androsr50 6 Napisano April 27, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Frankfurt Motocikl: Aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima opet moj skuter i problemi , naime sada je u pitanju kocnica zadnja promijenio sam čeljust zadnju nove plocice. I sada rucica je pre mekana odzracio sam sve .Kada brzo stiscem uspijem dobiti neku tvrdocu kocnice ali cim pustim opet je mekana . Skuzio sam da se cilindar na celjusti vrati do kraja kao da ga vakum neki vrati nazad i onda je normalno da kad stisnem jednom rucicu nema toga pritiska da bi kocio. Ako ima neko kakvu ideju sta moze biti bio bi zahvalan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
androsr50 6 Napisano April 27, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Frankfurt Motocikl: Aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jesam pola litre sam jos dota 4 nalio curi bez mjehurica , nije mi jasno zasto se taj cilindar u celjusti toliko vrsti nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
androsr50 6 Napisano April 27, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Frankfurt Motocikl: Aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan A mozda i je , da li bi onda zbog zraka vracao taj cilindar u celjusti posto je celjust nova pa sve lagano ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 819 Napisano April 27, 2023 Zainteresovan, 374 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Napumpaj kočnicu i tako stisnutu ručicu veži zip trakom i ostavi da prenoći tako. Možeš povremeno i da nečim izlupkaš creva. Sutra iseci zip traku i još jednom lepo odzrači sistem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
androsr50 6 Napisano April 28, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Frankfurt Motocikl: Aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro budem i to probao , nisam se nadao da ce crijevo od 2 metra biti toliko komplicirano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
androsr50 6 Napisano April 28, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Frankfurt Motocikl: Aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro moram ovu varijantu probati da prenoci, a i inace uvijek kad odzracujem dok klipici ne uhvate disk ne odzracujem zato moram brzo 5 puta napumpati rucicu kocnice . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
androsr50 6 Napisano April 28, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Frankfurt Motocikl: Aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Aha da bude otpustena kocnica znaci ne pod pritiskom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
androsr50 6 Napisano April 28, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Frankfurt Motocikl: Aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti na savjetima , sad sam na poslu pa kad dodjem kuci probati cu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
androsr50 6 Napisano April 28, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Frankfurt Motocikl: Aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Nije pomoglo i dalje je mekana 2 sata sam izvlacio kasnije stiskao nista nije pomoglo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
androsr50 6 Napisano April 28, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Frankfurt Motocikl: Aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ice on i bez kocnica hahahahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 236 Napisano April 28, 2023 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Ne valja ti klip gornji, propušta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
androsr50 6 Napisano April 28, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Frankfurt Motocikl: Aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Posumnjao sam i u to , da li moram novo uzimati ili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 236 Napisano April 29, 2023 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj uzimati sve novo napamet, pogotovo ako se to dešava tek od promene čeljusti. Ne isplati se . Bolje da ti neko ko zna šta radi ispita sve, pa onda kupiš/popraviš šta treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8504 Napisano April 29, 2023 Ne silazi, 2192 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako si promenio čeljust,možda cilindar na ručici nije 100% funkcionalan,zameni i njega.Pitanje je i koje je godište skuter,možda i crevo nije u najboljem stanju.I ne pročitah,jeli je čeljust nova ili polovna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
androsr50 6 Napisano April 29, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Frankfurt Motocikl: Aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Skuter je malaguti f15 iz 98 tako negdje , celjust je potpuno nova danas sam jednu polovnu rucicu uzeo mislim cijela ta kocnica gore sa crijevom pa cu probati kasnije . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
androsr50 6 Napisano April 30, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Frankfurt Motocikl: Aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena druga rucica original od malagutia i ne pomaze . Mislim da je sve do te nove zamjenske celjusti mozda je cilindar unutra drukciji veci i nema tog pritiska da plocice ostanu blizu disku nego se uvijek sve vrati u pocetni polozaj kao da ga vakum neki vrati.odlucio sam da cu tako voziti valjda cu se navikniti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
androsr50 6 Napisano Maj 6, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Frankfurt Motocikl: Aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ooet update ako nekog zanima . Nova celjust koju sam kupio 0 bodova zbog nje sam imao sve ove poteskoce . Danas sam popravio navoj na staroj celjusti,stavio nove plocice .Povukao spricom par puta kocnica tvrda i koci kao luda . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6360 Napisano Maj 6, 2023 Drug član, 1411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kad odzaracujete kocioni sistem takvih vozila, pokusajte podici stranu vozila na kojoj odzracujete celjust. Sto vise ,to bolje. Vazduh ostane zarobljen negde i nema sanse ni drukanjem ni vakumom ga resiti. Ja garantujem da je i druga rucica i pumpa ispravna. Jos kad sistem ima razdelnike , racve problem se komplikuje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
androsr50 6 Napisano Maj 7, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Frankfurt Motocikl: Aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Celjust nova je bila problem samo ostalo sve je valjalo, ali eto na greskama se uci imam sada malo rezernih dijelova i manjka para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...