Gruja TS 65 Napisano April 7, 2023 (promenjeno) U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dragi moji! Ivan, iz Beograda, tj. sa Banovog Brda... Prepoznajem neke odavde sa Cannonball-a, tamo sam bio Gruja bez ovog TS (inače od Alfinog Twin Spark, da ne bude neke zabune ) ali ovde je to zauzeto. Šta da kažem a da je ukratko? Mator konj, poludeo pod stare (dobro, srednje) dane i sa 41 godinom rešio da je dosta gledanja motora i uveravanja sebe kako je to opasno nego haj' ti mile lepo da sedneš na to čudo i naučiš. Iskreno, prelomila je jedna fantastična FZ1 u onoj bolesno dobroj kombinaciji crne boje sa tamno crvenim detaljima, gledah je na Fruškoj Gori i odlučih toEto. Ja na ovo moram sesti I zapucam kod našeg dobrog gospodina Jasminka da me nauči (setiće me se od pre dve godine, ipak sam ja najtalentovaniji kandidat kojeg je imao pa ne zovu me džabe Vejn Rejni ) Od onda (2021) se sklapam sa finansijama, šta ću i kako ću i izleti lepotica za novce koji su mi dostupni - 1993 Honda VFR750F. Nije bio moj prvi izbor, hteo sam ipak nešto manje, slabije i maalkice (ali ne mnogo, ne volim osećaj onih peraca od 150kg) lakše, ali cene su takve kakve su, drugari koji imaju VFRove i kunu se u njih me nagovoriše, kažu nije divljak, neće da te baci i slično... I tako uzeh lepoticu. Sad se polako družimo i upoznajemo i moram priznati da mi leže lagano. Biće to jedno lepo druženje! Da nedavim više, kuckamo se, a Božezdravlje i družimo po skupovima nekim! P.S. Eh da, pratim inače forum redovno već bar tri godine, ali eto tek sada se zvanično pridružujem Tako da oprostite ako u nekoj temi budem zvučao previše prisno, ja ipak sve vas znam već godinama Promenio April 7, 2023 član Gruja TS 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 7, 2023 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao kolega! Послато са 2201116SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja TS 65 Napisano April 7, 2023 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Darko, zemljače! Poreklom sam (po ocu) iz Čačka Po majci pola Aranđelovac (vrv odatle i ovi geni za dva točka, ujak mi ima 65g i delje Blackbirda ) a pola Svrljiški kraj, tako da me ima odasvud! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano April 7, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2996 Napisano April 7, 2023 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao i dobro se legalizovao Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10524 Napisano April 7, 2023 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1597 Napisano April 7, 2023 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano April 7, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Па ди си ти матор са 41 годину Грујо сине, има нас и маторијих овде који су први пут сели на мотор а и ја после 30 година паузе у нову младост, па онда што је ред, ред је, добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8193 Napisano April 7, 2023 Ne silazi, 2143 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9929 Napisano April 7, 2023 Ne silazi, 2310 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav komšija, i dobrodošao ! Pre 5 sati, Gruja TS je napisao: Mator konj, poludeo pod stare (dobro, srednje) dane Ima starijih i od mene što se voze, ti si još i mlad, tako da, ovo "mator" izbaci... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2562 Napisano April 7, 2023 Drug član, 1130 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano April 7, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano April 9, 2023 Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao druze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1516 Napisano April 9, 2023 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jos matoriji usao u moto svet u 51 god pravio sam pauzu od 30 godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja TS 65 Napisano April 9, 2023 (promenjeno) U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobrodošlici! I naravno, nismo mi matori, ja to samo malo aludiram na moj kasniji "start" na dva točka Realno, govorim za sebe, i bolje je ovako. Sad znam da ne odvrćem gas kad ne treba, svestan sam svog neznanja. Da sam počeo kao klinac ko zna šta bi bilo jer sam brzinu i snagu uvek voleo Promenio April 9, 2023 član Gruja TS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8075 Napisano April 10, 2023 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2727 Napisano April 12, 2023 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 102 Napisano April 12, 2023 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...