N.F.S. 22068 Napisano Maj 9, 2023 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, pomoc potrebna... @Немања ce donirati mrezicu za stitnik hladnjaka, potreban je neko ko ce mi izraditi okvir, oblika kao ovo sa slike sto sam naskrabao (tacne dimenzije danas dajem), od prohroma ili aluminijuma. Moze da ima i par krakova sa svake strane koje cu iskriviti da iznutra mrezu drze. Nije komplikovano kao proslo sto sam trazio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Maj 9, 2023 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav neki okvir, moze i posredini imati materijal (da sprecimo zveckanje)... A evo i mreze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2861 Napisano Maj 9, 2023 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nadji mere i napravimo ti okvir. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Maj 9, 2023 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Stigao kod motora upravo, sedam i merim! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Maj 9, 2023 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga, vidis li sta hocu ili da sednem i lepo nacrtam? Ove male zubice koje cu kriviti da drze mrezu nisam ni obelezavao, proizvoljno ih postavi... Saljem broj na PP pa se mozemo cuti ili preko vibera slike slati... Hvala veliko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Maj 9, 2023 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Maj 9, 2023 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, sou 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2861 Napisano Maj 9, 2023 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ovako sam radio nekom s foruma za CBF A druga slika ce biti za moj. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Maj 9, 2023 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Wau! Mogu li moje dimenzije i nosaci a da izgled bude kao tvoj! Od inoksa, samo da se sija Ovo za cbf nije od hiljadarke, nema takvo kacenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2861 Napisano Maj 9, 2023 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo je sam taj neko savijao, ima i samo ram i pise CBF, slikam ti sutra, pogledam koje su dimenzije, svakako nisam ni moj stigao da odradim od posla al javim sutra koje su dimenzije i ovog postojeceg za CBF-a. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Maj 9, 2023 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Oke, hvalaaaaMeni treba bas kao sto sam nacrtao... Tih dimenzija, pa ja da nosace pokrivim izbusim... Napravio sam i luft 5mm, da do hladnjaka guma bude, protiv zveketanja.. Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Maj 9, 2023 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Svakako mi na prvom mestu odgovara ovo sto sam nacrtao, bas tako da bude... Mreza ce propusnija biti od bilo cega, cbf1000 i onako ukljucuje ventilator pre nego bilo koji motor sto vozih. Jeeedva cekam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2861 Napisano Maj 9, 2023 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh slike 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Maj 9, 2023 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Ranko... Moram naci negde gde je Dare postavljao sablon o nasem 2016/2017 NC-u, pa da molim da crtas i za mene jednog dana... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Maj 10, 2023 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da, dimenzije su od cbf600, manji je hladnjak... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2861 Napisano Maj 10, 2023 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi lepse bilo da pise CBF 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Maj 10, 2023 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imam poverenje, odradi kao za sebe okvir ... Na PP mi posalji broj racuna i cifru, uplatim danas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2861 Napisano Maj 10, 2023 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Maj 10, 2023 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ranko je voljan da u susret izadje, saslusa, predlozi... Hteo sam prohrom, sjaj, da se uklopi uz ovu zastitu ralice ali ipak idemo na aluminijum koji cu ofarbati u crno a mreza ce ostati siva (aluminijum boja). Kontrast bas lep, jedva cekam! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Maj 11, 2023 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Krupna mreza spremna, u Kutlovu kod Kragujevca sam nasao servis autobusa i kamiona, dadose mi da sa filtera vazduha odsecem Kanta za papir veeelika kupljena u Metro-u, sitna okca... I kod Nemanje mreza, da kazem srednja Da proberem sta lepo u ramu stoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Maj 12, 2023 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi drug? Moze, kada, koliko, od kog materijala? "fala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Maj 12, 2023 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vec se vrtim oko velikog "Zepter" posluzavnika, taman inox, dimenzije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12718 Napisano Maj 12, 2023 Ne silazi, 7369 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan NFS trenutno. https://youtu.be/AGbXgZfukc4?t=47 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTibor 23 Napisano Maj 12, 2023 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudiJel ima neko skicu za Vstrom 1000 hladnjak?Imam i ja CNC mašinu pa sve nešto razmisljam malo da dodam nesto svoje na motor..Sent from my M2007J20CG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Maj 13, 2023 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nemanja po dogovoru doneo mrezu od versysa 1000, cekam ram 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...