Mareruki 4 Napisano April 13, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Mana 850 Prijavi odgovor kao problematičan Poštovanje forumaši i ljubitelji adrenalina. Ja sam Marko i uzeo sam Kymco Xciting 500, pošto nisam uspeo da se dogovorim sa čovekom oko Aprilia Mane 850 AUTO. Mene zanimaju druženja i izleti, putovanja kao i iskustva vezana za Aprilia Manu 850 AUTO. Nadam se da je dovoljno za predstavljanje. Pozdrav 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano April 13, 2023 Hronični Motociklopata, 7340 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano April 13, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 102 Napisano April 13, 2023 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8238 Napisano April 13, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10093 Napisano April 13, 2023 Ne silazi, 2326 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano April 13, 2023 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1597 Napisano April 13, 2023 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano April 13, 2023 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав и добро дошао. Пуно безбедних километара. Ја сам возио једну сезону (око 12000км) тај скутер. Уместо класичног варијатора имао сам ЏиКоста варијатор и ишао је као метак. У суштини одличан макси скутер. Да те лепо служи… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano April 14, 2023 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao kolega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mareruki 4 Napisano April 14, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Mana 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 13.4.2023. at 23:27, Немања je napisao: Поздрав и добро дошао. Пуно безбедних километара. Ја сам возио једну сезону (око 12000км) тај скутер. Уместо класичног варијатора имао сам ЏиКоста варијатор и ишао је као метак. У суштини одличан макси скутер. Да те лепо служи… Ide kao neman motor na većem broju obrtaja, ali do 60 nisam zadovoljan kako ubrzava i ne dopada mi se kočenje. Koči mi nekako usporeno, nije mi direktan. Ako imaš neke savete kako da poboljšam kočenje a da nije primena celog sistema, pucaj. Pločice su nove i urađen je servis na kraju prošle sezone. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano April 15, 2023 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Mareruki je napisao: Ide kao neman motor na većem broju obrtaja, ali do 60 nisam zadovoljan kako ubrzava i ne dopada mi se kočenje. Koči mi nekako usporeno, nije mi direktan. Ako imaš neke savete kako da poboljšam kočenje a da nije primena celog sistema, pucaj. Pločice su nove i urađen je servis na kraju prošle sezone. Pozdrav Ја сам на мом исто био незадовољан кочењем, ставио сам панцирна Хел црева као и фул синтеред Нисин плочице и после тога је била песма. Цела инвестиција ме је тад коштала цца 100е, а сада мислим да је за једно 20-30% више. Што се убрзања тиче ту не могу да ти помогнем пошто сам ја већ узео мотор са ЈКоста варијатором и стварно је испуцавао као метак. Ако желиш да га оставиш за себе, онда је то добра,инвестиција али ипак на теби је да одлучиш пошто није јефтина. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosH2023 43 Napisano April 18, 2023 (promenjeno) U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 2x Vmoto SuperSoco TS, black and orange Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Promenio April 18, 2023 član UrosH2023 Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...