alexanto 5160 Napisano Novembar 22, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 6050 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Neka u tom pravcu podje i ADV 501 i eto srece Mozda i poCeram novi motor dok ne odrtavim... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sgolub 91 Napisano Novembar 22, 2023 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym cruisym 300 Prijavi odgovor kao problematičan Na sve ovo jos samo fale novi Zontesi 500e i 500k za oko 5700-5800 i krece insomnia... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5160 Napisano Novembar 22, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 6050 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nije realno očekivati da bude tako mala razlika jer su u istoj kategoriji registracije i vozačkih dozvola. Pucali bi sebi u nogu onda sa 350-tkama... 500-tke ako budu oko 7 K - dovoljan razlog za feštu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5051 Napisano Novembar 22, 2023 (promenjeno) Drug član, 3790 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Šta znam, ajd ovaj Zontes 501, zbog velikog točka i fensi ADV dizajna, ali 500cc za skuter jednocilintraš mi i nije nešto preterano primamljivo. Pomenute 350-ice su 33/36 ks, meni to izgleda više nego dovoljno za skuter. To je jače i od gro ranijih 400-tki. A manje će troše, manje da treskaju od 500 modela... Ali, neka cveta hiljadu cvetova, pa nek svako da nađe svoj Promenio Novembar 22, 2023 član boza_kg 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 148 Napisano Novembar 22, 2023 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ovako nastave neću ni popravljati Burgmana, cena, dva diska napred, abs, tcs, keyless, 35 ks, led, 3 god garancije, koliko je realno da može km da predje ako se uzme nov i održava ? Predjem godisnje 500 km, samo do posla i nazad i nabavka leti, ostalo moram kola zbog porodice, neka bude i 1000 km godisnje, barem 10 godina bez brige.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5051 Napisano Novembar 22, 2023 Drug član, 3790 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Za tu km bolje iznajmi skuter negde, kad ti zatreba 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2841 Napisano Novembar 22, 2023 (promenjeno) Drug član, 1207 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno nepristrasno zapažanje Inženjerski koncept bmw c400 (komplet je projektovan u Nemačkoj) je najkopiranija verzija maxi skutera. Ne mislim na koncept,kategoriju npr. adv(350 ili x adv)da kopiraj u oličenju npr.zontes 501..ne.Nego, copy/paste "šraf na šraf",ram,motor,izduv,kočioni sistem bmwa u voge sr4 max,qj fort 350. Promenio Novembar 22, 2023 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5051 Napisano Novembar 22, 2023 Drug član, 3790 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan U to ime, molim Upravu sajta da naprave ovaki isti smajli, al sa QJ logom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2841 Napisano Novembar 22, 2023 Drug član, 1207 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Kad slikaš priznanicu da si kaparisao sivi. Ne može emodži bez bar jednog registrovanog vlasnika,bmw/qj skutera. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 148 Napisano Novembar 22, 2023 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Вероватно су Кинези добили лиценцу, ако и нису, скинули су га ко Баја, Ацу Лукаса А знамо да је код њих све моје твоје 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2841 Napisano Novembar 22, 2023 Drug član, 1207 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi proizvodili su oni komponente i motore i drugim,Japanskim brendovima,npr.Honda ali su odabrali ovaj koncept.Ima tu nešto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 148 Napisano Novembar 22, 2023 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Што се квалитета тиче видећемо, Кинеске компаније, рецимо Hisense, која је национална је узела и Горење и Toshibu чини ми је, њихови уређаји су одавно висока средња класа. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2841 Napisano Novembar 22, 2023 (promenjeno) Drug član, 1207 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sigurno nije isti,pet godina garancije u odnosu na dve za Kineskog klona, govori u prilog tome,što je kompenzovano kupcu kroz nižu cenu klona. Promenio Novembar 22, 2023 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5051 Napisano Novembar 22, 2023 (promenjeno) Drug član, 3790 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo, BMW C400 je dizajniran u Italiji, radio taj Ricardo Motocycles, ista firma koja je kreirala Fort dizajn. Šta sad to tačno podrazumeva, ne znam, ali proizvodi ga kineski Loncin, koji je sad vlasnik licence. Takav je valjda bio ugovor. I može da je prodaje dalje. QJ Fort nije klon, ali jeste nešto slično BMW modelu, al niko tu nije ništa ukrao. I ima 3 godine garancije, ne 2. I jeftiniji je 3.100€ od BMW modela. Al nemoj da se ljutiš Promenio Novembar 23, 2023 član boza_kg 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6675 Napisano Novembar 22, 2023 Drug član, 1918 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Moj kinez (CF) ima 5 god ili 75000km garanciju, to ne daju ni nemci ni japanci koliko znam 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7648 Napisano Novembar 23, 2023 Drug član, 3159 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, boza_kg said: Ali nalepše od svega, bez obzira što je jeftiniji, verujem da nije ništa lošiji! Zontes 350E i sad ovaj Fort rulaju! Baš hteo da pitam, šta je njegova prednost u odnosu na zontes? Iste pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5051 Napisano Novembar 23, 2023 (promenjeno) Drug član, 3790 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma di znam. Verovatno kad bi stavili tehničke k-ke u neki Excel, moglo bi da se upoređuje. Na primer Fort ima Pirelli gume (pozdrav za @Vujke1), a Zontes CST, i tako to... ali poenta je samo šta se kome više sviđa, taj će da izabere. Sad imamo jednu mogućnost izbora više, a u AP će još biti jedan pored drugog, pa pipni štipni i izaberi Meni se više sviđa Fort dizajn. Imam i neke sopstvene sitne razloge - tipa ima dužu ravnu podnicu za noge, i klasičan ključ, pored bežičnog paljenja, ali u suštini, kad sam video prvu sliku, srce mi je zaigralo. I to mu je to. Promenio Novembar 23, 2023 član boza_kg 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2841 Napisano Novembar 23, 2023 Drug član, 1207 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, boza_kg je napisao: BMW C400 je dizajniran u Italiji, To je po pitanju dizajna tj.izgleda.Mehanika i elektronika,ostalo..je projektovano u Nemačkoj. Pre 8 sati, boza_kg je napisao: al niko tu nije ništa ukrao. Niko nije ni rekao da je krađa,rade kopiju po licenci.A narativ je bio da su izabrali baš tu BMW konstrukciju,doduše druge materijale. Pre 8 sati, boza_kg je napisao: QJ Fort nije klon, ali jeste nešto slično BMW modelu Isti su ram,motor,izduv i kočioni sistem. Pre 8 sati, boza_kg je napisao: ima 3 godine garancije, ne 2. Mislio sam da je 2 kao sr4max,ali ok nema 5. Pre 8 sati, boza_kg je napisao: Al nemoj da se ljutiš Ne ljutim se,platili ste licencu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2841 Napisano Novembar 23, 2023 Drug član, 1207 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Sharky - Alex je napisao: Moj kinez (CF) ima 5 god ili 75000km garanciju, to ne daju ni nemci ni japanci koliko znam Ima ali je zato skuplji od ostalih Kineza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2841 Napisano Novembar 23, 2023 Drug član, 1207 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Andrej_Hotstepper je napisao: Baš hteo da pitam, šta je njegova prednost u odnosu na zontes? Iste pare. Što je klon bmwa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11339 Napisano Novembar 23, 2023 Ne silazi, 2309 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce bar podrska da bude dobra.To je vaznije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5051 Napisano Novembar 23, 2023 (promenjeno) Drug član, 3790 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Džim Džarmuš pa to je onda tek super - italijanski dizajn, nemački inžinjering, kineska hi-tech proizvodnja, brendirane komponente, a povoljna cena. I što mi se tek sviđa, prodaju ga ovi iz Novog Sada, u koje imam poverenja. Znam da će da reše problem, pa i ako se desi neki zahebani kvar, neće da me ostave na cediljki, jerbo sam to već doživeo. Promenio Novembar 23, 2023 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2841 Napisano Novembar 23, 2023 Drug član, 1207 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, boza_kg je napisao: pa to je onda tek super - italijanski dizajn, nemački inžinjering, kineska hi-tech proizvodnja, brendirane komponente, a povoljna cena. ...ja bih dodao i još jednu prednost :"Boža će da ga vozi" Naravno da je cela priča super,to objašnjavam od početka,ali ti se kanda srdiš što ti mezimca zovem klon..ok,ok,zvaćemo ga priznati mlađi brat (ćale Miroslav Ilić) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5051 Napisano Novembar 23, 2023 Drug član, 3790 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan U briga me dal je, i što je klon. Znaš kako kažu - zovi me krčagom, samo nemoj da me razbiješ. Ni žena mi nije bila nevina kad sam je uzeo, pa šta? Ko hoće prvi, najviše plati 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 249 Napisano Novembar 23, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Po meni, realna cena... Promenio Novembar 23, 2023 član sasa_f1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...