Zinda 131 Napisano Decembar 3, 2023 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 250, SW 400...? Prijavi odgovor kao problematičan Retrovizori mi ne smetaju već kolena udaraju u korman. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4913 Napisano Decembar 3, 2023 Drug član, 3724 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan To prvo, al znajući sebe, otkinuo bih ih u roku od nedelju dana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4913 Napisano Decembar 3, 2023 Drug član, 3724 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Spoiler alert: s obzirom na cenu, Zontes glatko pobeđuje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zinda 131 Napisano Decembar 3, 2023 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 250, SW 400...? Prijavi odgovor kao problematičan Meni lično lepši Voge, ali pre bih uzeo Zontes. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4913 Napisano Decembar 4, 2023 Drug član, 3724 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Malo snimka kako se ponaša Fort po ulici i poligonu. Delije poprilično agilno, a i očigledno da ovaj mali Kinez zna da tera skuter. Osim što ga je izgebao u naginjanju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zinda 131 Napisano Decembar 4, 2023 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 250, SW 400...? Prijavi odgovor kao problematičan Jel stigao u salon? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zinda 131 Napisano Decembar 4, 2023 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 250, SW 400...? Prijavi odgovor kao problematičan Ja smatram da uvoznik za Srbiju treba da pokloni tebi jedan Fort350 jer si zaslužio sa tolikom promocijom. A znaš više od njih u to sam siguran. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4913 Napisano Decembar 4, 2023 (promenjeno) Drug član, 3724 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Može, nemam ništa protiv Nisu javljali, a ni ja nisam zvao, pa ne znam da li je pristigao. Pozvaću sutra da pitam. A ne znam ja mnogo, samo se zaluđivam Promenio Decembar 4, 2023 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4886 Napisano Decembar 4, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 6015 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem u četvrtak u NS pa ako stigne beštija - javljam utiske 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11154 Napisano Decembar 4, 2023 Ne silazi, 2240 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Kasni zbog snega u Jevropi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4913 Napisano Decembar 4, 2023 (promenjeno) Drug član, 3724 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Što bi rekao pokojni Žarko Laušević - „U ovoj zemlji se u svemu kasni, samo se umire pre vremena“. Skuteri stižu morem, u luku Rijeka. Pa posle, dal vozom, dal nekim kamionom... Promenio Decembar 4, 2023 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zinda 131 Napisano Decembar 4, 2023 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 250, SW 400...? Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost, tako je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4035 Napisano Decembar 4, 2023 (promenjeno) Drug član, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, boza_kg je napisao: Malo snimka kako se ponaša Fort po ulici i poligonu. Delije poprilično agilno, a i očigledno da ovaj mali Kinez zna da tera skuter. Osim što ga je izgebao u naginjanju Jako lepo izgleda, naročito mi se ovi migavci napred sviđaju. Deluje cela svetlosna grupa jako upadljivo, što je pohvalno. Meni je zapao za oko ovaj el. vizir sa početka klipa - da li je to ceo opseg kretanja? Ako je tako, valja izbaciti iz diskusije kao neku prednost kod ovog modela. Promenio Decembar 4, 2023 član QmBGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4913 Napisano Decembar 4, 2023 Drug član, 3724 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije to nikakva prednost, što se mene tiče. Šminka. Ne znam da li je to pun opseg, ali menja se i ugao, ne samo visina. Možda to bude i OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4913 Napisano Decembar 5, 2023 (promenjeno) Drug član, 3724 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao je Fort u salon u NS. Može se pogledati još danas (pa na dalje). Promenio Decembar 5, 2023 član boza_kg 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2562 Napisano Decembar 5, 2023 Drug član, 1130 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Opaaa,pitam se šta radiŝ za vikend 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6382 Napisano Decembar 5, 2023 Drug član, 1817 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @Džim Džarmuš, ovo je vec zvucalo malo nastrano 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4913 Napisano Decembar 5, 2023 Drug član, 3724 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan "Imam jedno pitanje, šta radiš u svitanje?", što bi rekao narodni pesnik Pa spremam se za Novi Sad, jerbo subotom rade samo do podne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zinda 131 Napisano Decembar 5, 2023 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 250, SW 400...? Prijavi odgovor kao problematičan Jel proizvodnja 2024. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2562 Napisano Decembar 5, 2023 Drug član, 1130 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Sharky - Alex je napisao: @Džim Džarmuš, ovo je vec zvucalo malo nastrano Svi su skapirali a on nikako .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4913 Napisano Decembar 5, 2023 Drug član, 3724 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pravim se "hard to catch" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2562 Napisano Decembar 5, 2023 Drug član, 1130 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Gŕrrrr.. to me i "pokreće" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2562 Napisano Decembar 5, 2023 Drug član, 1130 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan A @boza_kg imaju li neko test vozilo da probaš malo to kako ide? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zinda 131 Napisano Decembar 5, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 250, SW 400...? Prijavi odgovor kao problematičan Šta da proba, ma to je već pazario čovek dok je bilo u putu. Sad samo da vidi kako da ode do Novog Sada, da li da vozi Kymco-a ili da tovari na prikolicu. Promenio Decembar 5, 2023 član Zinda 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4913 Napisano Decembar 5, 2023 Drug član, 3724 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li imaju test vozilo. Prošli Kymco su mi dali da probam. Obrnuo sam samo par stotina metara oko salona. Malo za probu, ali opet dovoljno da koliko-toliko oceniš da li gabariti odgovaraju, koliko je tvrd, odnosno mekan, kako povlači, i tako to... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...