima njihovu verziju za probu, ranije nije bilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 17, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec kod hidratacije. Ja za sat vremena popio 2 i po piva i pojeo 300g teletine ispod saca, 150 g pekarskog, lepinju, sopsku salatu... Seo na motor, posle 35 minuta startovala me gospoda u plavom. Ajde duvaj....ajde. Duvam i naduvam 0.0 Kaze covek svaka cast, tako se vozi. Nego kako druze. Uvek bio primer. Samo hidratacija. Znojimo se puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1454 Napisano Maj 23, 2023 Drug član, 419 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Dužan sam @DraganBenelli odgovor oko vibracija, značajno su smanjene nakon prvog servisa. Juče sam da bih izbegao radove i prekratio put od Inđije do Bg išao autobanom. Vidi se da motor nije za to, ako ti treba da ideš 130kmh konstantno kao što si negde napisao onda ovo definitivno nije mašina za tebe. Može Honda, čak ni ne trese previše, ali nije prijatno na duže. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBenelli 57 Napisano Maj 26, 2023 U prolazu, 75 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Benelli Trk 502x Prijavi odgovor kao problematičan Posto neki po grupi pljuju benelli zato sto mu je pukao saf na centralnom stenderu, nije ni honda bas sjajna.. Nova cb 500x Svi sad prave isto, nije vise kvalitet kao nekada.. Svi fusarisu, a cene paprene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7505 Napisano Maj 26, 2023 Drug član, 3114 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 40 minutes ago, DraganBenelli said: Posto neki po grupi pljuju benelli zato sto mu je pukao saf na centralnom stenderu, nije ni honda bas sjajna.. Nova cb 500x Svi sad prave isto, nije vise kvalitet kao nekada.. Svi fusarisu, a cene paprene Ovo baš i nisu naj potpunije informacije... 600km od novog ili šta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3355 Napisano Maj 26, 2023 Drug član, 2364 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Nebitno je...600 pri kupovini ili na 15k km...prosto kvalitet izrade je kod svih proizvođača lošiji. Ne znam da li neko prati Fema sajt? Tu se nalazi dobar deo informacija vezanih za opoziv motocikala i uočene nedostatke objavljuju vrlo redovno...ako bi to gledali niko ne bi vozio BMW na prvom mestu...japance takođe. Motorcycle recalls - FEMA WWW.FEMAMOTORCYCLING.EU FEMA motorcycle recalls 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBenelli 57 Napisano Maj 28, 2023 U prolazu, 75 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Benelli Trk 502x Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog benellija 70k kilometara na satu. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBenelli 57 Napisano Jul 27, 2023 U prolazu, 75 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Benelli Trk 502x Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se javim nakon nekog vremena. Na kraju sam kupio Benelli trk502x, mogu vam reci da sam prezadovoljan, kako se vozi i ponasa u voznji. Sa mojih 182cm mi je skroz taman, menjac dosta elastican trpi sve obrtaje lepo.. Sve u svemu, prezadovoljan sam motorom!Послато са 21061119DG помоћу Тапатока 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3355 Napisano Jul 27, 2023 Drug član, 2364 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, DraganBenelli je napisao: Evo da se javim nakon nekog vremena. Na kraju sam kupio Benelli trk502x, mogu vam reci da sam prezadovoljan, kako se vozi i ponasa u voznji. Sa mojih 182cm mi je skroz taman, menjac dosta elastican trpi sve obrtaje lepo.. Sve u svemu, prezadovoljan sam motorom! Послато са 21061119DG помоћу Тапатока Baci fotke...nemoj da si cicija! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1454 Napisano Jul 27, 2023 Drug član, 419 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan A ti kao ne znaš da je isti GS? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sole92 103 Napisano Jul 27, 2023 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke kolega, da služi mašina Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBenelli 57 Napisano Jul 27, 2023 U prolazu, 75 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Benelli Trk 502x Prijavi odgovor kao problematičan Danas malo do Cacka, Ovcar Banje, Kraljevo, Mataruska Banja.. UzivancijaaaПослато са 21061119DG помоћу Тапатока 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBenelli 57 Napisano Jul 27, 2023 U prolazu, 75 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Benelli Trk 502x Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke kolega, da služi mašina Sent from my Redmi Note 8 Pro using TapatalkhvalaaПослато са 21061119DG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1368 Napisano Avgust 10, 2023 Drug član, 879 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ja se lomim izmedju CB500X i TRK502X, Honda je Honda i tu nema dileme, samo mi je nekako mrsava naspram TRK... TRK je mrcina bas. Ako bih kupovao srcem uzeo bih TRK, jer mi je lepsi, al opet razum vaga ka Hondi. Pod.1 ipak je to Honda, pod 2. Honda ce se lakse prodati posle xy godina, a vrv i nadziveti Benelli... Ko ce kupiti polovnog Benelija sa 60 000km na satu, po nekoj ceni gde prodavac nece izgubiti poprilicnu svotu novca... Nemam pojma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3355 Napisano Avgust 10, 2023 Drug član, 2364 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Rider000 je napisao: Ja se lomim izmedju CB500X i TRK502X, Honda je Honda i tu nema dileme, samo mi je nekako mrsava naspram TRK... TRK je mrcina bas. Ako bih kupovao srcem uzeo bih TRK, jer mi je lepsi, al opet razum vaga ka Hondi. Pod.1 ipak je to Honda, pod 2. Honda ce se lakse prodati posle xy godina, a vrv i nadziveti Benelli... Ko ce kupiti polovnog Benelija sa 60 000km na satu, po nekoj ceni gde prodavac nece izgubiti poprilicnu svotu novca... Nemam pojma... Nema potrebe da razbijaš glavu...čim u startu prodaješ motor koji nisi ni kupio nema ''leba'' od cele priče. Kupi Hondu i zadovolji se činjenicom da je Honda, Honda i da ćeš izvući novac iz nje na prodaji...možda. Sve između što čini užitak si stavio u zapećak a trebalo bi da bude na prvom mestu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Avgust 10, 2023 (promenjeno) Andragog, 5021 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Beneli nije motor, to je motorčina. Juče je stao na semaforu pored mene.... Promenio Avgust 10, 2023 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1368 Napisano Avgust 10, 2023 Drug član, 879 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, mick je napisao: Nema potrebe da razbijaš glavu...čim u startu prodaješ motor koji nisi ni kupio nema ''leba'' od cele priče. Kupi Hondu i zadovolji se činjenicom da je Honda, Honda i da ćeš izvući novac iz nje na prodaji...možda. Sve između što čini užitak si stavio u zapećak a trebalo bi da bude na prvom mestu. To samo kazem jer sam se par puta zabunario sa stvarima, vozilima, pa se prodalo za budzasto... Nema potrebe da izvodis zakljucke odmah... Nemam pojma. Sescu na oba, pa ce' vidimo kako deluju. Beneliju ide u prilog sto ima nesto od dodatne opreme, dok je Honda poprilicno klot. Sto se tice agregata, nije bas ista prica. Benelli ima interval paljenja na 360°, dok je kod Honde 180°, skroz drugacije zvuče oba, stvar ukusa. TRK me zvukom podseca na GSov boxer. Svidja mi se zvuk oba, al ipak vise Hondin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...