Sebica1984 51 Napisano April 10 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge SR4 max Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam skoro ubio prvih 900 km sa SR4, i još mu nisam našao zamerku. Vuče kao blesav bilo da sam sam na njemu ili sa saputnikom, potrošnja je oko 4 litre. Vozio sam i po autoputu i što je neko komentarisao do 120 je ok vožnja a sve preko toga ne znaš sa koje strane više bije vetar i nije prijatna vožnja. Max što sam ga poterao je 145 km. Mogao je još ali nisam hteo toliko baš da ga cepam dok ne uradim makar prvi servis. Vidim da ga drugi bajkeri baš zagledaju i čude se kako su kinezi napravili tako lep motor 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano April 10 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa brate bmw je to 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4726 Napisano April 10 Drug član, 3610 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Zna se ko je zadužen za lepotu - Talijanci I BMW c400, i Fort i ovaj, dizajn je radila neka Ricardo Motocycles kuća iz IT. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robinho 70 2 Napisano April 13 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Samo da javim da sam bio da pitam za SR4 i da su mi rekli da ga nece imati do Jula za isporuku. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4726 Napisano April 14 Drug član, 3610 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan A cena, "sajamska" ili nova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano April 14 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Samo da javim da sam bio da pitam za SR4 i da su mi rekli da ga nece imati do Jula za isporuku. PozdravMožda i bolje...Možda su ti i uslugu napravili...Sent from my M2101K9G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 243 Napisano April 14 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Oce bez lagera pa to ti je... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10988 Napisano April 14 Ne silazi, 2189 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Pokupe uplate pa naruce kontejner. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzzoni3010 0 Napisano April 15 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav imam voge sr4 evo vec 1500 km motor stvarno bez loseg komentara sem eto tog udara vetra na preko 120kmh ali valjda je to i normalno do sada nikad nisam vozio skutere prvi mi je.Glavno pitanje za sve ovde jeste koje je gorivo najbolje sipati u eto takoreci novi motor 100oktana sa aditivima ili 95 najobicniji,posto od kako vozim sipam 95 i cesto mi stuca na oko 95 100 kmh pa sam hteo da pitam da li da krenem da sipam 100oktana jer su mi dileri rekli da ne sipam 100 jer zna da razjebe motor taj aditiv... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzzoni3010 0 Napisano April 15 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 4/14/2024 at 12:26 AM, Robinho 70 said: Pozdrav svima Samo da javim da sam bio da pitam za SR4 i da su mi rekli da ga nece imati do Jula za isporuku. Pozdrav Iskreno ako ti se ne zuri sacekaj motor je stvarno izvanredan zujalica prava ,a ako ti se zuri lagano mozes uzeti Zontes 350 isto je jako dobar i ima dobre utiske.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano April 15 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, dzzoni3010 je napisao: Pozdrav imam voge sr4 evo vec 1500 km motor stvarno bez loseg komentara sem eto tog udara vetra na preko 120kmh ali valjda je to i normalno do sada nikad nisam vozio skutere prvi mi je.Glavno pitanje za sve ovde jeste koje je gorivo najbolje sipati u eto takoreci novi motor 100oktana sa aditivima ili 95 najobicniji,posto od kako vozim sipam 95 i cesto mi stuca na oko 95 100 kmh pa sam hteo da pitam da li da krenem da sipam 100oktana jer su mi dileri rekli da ne sipam 100 jer zna da razjebe motor taj aditiv... 95 baci neku sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sebica1984 51 Napisano April 21 (promenjeno) U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge SR4 max Prijavi odgovor kao problematičan Odvezao sam skuter na prvi servis i probao da se informišem da li motor ima možda neku blokadu do provog servisa jer sam probao da ga razvučem koliko god može da ide i nije hteo da pređe 8000 obrtaja ili ti 140 km. Pošto im glavni majstor dolazi sutra nisu znali da mi daju odgovor. Pa da pitam ljude koji ga već imaju i prošli taj prvi servis da li ima nekih promena ili ne? Promenio April 21 član Sebica1984 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano April 22 (promenjeno) Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kod zontesa je kolegama ,čini i se ,posle 1 servisa bolje išao. Ako ima 34 ks trebao bi po njegovom satu da ide oko 156km/h ali to i sam već znaš sa you tube..Bmw ide 155 pa bi trebao i ovaj tvoj isti su motori. Edit. Kad stavim najveci vizir onda km/h padne na za 10 ..Probaj da spustiš vizir. Promenio April 22 član Džim Džarmuš 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano April 22 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Prošle nedelje uzet QJ F350. Obzirom da je drugaru prvi skuter morao sam da ga izvezem iz salona i dovezem do garaže Definitivno vrlo dobar mali skuter. Nekoliko zapažanja... Nikako nije za ljude iznad 180cm...ali nikako! Za nas od 191...praktično neupotrebljivi retrovizori (inače retrovizori mi deluju da su od Zontes-a, slični se pakuju na recimo T350) nemaju mogućnost rotacije pa tako nisam imao nikakvu mogućnost podešavanja pošto su na volanu baš preblizu za mene. Tu se od prilike završava priča sa lošim stvarima Baš fin mali skuter, mislim da će biti zvrk za gradsku gužvu. Podešavanje vizira dugmetom je sjajna opcija jer daje mogućnost vožnje izvan grada. Odziv na gas je baš pristojan ali nisam mogao komplet da ga probam zbog razrade agregata. Svakako vrlo brzo digne obrtaje i veseli se u gornjim lagama. Ima vibracija samo pri kretanju kad se zavrti agregat... Ciklistika je pa...biciklistička makar meni. Vrlo brzo lomi levo/desno...fino to sve radi kroz gužvu. TFT ekran mi je malo čudan jer RPM nisu u hiljadama već u desetinama pa to malo odvlači pažnju. Inače napunjen je opcijama koje recimo SVT nema... Fino je sve uklopljeno, nema škripanja, uvijanja na mojih 120kg... Sve u svemu...baš fin mali gradski motorin sa dobrim izgledima za svetlu budućnost. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4726 Napisano April 22 Drug član, 3610 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @mick više puta si pomenuo "mali" motorin? Mali je Medley ili PCX, nije ovaj baš taki Osim što nema mesta za krakate. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zinda 126 Napisano April 22 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 250, SW 400...? Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam isto. Bio bi ovo prelep skuter da ga nisu osakatili sa mestom za noge. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano April 22 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, boza_kg je napisao: @mick više puta si pomenuo "mali" motorin? Mali je Medley ili PCX, nije ovaj baš taki Osim što nema mesta za krakate. Heheheh pa šta da radim...po sebi se orjentišem. Realno meni baš mali broj motora gabaritno odgovara. Čak je SVT manji od TRK pa sam jedva napravio transfer Što se skutera tiče poslednji kod mene je bio SYM 250GTS a ranije sam Integru 700 terao...Tako da F350 poredim sa ta dva fijakera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4726 Napisano April 22 Drug član, 3610 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, onda ćemo ove druge da zovemo mikro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano April 22 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Hehe...ma kakvi! Motor je praćka! Mislim da će se fino pokazati i da će biti prava mera za većinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sebica1984 51 Napisano April 22 (promenjeno) U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge SR4 max Prijavi odgovor kao problematičan Sa SR 4 tih problema nema visok sam 190 i lagano se zavalim i skoro skroz mogu da opružim noge. Jedina mana kod ovog skutera je sedište. Za kraće vožnjice po gradu je ok, ali sam pre neki dan išao do Novog Sada i malo Frušku goru posetio (od prilike sve ukupno 3,5 sata efektivnog sedenja) sedište se kao malo deformisalo. Trebalo mi je malo vremena da dupe vratim u normalu jer izgleda za malo dužu vožnju i nije toliko udoban. Pa sam načuo da ima majstora koji presvlače sedišta i stavljaju neki gel radi poboljšanja udobnosti. Imate li neku info da to neko radi u BG-u da ne lutam sad baš negde daleko. Ili još bolje ako je to neko radio pa da znam da li je to vredno para, pošto čujem da se cene kreću negde oko 250 e sa komplet presvlačenjem i gelom. Promenio April 22 član Sebica1984 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4726 Napisano April 23 Drug član, 3610 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam radio sedište nikad, ali imaš po temama nekoliko iz Bg što se pominju, moto Srđan, Boban... naći ćeš već. Nego, samo mala napomena - ne optužuj sedište odmah za neudobnost, 3,5 sati vožnje nije malo, i to mora da se utrenira, dok se ne užigaš. Znam po sebi, kad krene sezona, sve me živo brzo zaboli, dok ne povratim kondiciju. A i recimo, ako vozim nekog, što ne volim. Nemam ni tako malo staža na točkovima, ali ne uživam da odgovaram za nečiji život, pa to ti je. Sav se stisnem i zgrčim, tj. ne opustim, pa i to ima uticaja. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sebica1984 51 Napisano April 23 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge SR4 max Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, boza_kg je napisao: Nisam radio sedište nikad, ali imaš po temama nekoliko iz Bg što se pominju, moto Srđan, Boban... naći ćeš već. Nego, samo mala napomena - ne optužuj sedište odmah za neudobnost, 3,5 sati vožnje nije malo, i to mora da se utrenira, dok se ne užigaš. Znam po sebi, kad krene sezona, sve me živo brzo zaboli, dok ne povratim kondiciju. A i recimo, ako vozim nekog, što ne volim. Nemam ni tako malo staža na točkovima, ali ne uživam da odgovaram za nečiji život, pa to ti je. Sav se stisnem i zgrčim, tj. ne opustim, pa i to ima uticaja. Dok sam čekao u servisu da predam motor čuo sam ženu koja radi za pultom da se još par ljudi žalilo na sedište, ali sačekaće to još malo ipak. Prvo ide kofer da se uzme pa onda da vidim kreš barove ( jel mu baš lepo stoje) pa tek onda sedište 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano April 23 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Sebica1984 je napisao: Dok sam čekao u servisu da predam motor čuo sam ženu koja radi za pultom da se još par ljudi žalilo na sedište, ali sačekaće to još malo ipak. Prvo ide kofer da se uzme pa onda da vidim kreš barove ( jel mu baš lepo stoje) pa tek onda sedište Ja bih ipak savetovao umesto crash barova...uplata kasko osiguranja jeftinije je. Za taj motor je moj drug dobio ponudu na 140e ako se dobro sećam... Kasko se akumulira po 5% popusta ako imaš...sistem zaštite (dovoljan je lanac i katanac ), pa opet određen procenat ako imaš kasko za auto, pa opet određen procenat ako imaš životno osiguranje i td. Sve u svemu kasko za 140e za taj motor je sitnica.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano April 23 (promenjeno) Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Sebica1984 je napisao: Dok sam čekao u servisu da predam motor čuo sam ženu koja radi za pultom da se još par ljudi žalilo na sedište, ali sačekaće to još malo ipak. Prvo ide kofer da se uzme pa onda da vidim kreš barove ( jel mu baš lepo stoje) pa tek onda sedište Za sedište si u pravu imaš ovde ili u c400 gt temi isto navedeno ,kao jednu od razlika u poređenju kvaliteta i jedan od razloga što ga nisam pazario u ukupnom zbiru razlika Edit.znači nije sedište ekstremno loše tj.krajnost u standardu,samo nije maksimalno dobro kao kod c400gt koji košta dosta više bla..bla.. Promenio April 23 član Džim Džarmuš 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sebica1984 51 Napisano April 23 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge SR4 max Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Džim Džarmuš je napisao: Za sedište si u pravu imaš ovde ili u c400 gt temi isto navedeno ,kao jednu od razlika u poređenju kvaliteta i jedan od razloga što ga nisam pazario u ukupnom zbiru razlika Edit.znači nije sedište ekstremno loše tj.krajnost u standardu,samo nije maksimalno dobro kao kod c400gt koji košta dosta više bla..bla.. Za 250 e rešavam tu razliku 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...