Божидар 4 Napisano April 21, 2023 U prolazu, 11 postova Lokacija: Brus Motocikl: Yamaha XT 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Интересује ме, је л је неко имао искуство са панталонама из Хоруса, модел са слике, и ако је имао како су се показале на мотору Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1040 Napisano April 21, 2023 Zainteresovan, 423 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja ove pantalone. Ne znam sta te zanima? Nisu ovo moto pantalone. Nemaju nikakvu zastitu a ni mesto gde bi se ubacili stitnici. Imaju pojas pozadi podignut i onako su komotne za nosenje, ne zuljaju nigde i sta znam, onako, nista spec, sto kazu ovi mladji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божидар 4 Napisano April 22, 2023 U prolazu, 11 postova Lokacija: Brus Motocikl: Yamaha XT 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Питам из разлога што је Хорус, једном приликом навео да су ове панталоне, погодне за вожњу мотора. Ја тражим неке које бих могао да носим на мотору, као и у слободно време, а и за 125-ицу ми не требају неке ултра панталоне. Занима ме ако си ти возио некад у њима, како су се показале са ветром? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano April 22, 2023 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pa takvom logikom su svake pantalone pogodne za vožnju motora samo je problem što nisu pogodne za onaj ružniji, što bi se reklo "ne daj bože" deo vožnje i ne radi se tu samo o vetru. Reče ti kolega, nisu to moto pantalone a za 125-icu ti trebaju iste pantalone kao za bilo koji motocikl, izrađene od materijala koji mogu u što većoj meri da te zaštite, sa svim pripadajućim protektorima. Ne potcenjuj taj motor koji voziš i kupi sebi propisnu moto opremu. Jeste skupo, znamo to svi ali jbg, takav je hobi/sport. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божидар 4 Napisano April 22, 2023 U prolazu, 11 postova Lokacija: Brus Motocikl: Yamaha XT 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Хвала на савету, занима ме само онда мишљење о ЛС2 панталонама, као и генерално о тој марки. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano April 22, 2023 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ako su od kordure kao što piše onda i nisu tako loše, bar za klizanje, obične farmerke se dezintegrišu momentalno pri klizanju, a kordura ne, e sad jbg, Horus pantalone nemaju protektore, tako da za udar je zaštita nula. Ali relano za te pare (7-8000 din) možeš kupiti neke polovne prave moto pantalone u odličnom stanju i miran si. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божидар 4 Napisano April 22, 2023 U prolazu, 11 postova Lokacija: Brus Motocikl: Yamaha XT 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Ево шаљем све карактеристике тих панталона Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano April 22, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan I horus i enter imaju lepe pantalone (imam ih po nekoliko) - ali to nisu moto pantalone! Nemaju homologaciju koju zastitna oprema mora da ima. To su obicne pantalone od pamuka koje se zacas poderu na asfaltu. Ovde imas sve to lepo objasnjeno: ili ovde: Promenio April 22, 2023 član Marko81 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божидар 4 Napisano April 22, 2023 U prolazu, 11 postova Lokacija: Brus Motocikl: Yamaha XT 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Хвала Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z0LE 26 Napisano Maj 17, 2023 Svrati ponekad, 19 postova Lokacija: NBG Motocikl: BMW F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Imam horus vise modela,odlicne su ali nisu moto. Od tih civilnih koje koristim i za voznu motora imam i jedne PREDATOR,nesto najblize moto pantalonama. Vodoodbojne,povisene u pojasu pozadi,imaju dzep za protektore na kolenima cena negde oko 6500. Nisam saznao kakav je konac,sav i materijal na klizanje i nadam se da necu ni saznati nikad . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1578 Napisano Maj 17, 2023 Drug član, 992 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Horus sam porucio i vratio sam ih. Izgledale su kao pantalone za portira a ne za motor. Ni blizu kvaliteta DIG ili Enter. To je bilo pre 4 god. Ovako bih poredjao po kvalitetu. DIG, Enter, Horus. Po ceni:Horus, Enter, DIG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16368 Napisano Maj 17, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2314 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim Horusove crne vec drugu sezonu i zadovoljan sam. Dobre su za toplije vreme i za voznju po gradu, za do kafica i sl. eventualno tu negde okolo do 30-tak km normalne voznje... za sve preko toga i neku ozbiljniju voznju ili peglanje, ide koza... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1578 Napisano Maj 17, 2023 Drug član, 992 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Onda je stvar mode i utiska. Znam da je Enter bilo nemoguce poruciti, tipa zvao sam maja a rekli su mogu tek za septembar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 958 Napisano Maj 17, 2023 Sindikat Samostalni Jahač, 361 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Enter iz Slankamena šije i za DiG.Pre par godina kada sam bio kod njih u proizvodnji po pantalone ,takvu sam informaciju dobio od vlasnika Entera 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16952 Napisano Maj 17, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3635 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Imam četiri para "Enter" pantalona (tri običnih i jedne takozvane moto). Jedne od njih nosim skoro svakodnevno već šest godina, sve radim sa njima, (prljavo, masno, ....) bezbroj puta oprave i ni traga od oštećenja. I sada kao prvog dana. Jedino što bih našao zamerku je to, što je kroj crnih i "moto-maskirnih" pantalona (u veličini produženi xxl) dosta tešnji u nogavicama u odnosu na zelene i krem (kojot). 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 241 Napisano Maj 29, 2023 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/17/2023 at 10:11 PM, zika56 said: Imam četiri para "Enter" pantalona (tri običnih i jedne takozvane moto). Jedne od njih nosim skoro svakodnevno već šest godina, sve radim sa njima, (prljavo, masno, ....) bezbroj puta oprave i ni traga od oštećenja. I sada kao prvog dana. Jedino što bih našao zamerku je to, što je kroj crnih i "moto-maskirnih" pantalona (u veličini produženi xxl) dosta tešnji u nogavicama u odnosu na zelene i krem (kojot). Ja isto vec trecu godinu ne izlazim iz Enter pantalona. Nemaju ni traga koriscenja skoro. Jedino mi je boja izbledela malo iznad kolena od sunca ali realno najbolje pantalone koje sam ikada imao. Kako po kroju tako i po kvalitetu. Otisao do njih licno. Uzeli mi mere i napravili savrsen fit. Porucicu jos jedne definitivno ali se dosta ceka sto dosta ljudi odbija. Samo da dodam ono sto su i ostali naveli. Nisu moto pantalone i ako imaju na kolenima dzepove za protektore i ojacanje od kordure mada ih cesto koristim na motoru leti jer ne prokuvam u njima. On 4/22/2023 at 1:08 PM, Божидар said: Хвала на савету, занима ме само онда мишљење о ЛС2 панталонама, као и генерално о тој марки. Imam LS2 moto farmerke. Za razliku od Entera imaju daleko ozbiljniju zastitu. Ispod teksasa je aramid (ili kevlar kako neki vole da ga zovu) koji je otporan na trenje i toplotu. Problem sa ovim a i slicnim moto pantalonama je taj sto su za leto pretople. Kao da ispod pantalona imas 3/4 vuneni sorc sto meni leti jako smeta. Za prolece i jesen su ok. Generalno su neka srednja klasa opreme sto mozes i po ceni da vidis. Spanska kompanija ako se ne varam. U rangu Oxford, Bering, Modeka itd. U sustini ok odnos cena/kvalitet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 171 Napisano Maj 29, 2023 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan Enter kupio za motor, sada ih imam šest komada, najmanje vozim motor u njima a koristim ih za sve i svasta. Jako udobne, prijatne, komotne pantalone (kao nekada farmerke). Zadnje poručio zelene i dobio ih vrlo brzo, tako da ni rok isporuke vise nije veliki. Njihov kajs nosim, neuništiv je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuitamomotorom 171 Napisano Avgust 29, 2023 Svrati ponekad, 65 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Super Tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio u dig.rs - KINETIC GEN.2 COYOTE. Nisu moto pantalone, ali dobro podnose vetar i blagu kišu. Na kolenima imaju otvore da se ubaci univerzalni protektor, što sam i uradio. Skroz udobno na motoru i za dnevne aktivnosti Savet za kupovinu: Kupite da vam odgovaraju, neće se skupiti ili istegnuti ni u dužinu ni u širinu. Moraju se prati da jasno naznačen način. Ovo je sa njihovog sajta: "Pantalone su šivene najkvalitetnijim Amann koncem koji između ostalog Ferrari koristi za unutrašnjost svojih vozila." _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Dobrodošli: Youtube: https://www.youtube.com/@tuitamomotorom Instagram: https://www.instagram.com/tuitamomotorom/ Facebook: https://www.facebook.com/tuitamomotorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...